Share This!

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 28 Ιανουαρίου μέχρι 3 Φεβρουαρίου.

Οι σχέσεις αυτήν την εβδομάδα παίζουν σε άσπρο – μαύρο αφού από την μία θα έχουν λόγους για να χαμογελάσεις όμως θα έχεις και λόγους για να προβληματιστείς. Από την άλλη έρχεται κάτι σαν το πλήρωμα του χρόνου και όπως σοφά λέει και ο λαός όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Δηλαδή ανάλογα με τις παρελθοντικές σου πράξεις θα έρθει η ώρα που ή θα χαρείς ή θα λυπηθείς.  
 
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Όμως, έχεις λόγο να χαμογελάς αφού ο Δίας επιτέλους επανέρχεται σε ορθή πορεία. Σε αστρολογική μετάφραση αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν πατά το κουμπί της επανεκκίνησης και ότι είχε μείνει στον πάγο από τον Οκτώβριο του 2012 (όταν δηλαδή ο Δίας μπήκε σε ανάδρομη τροχιά) αρχίζει να μπαίνει σε κίνηση. Γενικά στο τραπέζι πέφτουν ευκαιρίες και οι ελπίδες σε κάνουν να βλέπεις ξανά τα όνειρα και τις επιθυμίες σου πιο ξεκάθαρα. Η αλλαγή προς το καλύτερο είναι κοντά σου αρκεί να το πιστέψεις. Ο απρόβλεπτος Δίας δίνει πάλι φτερά στην φαντασία σου και σε αφήνει να κάνεις όνειρα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν τα κυνηγήσεις.
 
Μπαίνεις σε μία διάθεση απολογισμού και σε αυτό βοηθά το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 31 Ιανουαρίου. Στις 2 Φεβρουαρίου ο Άρης, από το ζώδιο του Υδροχόου, περνά στους Ιχθείς και ο έρωτας τυλίγει την ατμόσφαιρα με πάθος, φαντασία και ένταση. Παράλληλα, η Αφροδίτη αφήνει πίσω της το ζώδιο του Αιγόκερου και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας αρχίζει να μπερδεύεται με την φιλία και η τρυφερότητα με το αίσθημα της ελευθερίας.   
 
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
 
ΚΡΙΟΣ
Την ανάγκη να σταθείς για λίγο στην άκρη και να παρατηρήσεις τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, θα την νιώσεις έντονα την εβδομάδα αυτή, ίσως να θελήσεις γενικότερα να αποστασιοποιηθείς από την ένταση και τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν... Ένα σχετικό ‘‘ζόρισμα’’ το περνάς σε σχέση με την ερωτική σου ζωή, η οποία γεγονός είναι πως σου έχει δώσει συγκινήσεις, αλλά και αγωνίες… Ένα δίλλημα για την πορεία μιας σχέσης ή ενός φλερτ που δεν έχει ολοκληρωθεί, ακόμα παίζει έντονα στο μυαλό σου και μάλιστα σε δυσκολεύει η απόφασή του… Ωστόσο, μην νομίζεις πως θα μείνεις για πολύ έτσι, μια και η φύση σου δεν είναι από αυτές που θα αρκεστεί και πολύ στη σκέψη!!! Προτιμά την δράση και από τις 2 του μηνός, θα έχεις πολλούς λόγους να δραστηριοποιηθείς ξανά. Μάλιστα ο φιλικός σου κύκλος σου δίνει υλικό, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου και θα σε εξιτάρει… Ξανά στο παιχνίδι λοιπόν, άλλωστε αυτός είναι και φυσικός σου χώρος!
