Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)
 
Πολύ δυναμικά ξεκινάει ο μήνας για εσένα, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα σε γεμίζει με θάρρος, ψύχραιμη και ρεαλιστική προσέγγιση και ενεργητικότητα σε ότι αφορά συνεργασίες που θέλεις να αρχίσεις ή να διευρύνεις. Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς και είναι πολύ πιθανό να τα επιτύχεις και να κάνεις σημαντικά βήματα προς τους στόχους που έχεις θέσει. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 βάζοντάς σε σέ σιωπή, καθώς επιθυμείς περισσότερο να παρατηρείς παρά να εκφράζεσαι. Συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες είναι πολύ πιθανές. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες που να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε ωθεί στο να βγεις και να διασκεδάσεις, να απολαύσεις τις παρέες, τις συζητήσεις, την χαρά, τον έρωτα… πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Ταξίδια με το ταίρι σου θα δώσουν αίσθηση περιπέτειας αλλά και πάθους στην ζωή σου. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 ασχολείσαι εντονότερα με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, Δημόσιο, φορείς. Προσπαθείς να δρομολογήσεις έτσι λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ένα κύκλο σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ανασφαλή και να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου, παίρνοντας αποστάσεις από τους γύρω σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα βαθύτερά σου συναισθήματα, με ότι σε κρατάει κολλημένο στο παρελθόν και με όποια οικογενειακή κατάσταση σε έχει στιγματίσει. Όλα αυτά δείχνεις να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με θετική σκέψη, αισιοδοξία, κατανόηση και διάθεση να δώσεις συγχώρεση, κάτι που θα λειτουργήσει λυτρωτικά μέσα σου και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ψυχολογικό επίπεδο. Δείχνεις στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις και αυτό δείχνει να σας βοηθά στο να καταλάβετε περισσότερο ο ένας στον άλλο, εξομαλύνοντας τυχόν καταστάσεις.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 σε φορτίζει συναισθηματικά και δείχνεις να υπερχειλίζεις, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις ξεκάθαρα τις προθέσεις ανθρώπων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου ή να θέλουν να μπουν στην προσωπική σου ζωή. Απέφυγε τις υπογραφές συμβολαίων και άσε τον χρόνο να δείξει πραγματικά ο καθένας ποιος είναι και τι θέλει από εσένα, για να μην πληγωθείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει οικονομική αλλά και συναισθηματική ισορροπία, αφού δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι πλήρως σε ποιο πλαίσιο πρέπει να κινηθείς.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)
 
Καλό είναι να είσαι ψύχραιμος και να καταφέρεις να ελέγξεις την ένταση στις αρχές του μήνα, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω τόσο σε ερωτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα βγάλει ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια. Ζήλια, περιορισμός, έλεγχος από το ταίρι σου μπορεί να σε φέρει στα όριά σου και να βάλεις δυναμίτη στην προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 προκαλεί έντονες συζητήσεις και σκληρές κουβέντες, που δεν θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ζητήματα οικονομικά που τόσο σε απασχολούν δείξε σύνεση και λογική σκέψη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις χωρίς απώλειες αυτή την έντονη στιγμή.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 φέρνει στο προσκήνιο νέες συνεργασίες και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δημιουργεί υποσυνείδητα ζητήματα αυτοπεποίθησης και ανακινεί τις ανασφάλειες που κρύβεις μέσα σου. Καλό είναι να δεις κατάματα αυτά που σε εμποδίζουν να εκδηλώσεις τον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και πείσμα όλους σου τους φόβους. Μόνο τότε θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι καινούργιο έρθει στην ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι αισθανόμενος μειονεκτικά γι’ αυτό που είσαι. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες! 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.