Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο των Διδύμων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου, αυτό όμως είναι πολύ πιθανό να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή και να εκδηλώσεις καχυποψία και ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να λυθούν με άκρως ευνοϊκό τρόπο για εσένα. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο στρέφοντάς σε σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια που εκφράζεται λόγω της καταπιεσμένης οργής που νιώθεις μέσα σου. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις και εσωτερικές αναζητήσεις για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεση σου, διαφορετικά η εσωστρέφεια θα φέρει θλίψη. 
Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε ωθεί στο να κλείσεις κύκλους οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Έχει τώρα την ενέργεια, το δυναμισμό και την ευστροφία να δρομολογήσεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα, αρκεί να καταφέρεις να θέσεις υπό έλεγχο τον θυμό που κρύβεις μέσα σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2 δεκαήμερο(γεννημένοι 1-11 Ιουνίου)
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 ανοίγει νέους ορίζοντες σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις, σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για εσένα,, καθώς έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις θετικότερες αποφάσεις. Πιθανές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, με τις νέες γνωριμίες να μην αποκλείονται και να σε γεμίζουν αισιοδοξία. 
Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εναρμονίζει με μοναδικό τρόπο το πάθος και τον ρομαντισμό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να κόψουν την ανάσα αλλά καλό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις πως θα εξελιχθούν. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει στο να αποστασιοποιηθείς με το ταίρι σου,, καθώς καχυποψία και κατήφεια πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε καλύπτει το ταίρι σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-21 Ιουνίου)
 

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να φέρει στο φως ανασφάλειες και φόβους σε σχέση με τις φιλίες σου ή με στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις, προσπάθησε μόνο να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα και τον θυμό σου,, καθώς ο κίνδυνος να ξεσπάσεις σε φίλους είναι μεγάλος ή να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου προκαλώντας προβλήματα. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα και την προσωπική σου πορεία. Πρωτότυπες δράσεις θα ανανεώσουν καταλυτικά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό είναι πιθανό να φέρει στο δρόμο σου σημαντικές νέες ευκαιρίες για στόχους και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ή να προκύψουν γνωριμίες ανθρώπων μέσα από το φιλικό σου περίγυρο που να θέλουν να σε στηρίξουν σε όποια σου φιλοδοξία. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος, την έξαψη, παράλληλα όμως εντείνει και τις τάσεις επιβολής προς τον σύντροφο που μπορεί να λειτουργήσουν ισοπεδωτικά στη σχέση σου.

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.