Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
 
Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και δείχνεις να μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και στο κατά πόσο καλύπτει το ταίρι σου τις προσωπικές σου επιθυμίες. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε διακοπές και διασκέδαση, κάτι που είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να κάνουν και πάλι της εμφάνισή τους, ενώ δεν αποκλείεται να σε προβληματίσουν ακόμα και συμπεριφορές των παιδιών σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 βγαίνεις από την επαγγελματική ένταση του τελευταίου καιρού και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον για να συζητήσεις και να περάσεις όμορφα.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας εποχής σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και σε δημιουργικές δράσεις που πιθανά να ασχολείσαι. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο φέρνει απωθημένα, φόβους και ανασφάλειες στην επιφάνεια αλλά και ξαφνικές καταστάσεις που εντείνουν τον εκνευρισμό και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε αντιδραστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα ξεπεράσουν τα όρια, ρισκάροντας έτσι την σχέση σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
 
Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07, κάτι που σε βοηθά να βγεις από σκέψεις και ανασφάλειες, βοηθώντας σε να σταθείς γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Σημαντικές και θετικές προβλέπονται οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς είναι πολλές οι πιθανότητες να έχουν θετική έκβαση σχέδια που έχεις κάνει για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να βρεις νέους οικονομικούς πόρους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα, καθώς η ανάγκη σου για καλοπέραση μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις. 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 αποκτά σημαίνουσα σημασία για την επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς δείχνεις να είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που να έχουν εξουσιαστικές και ελεγκτικές τάσεις και να θέλουν να σε κατευθύνουν. Δεν αποκλείονται ακόμα οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, καθώς δείχνεις να μπορείς να εξελιχθείς με θετικό τρόπο. Αυτό είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα και να φέρει κύματα οργής και απογοήτευσης. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις την διαίσθηση και την λογική σου να συνεργαστούν, βγάζοντας από το κάδρο την νευρικότητα, που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να φέρει σημαντικά νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν την απαρχή μία νέας πορείας στην καριέρα σου. Η αντίθεση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τα Φώτα προκαλεί ανταγωνιστικές ή παρασκηνιακές δράσεις από πρόσωπα που θέλουν να καθορίσουν την εξέλιξη σου και να έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτό είναι αρκετό για να εκτοξεύσει την ένταση και να σε οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις, προκαλώντας απογοήτευση ή οργή. Είναι γεγονός ότι με λογική και ρεαλιστική αντιμετώπιση αλλά και θέτοντας την διαίσθηση σε δράση θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις σκοπέλους και να προχωρήσεις με δυναμισμό σε ότι θέλεις να κάνεις.
Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά τις φιλίες σου, τους στόχους και τα οράματα που έχεις θέσει και τις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και το κατά πόσο σε ικανοποιούν. Δεν είναι απίθανο να ξαναβρεθείς με φιλικά πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Όσον αφορά τις φιλοδοξίες σου, καλό είναι να μην περάσεις σε δράση την παρούσα περίοδο, αλλά να προσπαθήσεις με μεθοδικότητα να κάνεις σχεδιασμούς που θα σε βοηθήσουν, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη τροχιά, να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Προσοχή σε σοβαρές συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, γιατί μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.