Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς έχεις τη δυνατότητα να εξισορροπήσεις και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με συναδέλφους. Η ανάγκη να ασχοληθείς και να προσφέρεις εκφράζεται μοναδικά μέσα από την δουλειά σου. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με την υγιεινή του σώματός σου και γι’ αυτό μπορείς να αγοράσεις προϊόντα για την περιποίηση του.
Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι αρκετό να εκτοξεύσει την ένταση τη νευρικότητα το άγχος. Θυμήσου ότι είναι η μεθοδικότητα και ο δυναμισμός σου θα σε οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή σε σχέση με τρίτους που θέλεις να διευθετήσεις. Η έντονη δράση σου, το σπιρτόζικο πνεύμα σου και η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Αυγούστου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 μπορεί να αποτελέσει για σένα ένα δυναμικό έναυσμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες, καθώς είναι μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα κάτω από ιδιαίτερα θετικές συνθήκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τη γρήγορη αντίληψη και την αισιοδοξία κάτι που θα βοηθήσει στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα αποτελέσουν για εσένα ένα σημαντικό ξεκίνημα από εδώ και στο εξής. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις μόνο σε υποκειμενικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.
Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα σε ότι αφορά τις συνθήκες εργασίας, όπως επίσης πιθανό να σε ωθήσει σε έξοδα παραπάνω από το φυσιολογικό για προϊόντα περιποίησης του σώματός σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις με βάση οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια βήματα.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο(γεννημένοι 12 ως 22 Αυγούστου)
 
Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 εντείνει φόβους και ανασφάλειες, απωθημένα και φανατισμό και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο και απόλυτο τρόπο σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, κάτι που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις εξουσιαστικές και νευρικότητα για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.
 
Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανόν να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο έρωτας μπορεί να σε ξαφνιάσει με ευχάριστο τρόπο και να έρθει κεραυνοβολώντας σε εκτοξεύοντας το πάθος και την ένταση με θετικό τρόπο. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να δράσεις άμεσα σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, ημερίδες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να παρακολουθήσεις, αλλά και να πραγματοποιήσεις ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις για την καθημερινότητα με το ταίρι σου που θα είναι έντονες.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.