Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 ανά δεκαήμερο των ζωδίων!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Οι προβλέψεις του Αυγούστου  2018 για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο! 

 

Ο Αύγουστος, τουλάχιστον ως τα μέσα του περίπου ακολουθεί τη συμπεριφορά του προκατόχου του, με την επιρροή της ισχυρής σεληνιακής έκλειψης της 27/7 να είναι ακόμη έντονη ενώ μπροστά μας υπάρχει η τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στις 11.08 στον Λέοντα. Ο εκνευρισμός, η ανυπομονησία αλλά και πιθανή κούραση μπορεί να μας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα δεν βοηθά να εξομαλυνθεί το κλίμα, αντιθέτως λειτουργεί εμπρηστικά για φιλικές σχέσεις, για στόχους και όνειρα που πιθανά να δούμε ότι ανατρέπονται ξαφνικά. Η εκτόνωση σε δράσεις, για παράδειγμα γυμναστική, κολύμπι, περπάτημα θα βοηθήσουν να ισορροπούμε ψυχολογικά. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η προσοχή στρέφεται κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις. Η κοινωνικότητα γίνεται εντονότερη και η διάθεση για φλερτ και παιχνίδι καθοριστική.
 
Οι σημαντικότερες όψεις του μήνα: 
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 είναι η τρίτη και τελευταία του καλοκαιριού και θέτει σημαντικά τα θέματα της αυτοέκφρασης, της δημιουργικότητας, του έρωτα, των παιδιών. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό το πιθανότερο είναι να μας οδηγήσει σε υπερβολές και να χάσουμε το μέτρο, τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Υποκειμενισμός και νευρικότητα «συνοδεύουν» την διάθεσή μας και δεν θα είναι δύσκολο να προκαλέσουμε διενέξεις με το ταίρι, τα παιδιά ή πρόσωπα που εμπλέκονται σε τυχόν δημιουργικές δράσεις μας, αφού θέλοντας να επιβάλουμε το «εγώ» ξεχνάμε το «εμείς». Με το να δείξουμε αυτοσυγκράτηση θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις σκοπέλους αυτές. Προσοχή ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή γιατί δεν αποκλείονται απομάκρυνση και ψυχρότητα από το ταίρι μας.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν και πιθανά να μας αναστατώσει, εντείνοντας το άγχος αλλά και την διάθεση να αντιπαρατεθούμε με τους ανωτέρους μας.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορούμε πια να θίξουμε στο ταίρι μας ότι μας απασχόλησε τον τελευταίο καιρό για την σχέση μας, αρκεί να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε στον εγωκεντρισμό. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και θα σημάνει την απαρχή για να αφήσουμε πίσω διακοπές και καλοκαίρι. Εργασία και καθημερινότητα είναι πια σε πρώτο πλάνο και μας απασχολούν έντονα.
 
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου–Ιχθύων στις 26.08 σημάνει την ολοκλήρωση ζητημάτων που εκκρεμούν και δεν έχουμε λύσει, μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μας πλήγωναν αλλά τώρα βρίσκουμε την δύναμη να τα αφήσουμε πίσω. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα εφοδιάζουν με αποφασιστικότητα, πίστη για τον εαυτό μας αλλά και την απαιτούμενη δόση ανεξαρτησίας για να κάνουμε το σημαντικό βήμα και να απελευθερωθούμε από ότι μας εγκλώβιζε σε πληγές και τραύματα.
 
Στις 27.08 ο Άρης στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία και με αργούς και σταθερούς ρυθμούς βλέπουμε να δρομολογούνται επαγγελματικά ζητήματα που έδειχναν να έχουν κολλήσει τον τελευταίο καιρό. Ο άκρατος επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα θα ξεχωρίσουν και είναι αυτά που θα μας δώσουν θετικές εξελίξεις.