Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)
 

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και μπαίνεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων των επιθυμιών σου σε σχέση με το πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και στο κατά πόσο αυτά σε καλύπτουν. Σχέδια και δράσεις με το εμπόριο και την επικοινωνία δείχνουν να καθυστερούν λόγω αναβολών ή εμποδίων που πιθανά να προκύψουν. Καλό είναι σε περίπτωση που θέλεις να ταξιδέψεις να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο, γιατί οι ανατροπές που θα σε καθυστερήσουν είναι πιθανές. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και μπαίνεις σε mood διακοπών, καθώς το μόνο που δείχνεις να σε ενδιαφέρει είναι η διασκέδαση και ο έρωτας.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φωτίζει τον τομέα των κοντινών σου σχέσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σε σχέση με αδέρφια, ξαδέρφια, στενά φιλικά σου πρόσωπα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει τον εκνευρισμό, τις επιθετικές αντιδράσεις και την διάθεση να λειτουργήσεις απαξιωτικά στους άλλους, κάνοντας «ευκολότερο» το να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις και εκρηκτικέ καταστάσεις. Μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε καθορίσουν γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει κοντινά σου πρόσωπα μακριά σου.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και δείχνεις να βγαίνεις από μία περίοδο έντονων ανασφαλειών και φόβων που είχαν εμφανιστεί και σε ταλαιπωρούσαν. Δείχνεις να βρίσκεις αργά και σταθερά την ισορροπία σου και είναι καθοριστικό να μπεις στην διαδικασία να κλείσεις ζητήματα παρελθοντικά που σε ταλαιπωρούν, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πληγώνει. Αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να προχωρήσεις σημαντικά στην ζωή σου, σε μία νέα πορεία με περισσότερη αισιοδοξία. Η διάθεση να προσφέρεις και να στηρίξεις πρόσωπα που το έχουν ανάγκη είναι μεγάλη και αυτή σου η προσφορά μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για αυτούς.  

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να δρομολογήσεις ζητήματα κληρονομικά που πιθανά να έχεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και μεγάλη καχυποψία, επιπλέον είναι πιθανό να γίνει προσπάθεια από αυτούς που συναλλάσσεσαι να επωφεληθούν εις βάρος σου παραπάνω πράγματα. Καλό θα είναι λοιπόν να είσαι ψύχραιμος γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσένα. Συναισθηματικά, ανασφάλειες, απωθημένα, φόβοι και δυσπιστία σε ταλαιπωρούν και αυτό το ψυχικό δυναμικό μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου.. με ανυπολόγιστες συνέπειες.

 
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)
 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που έχουν σχέση με τρίτους (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς) αλλά θέματα επενδύσεων και κληρονομιάς που μπορεί να σε απασχολούν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση σε υψηλά επίπεδα και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν έντονες διαμάχες με εμπλεκόμενα στις υποθέσεις σου πρόσωπα, προκαλώντας ρήξεις. Καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός και να σχεδιάσεις προσεκτικά τις επόμενές κινήσεις, για να μην υπάρξει περίπτωση να χάσεις από την όποια συμφωνία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, γιατί αν η ζήλια και η καχυποψία δεν μετουσιωθεί σε πάθος τα προβλήματα θα είναι πολλά.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια και διαδικασία περίσκεψης για το πώς έχεις δρομολογήσει την πορεία της ζωής σου και αν είσαι ικανοποιημένος από αυτή. Ο έρωτας και ο τρόπος που τον βιώνεις είναι ένα ακόμα ζήτημα που θα σε απασχολήσει έντονα. Πρόσωπα από το παρελθόν σε σχέση με το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον ή το εξωτερικό επιστρέφουν και πιθανά να ζητήσουν μία ευκαιρία από εσένα. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα ρουτίνας, καθώς η αφέλεια και η απροσεξία εντείνονται. Μην πάρεις αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα σε σχέση με νομικές υποθέσεις, γιατί μπορεί να υποπέσεις σε σημαντικά λάθη.

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.