Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 σε ωθεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή,, καθώς η επικοινωνία και η ανάγκη για φλερτ είναι κυρίαρχη. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το σύντροφό σου και αν περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς η απαράμιλλη γοητεία σου κερδίζει τις εντυπώσεις.
Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ομαδικές δράσεις και είναι γεγονός ότι σου είναι εύκολο να ενταχθείς σε ομάδα και να καταβάλεις από κοινού προσπάθειες με άλλους για στόχους που σας ενδιαφέρουν. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα οριστικοποιεί ζητήματα και σχέσεις τόσο με το στενό σου περιβάλλον, όσο και σε ότι αφορά επικοινωνία, εμπόριο και γνώσεις που επιθυμείς να ασχοληθείς. Η σπιρτάδα του πνεύματος και ο δυναμισμός θα σε κατευθύνουν μοναδικά και μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα προς τις ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που μπορεί να έχεις με τρίτους, επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με κέρδος. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν στο να πάρεις γρήγορα γενναίες και θετικές για εσένα αποφάσεις εντείνοντας το ένστικτο και την αισιοδοξία. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις πιθανό υποκειμενισμό και καχυποψία που θα προκαλέσουν δυσκολίες. Σημαντικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και στην προσωπική σου ζωή που θα εκτοξεύσουν το πάθος. 
Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα σε κατακλύζουν. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει να απομακρυνθείς με το σύντροφό σου, να επικρατήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Προσοχή δείξε επίσης και σε οικονομικές συνεργασίες,, καθώς πιθανό είναι να μην αποδώσουν αυτά που ανέμενες και αυτό να σε ωθήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)
 
Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον,, καθώς δείχνεις να θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου και να κυριαρχήσεις, λόγω φόβων και προσωπικών σου ανασφαλειών που έρχονται στο φως. Η επιρροή στην προσωπική σου ζωή πιθανά να είναι το ίδιο συγκρουσιακή. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει κέρδη και αύξηση των οικονομικών σου πόρων λόγω της αναγνώρισης της προσωπικής σου προσφοράς ή ακόμα και μία κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο.
Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να διαχειριστείς με λογική και να μην μείνουν ανεκμετάλλευτες. Πρόσεξε μόνο γιατί οι αντιδραστικές σου τάσεις μπορεί να εγείρουν αντιπαραθέσεις. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα την ένταση, τις εμμονές και την διάθεση επιβολής και χειρισμού στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να προσπαθήσει το ταίρι σου να επιβάλει απόψεις του ή αντίστροφα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.