Share This!

Αφροδίτη ημιτεράγωνο με Πλούτωνα και ο Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία. Τα άστρα το Σαββατοκύριακο.

Η Παρασκευή ξεκινά με την Σελήνη από τον Καρκίνο να μας συντροφεύει μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:12 οπότε περνά στον επόμενο σταθμό της που δεν είναι άλλος από το αρχοντικό ζώδιο του Λέοντα. Η διάθεσή μας ανανεώνεται και ψάχνουμε κάθε τι που θα μας κάνει να νιώσουμε πάλι παιδιά, με πρώτο μέλημα την διασκέδαση και το παιχνίδι.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Ωστόσο, η σημερινή ημέρα κρύβει παγίδες που καλό είναι να προσέξουμε, μια και η όψη ημιτετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ικανή να δημιουργήσει σκηνικά έντασης, ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα των σχέσεων, καθώς θα κληθούμε να διαχειριστούμε τις ρευστές ισορροπίες των ημερών, μέσα από συχνά έντονες διεκδικήσεις και διαπληκτισμούς, που κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να καταλήξουν! Και τα οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια, δημιουργώντας και αυτά με τον τρόπο τους αναστάτωση και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργήσουν πονοκεφάλους σε πολλούς από εμάς!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια, αυτά καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις προσωπικές τους σχέσεις, καθώς αν τραβήξουν τα άκρα, μπορεί να ανατραπούν τα μέχρι τώρα δεδομένα τους.
 
Το Σάββατο, ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση ως τις 18 Μαρτίου, βάζοντας μια άνω τελεία σε πολλά από τα σχέδιά μας. Καλό θα είναι, αν έχετε σε εκκρεμότητα υπογραφές συμβολαίων και άλλων σημαντικών εγγράφων, ή μια δουλειά που αναμένει κάποια σημαντική συμφωνία, να της δώσετε χρόνο και να μην βιαστείτε να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες της, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως παρακάτω κάτι θα αλλάξει.
 
Ανάδρομος Ερμής ωστόσο δεν σημαίνει μόνο αυτό, αλλά και την επιστροφή πρόσωπων από το παρελθόν… Ανοίγει λοιπόν ένας κύκλος, όπου το παρελθοντικό σκηνικό των σχέσεων θα εμφανιστεί εκ νέου μπροστά μας, διεκδικώντας ένα νέο κύκλο στην ερωτική μας ζωή, με νέα δεδομένα, αλλά γνωστά πρόσωπα… Όσοι πιστοί λοιπόν… σπεύσατε!
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δεύτερου αλλά και του πρώτου δεκαήμερου, είναι αυτοί που έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερες καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά τους. Επίσης, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με παρελθοντικές καταστάσεις, που θα κληθούν να διαχειριστούν άμεσα!
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.