Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο της Παρθένου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23-31 Αυγούστου)  
 
Ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 φέρνει αναθεωρήσεις όσον αφορά τις δράσεις σε καθημερινό προγραμματισμό και εργασία. Καθυστερήσεις, αναβολές μπορεί να σε αγχώσουν αρκετά και να μην είναι εύκολο να ανταποκριθείς λόγω του αυξημένου φόρτου. Μπορείς να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, κάνοντας γυμναστήριο ή περπάτημα για να εκτονώσεις νευρικότητα και στρες. Ο Ήλιος στις 23.07 περνάει στον Λέοντα και η ευαισθησία σε κατακλύζει. Ζητήματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ή έχουν σχέση με παρελθούσες καταστάσεις καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να τα οριστικοποιήσεις. Η έντονη συναισθηματικότητα σε οδηγεί σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 πιθανά να σηματοδοτήσει ένα κλείσιμο κύκλου σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητα και εργασίας. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο εντείνει τον εκνευρισμό, τις απότομες αντιδράσεις αλλά και «ευνοεί» αιφνιδιαστικές ανατροπές και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που βρίσκεσαι καθημερινά ή συναδέλφους. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, χωρίς να υπάρξουν δυσάρεστες απώλειες. Η καθαρή και λογική σκέψη θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα για να μην ρισκάρεις να έρθεις σε ρήξεις που θα σου κοστίσουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)
Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και γίνεται εμφανές σιγά σιγά η πρόοδος που έχουν υποθέσεις και συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία, που πιθανά να είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα. Εξαιρετικά ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον, καθώς μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις ή ζητήματα που έχουν προκύψει με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου, κάνοντας σεμινάρια ή σπουδές που σε ενδιαφέρουν. Επίσης είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ταξίδια που πάντα είχες στο μυαλό σου αλλά δεν σου είχε δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να τα πραγματοποιήσεις.  
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει, ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με συλλογικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα θέματα που σε απασχολούν για το φιλικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την εσωτερική ένταση, αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις ελέγχου ή χειρισμού από τους άλλους που να σε εκνευρίσουν ή να σε απογοητεύσουν. Πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξουν ακόμα χτυπήματα κάτω από την μέση, σε περίπτωση που θέλεις να θέσεις νέους στόχους ή να ξεκαθαρίσεις πράγματα με φιλικά σου πρόσωπα. Μόνο η ψυχραιμία αλλά και η διαίσθηση θα σου δώσουν τις καλύτερες λύσεις.
 
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο  δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σχέδια που έχεις θέσει ή φιλοδοξίες. Ζητήματα με το φιλικό σου περιβάλλον ή με ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει τον ανταγωνισμό, το παρασκήνιο και την νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς σφοδρά, σε περίπτωση που νιώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε χειριστούν ή να λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη σου. Άσε την διαίσθησή σου να λειτουργήσει και θα ανακαλύψεις ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει.
Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 κάνοντας εντονότερη την ανάγκη για μοναχικότητα αλλά και την διάθεση να μην σκέφτεσαι ζητήματα της καθημερινότητας. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επανέλθουν και να ζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία από εσένα. Καλό θα είναι να μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό να κυριαρχήσει, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι με αυτόν «σύμβουλο» θα πάρεις τις καλύτερες των αποφάσεων. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη, την μουσική, τον αποκρυφισμό θα βοηθήσει να ισορροπήσεις και να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό σε τρέχοντα ζητήματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εσένα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.