Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο των Ιχθύων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)
 
Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις ή δράσεις σε σχέση με την οικογένεια που προέρχονται από το παρελθόν, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα είναι αυτό που σου δίνει την ορθή σκέψη αλλά και το θάρρος να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε πονούν και να κάνεις μία νέα υγιής αρχή με οικεία πρόσωπα. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 ανεβάζει το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και την τάση να θέλεις να αυτοπροβληθείς, δημιουργώντας πιθανές δυσαρέσκειες. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που να οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Εξαιρετικές επίσης μπορεί να είναι οι ευκαιρίες να προωθήσεις δημιουργικά σχέδιά σου.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε βάζει σε διαδικασία να δεις πως θα βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, κάτι που μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στο εργασιακό περιβάλλον σου, ισορροπώντας σχέσεις με συναδέλφους. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, η προσωπικότητά σου λάμπει όπου και αν βρεθείς και βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή διάθεση. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φωτίζει τον τομέα των στόχων σου, των φιλιών, των συλλογικών δράσεων που συμμετέχεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση αλλά και απαισιοδοξία για την πορεία των στόχων που έχεις θέσει ή για φιλικά σου πρόσωπα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό είναι μία χρυσή ευκαιρία για εσένα για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου δράσεις αλλά και να ζήσεις έναν παραμυθένιο έρωτα. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα, η θετική σκέψη και διάθεση αλλά και η ανάγκη του να νιώσεις τον έρωτα σε όλη του την διάσταση μπορεί να βγάλει μαγικά συναισθήματα και να γεμίσεις τον σύντροφό σου από αυτά. Η διαίσθηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο και δια την πορεία πραγμάτων που θα σου αλλάξουν πλεύση και θεωρία στην ζωή σου.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 06.06 και 07.06 θολώνει την σκέψη αλλά και τις εντυπώσεις για πρόσωπα που εμπλέκονται σε οικογενειακά ζητήματα και δεν θα είναι δύσκολο να κάνουμε λάθος επιλογές και στο τέλος να υπάρξει απογοήτευση. Προσοχή σε συνεργασίες, γιατί καλό είναι να μένετε σε πράξεις και όχι σε λόγια. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει μεγαλόπνοα σχέδια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως η δημιουργία, οι σπουδές, ταξίδια που θέλεις να κάνεις. Να θυμάσαι ότι η τύχη και η διαισθητική σου ικανότητα μόνο βοηθητικά θα βοηθήσουν.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)
 
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν κόντρες με το ταίρι σου ή με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να βγάλει ανασφάλειες, απωθημένα, ζήλια και καχυποψία στην επιφάνεια και να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 εκτοξεύει την νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ειπωθούν σκληρές κουβέντες με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Προσπάθησε να θέσεις υπό έλεγχο την τόση ένταση για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον και σε ότι σε απασχολούσε σε σχέση με αυτό. Μετακομίσεις αλλά και ξεκαθαρίσματα σε τυχόν παρεξηγήσεις θα βοηθήσουν στο να αφήσεις πίσω σου ότι σε ενοχλούσε. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει τον εκνευρισμό αλλά και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν άτομα από το φιλικό σου περίγυρο που να εμποδίζουν την όποια σου εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα. Βρες το θάρρος αλλά και την ελευθερία να πιστέψεις στην προσωπική σου άποψη, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να επιβουλεύεται την θετική στάση που έχεις γι’ αυτόν. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.