Share This!

Aιώνια ρομάντζα υπό το φως των άστρων! Ζευγάρια που ενώθηκαν ως το τέλος της ζωής τους με τα άρρηκτα δεσμά του αληθινού έρωτα!

 
«Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει».
 
Σύντροφοι που έμειναν μαζί ενωμένοι ως το τέλος της ζωής τους και που έχουν κάτι κοινό να τους ενώνει: τον παθιασμένο έρωτα, την ατέρμονη αληθινή αγάπη και έναν άγριο ρομαντισμό, που τους επιφύλασσε η καρμική αστρολογική τους συναστρία
 
 
 
Μελίνα Μερκούρη (18 Οκτωβρίου 1920)- Ζιλ Ντασέν (18 Δεκεμβρίου 1911)
 
Άνδρας Τοξότης-Γυναίκα Ζυγός
Και οι δύο τους γοητευτικοί. Εκείνη σαν μια πιστή Πηνελόπη, εκείνος παντοτινός καβαλάρης της περιπέτειας. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την απόλυτη ζωδιακή συμβατότητα. Μα να που στην περίπτωση Μελίνας-Ζιλ το κάρμα ήταν ισχυρότερό της. Όταν ο πολυταξιδεμένος Τοξότης βρει το κατάλληλο απάνεμο λιμάνι μένει εκεί. Όπου απάνεμο λιμάνι βλέπε Ζυγός.
 
 
Τζον Λένον (9 Οκτωβρίου 1940)-Γιόκο Όνο (18 Φεβρουαρίου 1933)
 
Άνδρας Ζυγός-Γυναίκα Υδροχόος  
Και οι δύο τους γενναιόδωροι. Ανθρωπιστές και φιλάνθρωποι. Στη σχέση τους υπάρχει διακριτικότητα, σεβασμός,  ανοχή και ευαισθησία. Ο Ζυγός θέλει ανεξαρτησία. Η Υδροχόος το σέβεται. Σπάνια θα υπάρχουν εντάσεις.
 
 
Κώστας Καζάκος  (30 Μαΐου 1935)- Τζένη Καρέζη (12 Ιανουαρίου 1930)
 
Άντρας Δίδυμος-Γυναίκα Αιγόκερως
Ο συνδυασμός δεν στερείται γοητείας, ούτε υπάρχει κίνδυνος να προκύψει πλήξη.(Δίδυμος ο ένας γαρ). Εκείνη ονειρεύεται το ιδανικό σπιτικό, μια καριέρα πετυχημένη, μια καλή οικονομική κατάσταση. Εκείνος από την άλλη ταξίδια, αποδράσεις, διαφυγή. Ποιο το μυστικό της ισορροπίας στη σχέση τους; Η πάνω από όλα φιλική και διανοητική επαφή τους.
 
 
Δημήτρης Χορν (9 Μαρτίου 1921)-Έλλη Λαμπέτη (19 Απριλίου 1926)
 
Άνδρας Ιχθύς-Γυναίκα Κριός
Εκείνη άμεση και αποφασιστική αλλά συνάμα πεισματάρα και επιπόλαια. Εκείνος ευαίσθητος, ευγενικός και λιγάκι εσωστρεφής και ασταθής. Θα αλληλοσυμπληρωθούν. Σχέση εξισορροπητική  μα με" λεπτές ισορροπίες".
 
 
Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ (25 Δεκεμβρίου 1899)-Λορίν Μπακόλ (16 Σεπτεμβρίου 1924)
 
Άνδρας Αιγόκερως-Γυναίκα Παρθένος
Εκείνος φιλόδοξος, οξυδερκής και αποφασιστικός. Σοβαρός και εργατικός επίσης. Εκείνη επίμονη, πρακτική και ορθολογίστρια και κάποιες φορές και αρκετά ψυχρή απέναντί του.    Εκείνος  θα τη χειριστεί με τρυφερότητα(ακόμα και αν γενικότερα δείχνει ότι η τρυφερότητα δεν τον χαρακτηρίζει). Αν καθορίσουν ένα κοινό στόχο, αυτός θα επιτευχθεί. Και οι δυο τους σταθεροί και ήρεμοι. Θα συνυπάρξουν αρμονικά με μικρές υποχωρήσεις και η σχέση τους θα είναι εποικοδομητική για το μέλλον τους.Το αναφερόμενο ζευγάρι όλα αυτά τα επιβεβαίωσε.
 
 
Ρίτσαρντ Νίξον (9 Ιανουαρίου 1913)-Πατ Νίξον (16 Μαρτίου 1912)
 
Άνδρας Αιγόκερως-Γυναίκα Ιχθείς
Εκείνος πρακτικός ,βλέποντας τα  πράγματα από μια ρεαλιστική σκοπιά (στα όρια του κυνισμού κάποιες φορές). Εκείνη κατοικώντας στον «ονειρόκοσμό» της, διακρίνεται από ευαισθησία και συναισθηματισμό. Εκείνος σκεπτικιστής, εκείνη πιο εύπιστη. Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημέρινοτητάς του η τάξη και η οργάνωση, εκείνης, το «δημιουργικό χάος» και η ακαταστασία. Και οι δύο θα έχουν ανάγκη από σταθερότητα και στοργή και η σχέση τους θα είναι αλληλοσυμπληρωματική. Η προθυμία και των δύο για κατανόηση των διαφορών τους και η υποχωρητικότητά τους θα είναι το κλειδί που θα ανοίξει τη πόρτα της αρμονίας για τη σχέση τους.
 
 
Τζον Κένεντι (29 Μαΐου 1917)-Τζάκι Κένεντι (28 Ιουλίου 1929)
 
Άνδρας Δίδυμος- Γυναίκα Λέων
Και οι δύο τους έχουν μια "παιδική" πτυχή στο χαρακτήρα τους και μια ανάγκη για ποικιλία εμπειριών και δραστηριοτήτων στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένοι. Ο Δίδυμος θα είναι περισσότερος διανοητικός και εκείνη περισσότερο συναισθηματική. Μα προσοχή! Εκείνη θα θελήσει να είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του. Ίσως αυτό φέρει προστριβές σε μια κατά τα άλλα αρμονική και ευχάριστη σχέση με μια άνετη κοινωνική ζωή. Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν πρόλαβε να τη βιώσει στο έπακρο μιας και ο ένας άφησε τον άλλον πίσω νωρίς.
 
Σου αρέσει το Astrologos.gr; Δείξε μας την αγάπη σου με ένα Like!