Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)
 
Σημαντικές συζητήσεις αλλά και θετικά αποτελέσματα μπορείς να έχεις, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει ξεκάθαρη και ρεαλιστική σκέψη αλλά και μοναδικό θάρρος και δράση για να αντιμετωπίσεις αγγαρείες και υποχρεώσεις στην εργασία και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν παρελθούσες προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και δείχνεις μεγάλη κατανόηση και διάθεση για διαλλακτικότητα τόσο με τον σύντροφό σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να δώσει δημιουργικές προτάσεις για συνεργασίες που θα ανατρέψουν θετικά τα επαγγελματικά σου και θα σε οδηγήσουν σε νέα βήματα.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 βγάζει την ένταση που νιώθεις στην επιφάνεια και δεν είναι απίθανο να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι σου, καθώς ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν. Το πάθος μπορεί να δώσει μοναδικές ερωτικές βραδιές. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 δείχνεις να θέλεις να κρατήσεις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου. Νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο στις 28.06 σε καλεί να κλείσεις ανοιχτά θέματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει άγχος, κατήφεια αλλά και σκληρότητα, δυσκολεύοντας την όποια συνεννόηση.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικές συνεργασίες που έχεις. Έντονος συναισθηματισμός, αισιοδοξία και ρομαντισμός είναι σε αρμονική λειτουργία και σε βοηθούν να εκφράσεις στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματά σου αλλά και κοινούς στόχους που μπορεί να θέλεις να προσπαθήσετε από κοινού γι’ αυτούς. Σημαντικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν που θα σου δώσου και εξαιρετικά οικονομικά οφέλη, όμως καλό θα είναι να μην κρίνεις βάσει συναισθηματισμού αλλά να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει σωστά.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθη στον εργασιακό τομέα αλλά και σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Πρόσωπα και συζητήσεις είναι πιθανό να μην σου παρουσιάζουν την κατάσταση στην σωστή τους διάσταση και αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κρίσεις. Καλό είναι να μην βγάλεις εύκολα συμπεράσματα και να μην πάρεις δεσμευτικές αποφάσεις, γιατί στο τέλος είναι πιθανό να απογοητευτείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις για συνεργασίες, καθώς δείχνεις να έχεις την κατανόηση, την αισιοδοξία και την τύχη με το μέρος σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)
 
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 05.06 μπορεί να σε ωθήσει στο να βγάλεις εξουσιαστικές τάσεις, καχυποψία και ζήλια στο ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει μεταξύ σας εκρηκτικές καταστάσεις. Οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες είναι καλό να αποφευχθούν να συζητηθούν γιατί οι αντιπαραθέσεις πιθανά να είναι έντονες. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 23.06 σε ωθεί να πεις σκληρές κουβέντες και να χάσεις την διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Καλό είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και οι συνέπειες ανυπολόγιστες.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε σχέση με την καθημερινότητα και την σωματική σου υγεία. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από το ζώδιό σου ανεβάζει την εσωτερική ένταση, τις αμφιβολίες και τους φόβους και δεν θα είναι δύσκολο, αν δεν το ελέγξεις, να βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Αν μετατρέψεις αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος, επιμονή και αποφασιστικότητα είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα σε όποιο νέο ξεκίνημα και αν επιλέξεις. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις προγράμματα διατροφής ή αθλητική ενασχόληση αλλάζοντας ριζικά προς θετική κατεύθυνση, κάτι που θα σου δώσει και μεγάλες δόσεις ενέργειας. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.