Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)
 

Ο Άρης έχει γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και είναι πολύ πιθανό να φέρει έκτακτα έξοδα αλλά και έξοδα από το παρελθόν που θα πρέπει τώρα να τακτοποιήσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι παλεύεις με τα βαθιά σου συναισθήματα αλλά δεν είναι εύκολο να εκδηλώσεις αυτό που νιώθεις και επιθυμείς, κάτι που δημιουργεί επιπλέον ένταση στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες που σχεδιάζεις. Ο Ήλιος στον Λέοντα από τις 23.07 στρέφει το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Η ενασχόλησή σου με λογαριασμούςκαι τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι γεγονός. Επιδιώκεις να ζεις ήρεμες και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που σε γεμίζουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07ανεβάζει την νευρικότητα στα ύψη, καθώς ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν την εξέλιξη οικονομικών ζητημάτων σε σχέση με τρίτους αλλά και την πορεία της προσωπικής σου σχέσης. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες και επαναστατικές αντιδράσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να χειριστείς τις όποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. 

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και είναι γεγονός ότι δείχνεις πια να αναγνωρίζεις με μεγαλύτερη ευκολία πως θέλεις να απολαύσεις την ζωή σου αλλά και τον έρωτα. Η έντονη συναισθηματικότητα λειτουργεί απόλυτα αρμονικά με την αισιοδοξία, κάτι που είναι άμεσα εμφανές στην προσωπική σου ζωή και στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η θετικότητα που σε διακατέχει μαγνητίζει τους γύρω σου και έχεις την ευκαιρία να βρεις τον ιδανικό σύντροφο που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και τι θέλεις από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου όπως συνεργασίες ή ο σύντροφός σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει ότι το προσωπικό σου νέο ξεκίνημα μπορεί να γίνει κάτω από έντονα φορτισμένες συνθήκες, καθώς ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τάσεις ελέγχου από τους άλλους πιθανά να σε πληγώσουν και να σε οδηγήσουν σε επιλογές που δεν θα είναι εύκολες αλλά θα είναι μεταμορφωτικές για την προσωπικότητά σου και την πορεία σου από εδώ και πέρα. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να διαχειριστείς με ηρεμία και συνετή σκέψη τις όποιες συμπεριφορές και εξελίξεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

 
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)
 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 13.07 μπορεί να είναι καθοριστική για την εξέλιξη τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σου ζωής, καθώς δείχνεις να μην έχεις την διάθεση να συμβιβαστείς με ότι δεν σε καλύπτει και να μην διστάσεις να συγκρουσθείς με όποιον θεωρείς ότι προσπαθεί να σε χειριστεί. Η αντίθεση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τα Φώτα δίνει την αίσθηση της ριζικής αλλαγής σε επίπεδο αντίληψης και επιλογής των σχέσεων της ζωής σου εν γένει, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ανταγωνισμό και τάσεις ελέγχου από τους άλλους. Οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν διαχειριστείς και εσύ με ψυχραιμία και ξεκάθαρη σκέψη τις καταστάσεις, γι΄αυτό μην αφεθείς στον εκνευρισμό αλλά και σε πιθανή απογοήτευση από την συμπεριφορά των άλλων.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και είναι σαφές ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που πιθανά να σε απασχολούν ή στο πως θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες σε σχέση με επιπλέον λογαριασμούς ή συζητήσεις για αύξηση του εισοδήματός σου γιατί δεν θα είναι εύκολο να επιτύχεις το στόχο που θέλεις. Είναι εποχή σχεδιασμού και όχι δράσεων, αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.