Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 ανά δεκαήμερο των ζωδίων!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου 2018 για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο! 

 
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με πολλά και σημαντικά γεγονότα αστρολογικής φύσεως που στην πορεία τους θα "αγγίξουν" όλα  τα δεκαήμερα των ζωδίων και θα βάλουν το λιθαράκι τους για να βιώσουμε άκρως συναρπαστικές στιγμές τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην αισθηματική μας ζωή!
 
 
Οι σημαντικότερες όψεις του μήνα: 
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και δημιουργεί συνθήκες για μία έντονη διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και κυρίως εάν το ταίρι που έχουμε μας παρέχει συντροφικότητα και κατανόηση. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας τη διάθεση μας και δίνει το σύνθημα για διασκέδαση και φιλοσοφικές συζητήσεις με πρόσωπα που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Δεν θα είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη.
 
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 δίνει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους αλλά και την ερωτική μας ζωή. Μπορούμε να επιδιώξουμε λύσεις για οικονομικά θέματα που θα μας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία. Νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν αυξάνουν κατακόρυφα τον ερωτισμό και το πάθος και δημιουργούν συνθήκες έντονα διεκδικητικές στην προσωπική μας ζωή.
Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνουν τον συναισθηματισμό, τη διάθεση για τρυφερότητα αλλά και την τάση να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και να απογοητευτούμε. Η διαίσθηση που μας εφοδιάζει είναι το κύριο όπλο για να πάρουμε τις θετικότερες αποφάσεις για εμάς.
 
Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και μπαίνουμε σε μία περίοδο δεκατριών μηνών όπου μας ενδιαφέρει να αναπτύξουμε την πνευματικότητα μας, να ασχοληθούμε με φιλοσοφικά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν, να ταξιδέψουμε σε μέρη που πάντα ονειρευόμασταν. Στόχοι και φιλοδοξίες δέχονται την εύνοια του και τώρα μπορούμε να προωθήσουμε οποίο σχέδιο, αρκεί να μην υποπέσουμε σε υπερβολές και χάσουμε το μετρό.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες που πιθανά να μας αιφνιδιάσουν, όμως θα μας δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσουμε στόχους και φιλοδοξίες με πολύ θετικά αποτελέσματα. Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εκτοξεύει στα ύψη την ευαισθησία, απωθημένα που μπορεί να έχουμε από το παρελθόν μας καταπιέζουν και καλά θα κάνουμε να ασχοληθούμε με την τέχνη, τον εσωτερισμό ή το διαλογισμό για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και συναισθηματικά.
 
Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, σημαντική εξέλιξη για τις προσωπικές σχέσεις, καθώς έχουμε την ευκαιρία με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς να επιδιώξουμε να λύσουμε ή να διορθώσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχόλησαν την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία, αφού είναι πιθανές καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια, αλλά και οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σας περιβάλλοντος λόγω παρεξηγήσεων. Οι τάσεις αμέλειας γίνονται εντονότερες και μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 μας ωθεί στο να κλείσουμε ζητήματα με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μας που μπορεί να μας απασχολούν.  Εμπορικές συμφωνίες και ότι αφορά δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θέλουμε να τις προωθήσουμε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς δημιουργεί διάθεση υπερβολής, νευρικότητα και αμετροέπεια και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστούμε με πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να μη ρισκάρουμε τις σχέσης μας.
 
Διάβασε εδώ την πρόβλεψη του δικού σου ζωδίου/δεκαημέρου!