Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
 
Με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία αναθεώρησης των επιθυμιών σου σε σχέση με προσωπική και επαγγελματική ζωή. Οι συνεργασίες αλλά και η σχέση με το ταίρι σου είναι σημαντικές, σημαντικό είναι και για εσένα όμως να νιώθεις ότι καλύπτονται οι επιθυμίες μέσα από αυτές. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι πιθανό να δεχτείς, γι’ αυτό προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις το κλίμα αλλά να αντιμετωπίσεις με ηρεμία και ρεαλισμό την κάθε κατάσταση. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.07, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα. Πρωταγωνιστής σε κοινωνικό επίπεδο και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες με την θετική σου διάθεση και τον άμεσο τρόπο που δείχνεις αυτά που νιώθεις.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 27.07σε καλεί να δεις πραγματικά τι συμβαίνει σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες και δεν θα διστάσεις να κλείσεις κύκλους, ο τρόπος όμως και η ορθή σκέψη θα κάνουν την διαφορά. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στο ζώδιό σου και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή φέρνοντας επαναστατικές διαθέσεις, εριστικές τάσεις και αναπάντεχα γεγονότα. Ο τρόπος διαχείρισης είναι καθοριστικός, γιατί μόνο η λογική θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Αυγούστου)
 
Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07ευνοώντας σημαντικά ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Μπορείς πλέον να προχωρήσεις σε κινήσεις που έχουν να κάνουν με ενοικίαση ή πώληση ακινήτων αλλά και να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις και να γεμίσεις με αισιοδοξία τα οικεία σου πρόσωπα. Ανασφάλειες, φόβοι και αμφιβολίες φεύγουν από το προσκήνιο και νιώθεις πια ότι πατάς γερά στα πόδια σου και μπορείς να προχωρήσεις πιστεύοντας στις δυνατότητές σου αλλά έχοντας πάντα επίσης στο πλευρό σου την οικογένεια. Σημαντική είναι η πιθανότητα να παρθούν αποφάσεις για συγκατοίκηση με το ταίρι σου.
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ή να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν. Παρασκηνιακές διεργασίες σε εργασιακό επίπεδο έρχονται στο φως και λαμβάνεις γνώση για όλα αυτά που συμβαίνουν και σε αφορούν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να ανεβάσει τον εκνευρισμό και να υπάρξουν από συναδέλφους έντονες τάσεις επιβολής και χειρισμού που να σε απογοητεύσουν . Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μόνο με σύνεση και λογική σκέψη θα αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση και θα καταφέρεις κα την στρέψεις θετικά για εσένα.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο(γεννημένοι 12 ως 22 Αυγούστου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φωτίζει ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να σε ταλανίζουν και να μην μπορείς να αφήσεις πίσω σου. Καταστάσεις που δεν έχουν κλείσει καλείσαι να τις διαχειριστείς και να προσπαθήσεις να κάνεις μία να αρχή χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες. Είναι πιθανότατο να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο που σε αφορούν. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανταγωνισμούς και εξουσιαστικές τάσεις από πρόσωπα που συνεργάζεσαι στον εργασιακό χώρο. Μην απογοητευτείς αλλά και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσεις το μέτρο. Με λογική προσέγγιση και ρεαλιστικά βήματα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία έντονη διεργασίας σκέψης σε ότι αφορά την ζωή σου και τις επιλογές που θέλεις να κάνεις στους σημαντικότερους τομείς. Ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά κυρίως σε απασχολούν και αναθεωρείς σχεδιασμούς σε ότι αφορά τα επόμενά σου βήματα. Μπαίνεις στην διαδικασία να αξιολογήσεις κατά πόσο καλύπτεσαι σαν προσωπικότητα από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και ζητούν και πάλι να βρεθούν στο πλάι σου. Σκέψου καλά πριν ρισκάρεις όποια σταθερή σχέση έχεις και μην προβείς σε αποφάσεις ή συζητήσεις πριν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.