ΥΓ. Με τον Λέοντα τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα, ενώ με τον Υδροχόο το ερωτικό παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Παρόλο που ο οικονομικός τομέας μπαίνει σε μια καλύτερη ροη την εβδομάδα αυτήν και παίρνεις κάποιες ανάσες, οι οποίες σε ξελασπώνουν από τον ‘‘πονοκέφαλο’’ που σου δημιουργούν οι υποχρεώσεις σου, ο τομέας των σχέσεων σου δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα. Είναι πολύ πιθανόν να κληθείς να πάρεις θέση, απέναντι σε πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και που τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας δεν ήταν και οι καλύτερες… Θυμήσου πως, όσο πιο αμετακίνητος είσαι, τόσο περισσότερο θα δυσκολέψεις το μεταξύ σας και δεν υπάρχει και περίπτωση να καταλήξετε κάπου καλά! Είναι σημαντικό να δείξεις ευελιξία, ανοχή και γενικότερα, συγκαταβατικότητα, προκειμένου να βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις! Παρακάτω, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά, από τις 2 του μηνός κα μετά, και μάλιστα ο φιλικός σου κύκλος επιφυλάσσεις ερωτικές εκπλήξεις, που θα σε ανανεώσουν… Μέχρι τότε υπομονή!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Σκορπιό βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, ενώ ο Ιχθύς σε ανανεώνει…
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις ολοκληρώσει, ενώ θα ήθελες πολύ… και μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που μοιάζει σαν τοπίο στην ομίχλη! Δεν ξέρεις πού πηγαίνεις ακριβώς, ξέρεις όμως πως ακολουθείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σε έχει αναστατώσει, χωρίς να ξέρεις πού ακριβώς θέλεις να φτάσεις μαζί του… Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό, πολύ πιθανόν να πρόκειται και μια παρελθοντική κατάσταση… Ναι, ήρθε η ώρα των τελικών αποφάσεων και όλα δείχνουν πως κάπου καταλήγεις ή πλέον το μεταξύ σας παίρνει μια πιο οριστική μορφή… Μέσα σε ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, η ζωή σου αποκτά έντονη κοινωνικότητα και ενδιαφέρον, ενώ συχνά η ροή των εξελίξεων θα έχει τόση ένταση, που δεν θα προλαβαίνεις… Από τις 2 του μηνός πάντως, πρόσεξε τις εντάσεις στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή γενικότερα, αλλά και τις επιλογές σου, μια και αυτές θα καθορίσουν και το παρακάτω…
ΥΓ. Με τον Υδροχόο είστε και οι δύο σε τρελά κέφια, πρόσεξε όμως τον Λέοντα, καθώς δεν έχει και πολύ καλές διαθέσεις απέναντι σου!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν να νοιώσεις πως η ερωτική σου ζωή, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον, δεν σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι για να είσαι καλά και αυτή την εβδομάδα σου βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, ζητώντας λύσεις… Εξέτασε όμως και το ενδεχόμενο μήπως γίνεσαι πολύ απαιτητικός από τους άλλους και αυτό λειτουργεί σαν μπούμερανκ, δηλαδή εσύ πιέζεις αυτούς κι αυτοί εσένα… Πάντως, σύντομα τα πράγματα αλλάζουν και μπαίνεις σε έναν καινούργιο κύκλο… επιθυμιών, όπου νιώθεις έντονα την ανάγκη χαθείς μέσα στο πέλαγος των συναισθημάτων σου ή σε μια αγκαλιά, που θα ανοίξει για σένα και μόνο… Η λίμπιντο σου στα ύψη κι εσύ κινείσαι με μόνη πυξίδα και κατεύθυνση το αρχέγονο ένστικτο της επαφής, αυτής που εκτονώνει κάθε συναισθηματική ένταση, μέσα από την επαφή των σωμάτων και των ψυχών… Ζήσε το, αυτό έχεις ανάγκη για τώρα, η καρδιά σου, το μυαλό σου, το κορμί σου έχουν αυτήν την ανάγκη της ένωσης… Μην το υποτιμάς!
