Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 ανά δεκαήμερο των ζωδίων!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Οι αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2019 για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο! 

 
Πρώτος μήνας της Άνοιξης ο Μάρτιος, μιας εποχής που η αναγεννάται η φύση αλλά και η ελπίδα, η καλή διάθεση και η αισιοδοξία αυξάνονται μαζί με το φως του ήλιου που μας ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο ! Μέσα σε αυτό τον μήνα λοιπόν όλα τα ζώδια θα έχουμε την ευκαιρία να επαναξιολογήσουμεκάποιες σχέσεις μας, να τις ανανεώσουμε αν πιστεύουμε οτι αξίζουν ή να τις προσπεράσουμε και να βαδίσουμε σε νέα μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν σε μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων γενικότερα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο!

Ας δούμε ποιες είναι οι σημαντικότερες όψεις και πλανητικά γεγονότα του Μαρτίου!

Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και η ανάγκη μας να συναναστραφούμε το φιλικό μας περιβάλλον αλλά και να νιώσουμε το σύντροφό μας σαν φίλο είναι έντονη. Είναι σημαντικό για εμάς να θέσουμε κοινούς στόχους με το ταίρι μας ή να συμμετέχουμε μαζί του σε ομαδικές προσπάθειες καθώς αυτό είναι κάτι που μας φέρνει πιο κοντά και λειτουργεί ευεργετικά για την προσωπική μας ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό μας περιβάλλον ή ακόμα και φίλοι να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους που μέχρι τώρα καταπίεζαν.
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 δημιουργεί εντονότερη εσωστρέφεια από ποτέ, όπως επίσης και έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης καθώς το μυαλό ταξιδεύει κυρίως σε ένα φανταστικό κόσμο αλλά και πνίγεται στο συναίσθημα και στη μελαγχολία που οδηγεί σε μοναχικότητα. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολήσουν, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απομάκρυνση και να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Καλό είναι να περιμένουμε μέχρι τις 28.03 που θα ο Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος για να εκφράσουμε σκέψεις, να πραγματοποιήσουμε σημαντικές συζητήσεις και να δρομολογήσουμε οποία πλάνα έχουμε.
Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και σηματοδοτεί επαναστατικές και ρηξικέλευθες αλλαγές σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απεγκλωβιστούμε από την ταύτιση που έχουμε με τα χρήματα ή οποιοδήποτε υλικό αγαθό που μας οδηγεί στο να νιώθουμε ασφαλείς και σίγουροι για τον εαυτό μας. Αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς η αγκίστρωση που έχουμε με τα υλικά δεν θα είναι εύκολο να σπάσει, κάτι που ο Ουρανός έρχεται να το κάνει με βία αν εμείς δεν το αποδεχτούμε και δεν το αλλάξουμε από μόνοι μας.
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την ίδια μέρα σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος και ψυχολογικά βαρίδια που μπορεί να έχουμε, όμως οι συνθήκες είναι έντονα φορτισμένες και θολές καθώς τα Φώτα βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυτό δεν μας επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη αλλά εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε απογοήτευση και πληγές.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στρέφει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και ερχόμαστε αντιμέτωποι με ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, προσοχή όμως γιατί η ένταση είναι αυξημένη και η διαχείρισή τους θα πρέπει να είμαι με λογική και ψυχραιμία για να μην υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις.
Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και εκτοξεύει το ρομαντισμό, την ονειροπόληση, την τρυφερότητα, την εξιδανίκευση του συντρόφου καθώς μας ωθεί στο να αφιερωθούμε στιγμές μαζί του μακριά από τον κοινωνικό μας περίγυρο θέλοντας να βιώσουμε τον απόλυτα παραμυθένιο έρωτα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανές νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να μη δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.
Διάβασε εδώ την πρόβλεψη του δικού σου ζωδίου/δεκαημέρου για τον Μάρτιο 2019!