Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Υδροχόου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)
 
Ο δυναμισμός και το θάρρος συνδυάζονται μοναδικά με λογική και μεθοδική σκέψη, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στο ζώδιό σου την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιηθείς σε συνεργασίες και δημιουργικές δραστηριότητες, καθώς δείχνεις να διακατέχεσαι από μεγάλη έμπνευση. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να επιτύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου, αφού τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και στρέφεις την προσοχή σου στο να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην δουλειά σου, κάτι που μπορείς να το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα ή σε ζητήματα οικογενειακά που θα σε γεμίσουν ενέργεια.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε βοηθά να λάμψεις στις κοινωνικές εκδηλώσεις που θέλεις να παρευρεθείς και να φροντίσεις την εμφάνισή σου, νιώθοντας όμορφα όπου και αν πας. Το φλερτ είναι δεδομένο και οι κατακτήσεις πολλές, γιατί η γοητεία σου μαγεύει τους πάντες. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 η καθημερινότητα γίνεται και πιο έντονη και μπορεί να προστεθούν αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία που θα σε αγχώσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φέρνει ζητήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια και καλείσαι να κλείσεις ότι έχεις αφήσει να σε επηρεάζει και να σε βαραίνει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε γεμίσει απογοήτευση, απαισιοδοξία και αποστασιοποίηση, κάτι που δεν θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό είναι πιθανό να φέρει μοναδικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού μέσα από την αυτοπεποίθηση που νιώθεις, την κατανόηση και την θετικότητα που γεμίζεις του γύρω σου μπορεί να σου δοθεί το έναυσμα για μία νέα εργασιακή πραγματικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις διατροφικές σου συνήθειες γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές σε φαγητό και ποτό που να σε βγάλουν έξω από τα φυσιολογικά πλαίσια. Μπορείς εναλλακτικά να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το σώμα σου και την περιποίησή του, που θα σου ανεβάσει κι’ άλλο την διάθεση.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών ή νομικά που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις με πρόσωπα που δεν βλέπεις πολύ συχνά, γιατί δεν αποκλείεται να σου δίνουν λάθος εντυπώσεις για καταστάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν ευσταθούν. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει σε συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο, που θα δώσουν νέα πνοή στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς η φαντασία και η διαίσθησή σου σε κάνουν άκρως δημιουργικό, κάτι που εκτιμάται δεόντως.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)
 
Συγκρούσεις είναι πιθανό να προκύψουν με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 βγάζει απωθημένα και φόβους στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις εκρηκτικό κλίμα και να υπάρξουν σοβαρές εντάσεις. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την δουλειά, καλό είναι να μην συζητηθούν γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυφά κίνητρα και στο τέλος να ζημιωθείς. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 σε οδηγεί στο να πεις σκληρές κουβέντες που πιθανά να έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθημερινά. Προσπάθησε να ελέγξεις την νευρικότητα και την τάση να θέλεις να ελέγξεις καταστάσεις γιατί δεν θα βγεις κερδισμένος.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία ουσιαστική νέα έναρξη που θα αλλάξει την πορεία της ζωή σου, την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Είναι γεγονός ότι σπουδές και ταξίδια ή μετακίνηση μόνιμη στο εξωτερικό μπορεί να σε απασχολήσουν. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα αλλά και να φέρει υποσυνείδητα φόβους και ανασφάλειες που δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξή σου. Καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σε εμποδίζει και να βρεις αυτή την στιγμή σαν ευκαιρία για να αφήσεις πίσω και τραύματα που κουβαλάς. Κάνε το άγχος πάθος και θάρρος και δεν θα χάσεις. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.