ΥΓ. Με τον Υδροχόο ταξιδεύεις σε ερωτικές θάλασσες, ενώ με τον Σκορπιό οι συγκρούσεις σε διεγείρουν!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΛΕΩΝ
Βουτιά στα βαθιά προετοιμάζει για σένα η εβδομάδα. Η ερωτική σου ζωή περνά από τις… συμπληγάδες πέτρες, κι εσύ, φύση και θέση παιδί αισιόδοξο, δεν μπορείς και πολύ τις δυσκολίες που προκύπτουν! Όμως θα χρειαστεί να πάρεις θέση και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου, μια και όλο και περισσότερο ο κλοιός θα στενεύει… Μην φοβηθείς τα ξεκαθαρίσματα, τις περισσότερες φορές είναι για καλό, όμως τώρα θα πάρεις κι ένα μάθημα σε σχέση με τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Πάντως, μην νομίζεις πως αυτό θα συνεχιστεί για πολύ, μια και από τις 2 του μηνός επιστρέφεις δριμύτερος στον ερωτικό στίβο, έτοιμος για να κατακτήσεις και να κατακτηθείς! Ένας νέος και, όπως όλα δείχνουν, ούριος άνεμος φυσά, για να σε συνεπάρει, να σε ανανεώσει και να τροφοδοτήσει και πάλι την ερωτιάρα φύση σου… Νέοι έρωτες, νέα δεδομένα, αλλά και παλιότερες ιστορίες, που μπορεί να μην έχουν κλείσει τον κύκλο τους, επιστρέφουν για να σε ενεργοποιήσουν…You are back again!
ΥΓ. Η ένταση με τον Σκορπιό είναι πλέον προφανής, όμως με τον Τοξότη ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου…
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σαφώς η καθημερινότητά σου λειτουργεί με ιδιαίτερα πιεστικό τρόπο, τόσο που πολλές φορές δεν θα ξέρεις τι να πιάσεις και τι να αφήσεις… Το περιβάλλον γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό από εσένα και ένα μικρό ή μεγάλο τρίξιμο δεν το γλιτώνεις… Όμως, η ερωτική σου ζωή (γιατί γι’ αυτό γίνεται ο πολύ λόγος) βρίσκεται σε καλή φάση και μάλιστα το φλερτ, το παιχνίδι, συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Από τις 2 του μηνός και μετά, μπαίνεις σε μια άκρως αντιφατική περίοδο, όπου από την μια μπαίνουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα σου προκαλέσουν ερωτική διέγερση και θα θελήσεις να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά τους, αλλά και αυτά από εσένα Από την άλλη, οι εντάσεις ιδιαίτερα με τις μόνιμες σχέσεις της ζωής δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, προκειμένου να τηρήσεις τις ισορροπίες. Πάντως και ενδιαφέρον θα έχει και καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι… Να περάσεις καλά και να προσέχεις!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η ερωτική ένταση συνεχίζεται αμείωτη, ενώ με τον Ιχθύ μπαίνεις σε κόκκινες γραμμές!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Όλα δείχνουν πως η διαδρομή που έχεις κάνει μέχρι τώρα, όσο και οι προσπάθειες, έχουν αρχίσει να αποδίδουν, όχι εύκολα, μα μια ικανοποίηση την παίρνεις την εβδομάδα αυτή. Ο έρωτας έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του στη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο… Βεβαίως, συχνά-πυκνά θα σου βγαίνουν δυσκολίες και οι γνωστές σου ανασφάλειες, που δεν θα σου επιτρέπουν να εκφραστείς όπως θα ήθελες και, βεβαίως, από τις 2 του μηνός ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος, που φέρνει μαζί του ερωτική ένταση, με συγκρούσεις, αλλά και πολύ συναίσθημα και πάθος! Μην φανταστείς πως μπορείς να χειριστείς εύκολα τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου, μια και συχνά θα αντιμετωπίζεις ζητήματα έξω από τον έλεγχό σου… Το καλύτερο και περισσότερο εξισορροπητικό που μπορείς να κάνεις, είναι άφθονο και καλό… σεξ, με το ταίρι σου ή με… όποιο πρόσωπο νοιώθεις να σε έλκει ερωτικά! Μετουσίωσε την ενέργεια. για να περάσεις καλύτερα. Αυτό είναι το μυστικό!
