Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)
 
Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και έρχεσαι αντιμέτωπος με ξαφνικά έξοδα που μπορεί να σε αναστατώσουν, να σε αγχώσουν, το βέβαιο είναι ότι θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι υλικές και συναισθηματικές σου επιθυμίες είναι το επίκεντρο και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά την ασφάλεια και την σιγουριά που σου παρέχεται μέσω των εισοδημάτων αλλά και των ανθρώπων γύρω σου. Ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια με ορμή, και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, αλλά και την ερωτική σου ζωή.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών και να κλείσεις κύκλους. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο φέρνει νευρικότητα, ξαφνικά έξοδα που θα πρέπει να καλύψεις αλλά και ανασφάλειες που εκδηλώνονται με απότομο τρόπο στους γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση που μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά με ψυχραιμία και σύνεση, διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος να συγκρουσθείς μετωπικά με δικά σου πρόσωπα αλλά επίσης να κάνεις κινήσεις πάνω στον εκνευρισμό σου που να είναι λάθος για τα οικονομικά σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)
 
Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και δείχνει να υπάρχει πια ευκολότερη και ευνοϊκότερη εξέλιξη σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις, τις φιλικές σου σχέσεις και πως αυτές εξελίσσονται. Είναι γεγονός ότι τώρα έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να κάνεις κινήσεις που πιθανά να αποδειχθούν καταλυτικές για την επίτευξη των σχεδίων σου. Μπορείς ακόμα να εξομαλύνεις διαφορές που μπορεί να υπήρχαν με φιλικά σου πρόσωπα. Η αισιοδοξία σου και η εναρμόνισή σου με τις ομάδες που συμμετέχεις προάγουν κοινούς στόχους, καθώς δείχνεις να λειτουργείς και να εκφράζεσαι εξαιρετικά μέσα από αυτές.
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να είναι σημείο σταθμός για την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, καθώς πιθανά να υπάρξουν εξελίξεις τέτοιες που να σε οδηγήσουν σε μία νέα αρχή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση, την καχυποψία και τις τάσεις για έλεγχο και χειρισμό των άλλων, κάτι που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Αν δεν είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς ότι προκύψει, δεν αποκλείεται οι συγκρούσεις να είναι τέτοιες που να υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσπάθησε να αφήσεις ανασφάλειες και φόβους στην άκρη, για να μην καθορίζουν τη στάση και την συμπεριφορά σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις τάσεις εξουσιαστικές και έντονο εκνευρισμό, λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που πιθανά να σε διακατέχουν. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις όποιες απότομες αντιδράσεις σου, διαφορετικά είναι πιθανό να προκύψει μία νέα αρχή για εσένα, που θα είναι δύσκολη. Δες μέσα από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου τι μπορείς να πάρεις και να οδηγηθείς σε μία ουσιαστική μεταμόρφωση.
Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και η εσωστρέφεια εντείνεται. Είναι πιο δύσκολο πια για εσένα να εκφραστείς και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους. Συζητήσεις μπορεί να προκύψουν για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, καλό είναι όμως να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να είναι λάθος ή να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να παρεξηγηθούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ζητήματα που αφορούν και το ταίρι σου και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που εκκρεμούν. Η ένταση που πιθανά να εκδηλώσεις θα δυναμιτίσει το κλίμα, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις απωθημένα και ανασφάλειες που ταλανίσουν εσένα αλλά και την σχέση σου.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.