Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο των Ιχθύων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)
 
Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 εντείνοντας την καταπιεσμένη οργή, την εσωστρέφεια και την αναπόληση παλιών καταστάσεων που σε πληγώνουν και ανεβάζουν τον εκνευρισμό σου. Είναι γεγονός πως νιώθεις ότι δεν έχεις ξεκάθαρο πλάνο κατεύθυνσης και λειτουργείς κάτω από έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβων. Καλό είναι να ασχοληθείς με την τέχνη και να αφήσεις την φαντασία σου να εκτονωθεί θετικά, διαφορετικά στρέφεσαι μέσα σου και η απογοήτευση μεγαλώνει. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η εργασία και η καθημερινότητα «κερδίζουν» την προσοχή σου και προσπαθείς να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σε βάζει σε μία έντονη εσωστρέφεια και συναισθηματισμό, προτιμώντας με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσεις αναμνήσεις και θολότητα που σε κατακλύζουν. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο σε ωθεί στο να εκδηλώσεις απότομα και εριστικά αυτό το ψυχικό δυναμικό και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου με κοντινά σου πρόσωπα αλλά και συναδέλφους στην εργασία. Εκτόνωσε με την τέχνη, την μουσική και την ενασχόληση με τον εσωτερισμό τον συναισθηματισμό σου, για να μπορέσεις να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα σου κοστίσουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)
 
Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και τώρα βλέπεις ζητήματα σπουδών, φιλοσοφικών αναζητήσεων, νομικές υποθέσεις και σχεδιασμούς ταξιδιών να βρίσκουν σιγά σιγά την ροή τους, έχοντας εξαιρετικά θετικές εξελίξεις. Είναι επίσης έντονο ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και την θετική σου σκέψη για την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Ο έρωτας είναι κυρίαρχός και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις, κάνοντας νέες γνωριμίες. Ταξίδια ή γνωριμίες με πρόσωπα του εξωτερικού θα ανοίξουν ένα νέο δρόμο για εσένα. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλα τα επίπεδα και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς, κάνοντας τις σωστές επιλογές.
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει σε πρώτο πλάνο ζητήματα δημιουργικότητας αλλά και έρωτα. Η προσωπική σου ζωή κυριαρχεί, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει το πάθος και τις τάσεις κυριαρχίας σε υψηλά επίπεδα, κάτι που μπορεί να νιώσεις ότι σε πιέζει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή με νέα γνωριμία, θεωρώντας ότι γίνεται προσπάθεια να περιοριστείς και να σε ελέγξουν. Μετουσίωσε τν ένταση σε πόθο και ερωτισμό και θα δεις ότι θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την σχέση σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να σημάνει για εσένα ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την σχέση σου ή μία νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει τάσεις ελέγχου και χειρισμού από τον σύντροφο και αυτό να προκαλέσει δονήσεις, που αν δεν προσέξεις θα φέρουν συγκρούσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσπάθησε να ανεβάσεις τον ερωτισμό και το πάθος και με αυτόν τον τρόπο να εκτονωθεί η ένταση. Πάντως, αυτή η διαδικασία μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης των άλλων στον έρωτα.
Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και δυσκολεύει την επικοινωνία σε καθημερινό επίπεδο, κάνοντάς έτσι δυσκολότερη την εξέλιξη των υποχρεώσεων σου στην εργασία. Παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις ή να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος σε αυτά που έχεις να πεις. Το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά σου θα σε απασχολήσει, καλό είναι όμως να μην προχωρήσεις στην ανακοίνωση αποφάσεων που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και τι είναι αυτό που δεν σε εκφράζει και άφησε να δράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.