ΥΓ. Με τον Υδροχόο απογειώνεσαι ερωτικά, ενώ με τον Αιγόκερω κόντρα σου είναι βέβαιη…
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμα και αν όλα δείχνουν πως δεν έχουν την εξέλιξη που θέλεις, ή νοιώθεις πως η πίεση δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα: θυμήσου πως ο Σκορπιός έχει για σύμβολό του τον Αετό… Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα… Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα, νοιώσε την ελευθερία του να βρίσκεσαι εκεί στους ουρανούς και να τα βλέπεις όλα από ψηλά… Γιατί μέρες είναι και θα περάσουν και απ’ τις 2 του μηνός τα καλύτερα είναι μπροστά σου, μια και η φύση σου έχει πάντα ένα συγκεκριμένο πράγμα στο μυαλό της, τον έρωτα, που τον αναζητά πάντα και παντού. Και μπαίνεις σε μια άκρως ερωτική και αισθησιακή περίοδο, που η προτεραιότητά σου θα είναι αυτή: η αγκαλιά, η ένωση, το πάθος… Και θα σου δοθούν με όλο το μεγαλειώδες περιεχόμενο τους (συναίσθημα, όνειρα κτλπ) κι εσύ θ ανοίξεις τα φτερά σου, για μια ακόμα φορά… Μόνο που τώρα, θα ταξιδέψεις σε κόσμους που βασιλεύει το φιλί και ο πόθος!
ΥΓ. Με τον Υδροχόο βρίσκεσαι στα κόκκινα και το μεταξύ σας είναι εκρηκτικό, ενώ με τον Ιχθύ ταξιδεύεις σε άγνωστα νερά!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κίνηση είναι δεδομένη την εβδομάδας αύτη, καθώς και τα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Γιατί ‘‘παίζει’’ να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν σου, στα οποία δεν έχεις δώσει ακόμα οριστικές απαντήσεις ή δεν έχεις πάρει εσύ την απάντηση που θα ήθελες και να επανεκκινήσεις το θέμα εκ νέου… Πάντως, μια πίεση εσωτερική την περνάς, καθότι θα νιώσεις πως δεν παίρνεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και το περιβάλλον θα γίνεται όλο πιο πιεστικό προς την μεριά σου… Από τις 2 του μήνα και μετά, η διάθεσή σου αλλάζει και περνάς σε μια καλύτερη φάση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με πολύ διάθεση να βγεις έξω, να μιλήσεις, να συναναστραφείς και να γνωρίσεις νέα άτομα, που θα ανάψουν μέσα σου την φλόγα της περιπέτειας. Πάντως, οικογενειακά ζητήματα δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις, καθώς θα κινείσαι μεταξύ κρύου και ζέστης, με πολλά πράγματα να τριγυρνούν στο κεφάλι σου, ζητώντας λύσεις… Δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις όλα και η υπομονή δεν είναι και από τα βασικά σου προσόντα…
ΥΓ. Με τον Δίδυμο ξεκαθαρίζει κάτι παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς, ενώ με τον Ιχθύ η κόντρα μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα φρένο… κι ένα STOP την εβδομάδα αυτή αναχαιτίζει τις δραστηριότητες σου και πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο πίσω και να παρατηρήσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Ανεφοδιασμός δυνάμεων ή ανασύνταξη θα χαρακτηρίσει την εβδομάδα αυτή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα πράγματα γύρω σου θα σταματήσουν να εξελίσσονται… Το αντίθετο, ειδικά για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, που οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή έχουν ιδιαίτερα ευχάριστο χαρακτήρα! Και βεβαίως, από τις 2 του μηνός, οι επαφές σου αυξάνονται κατακόρυφα, η κοινωνική σου ζωή αποκτά μεγαλύτερη ένταση, ειδήσεις, μηνύματα, e-mail, τηλέφωνα, σε κατακλύζουν και οι προσκλήσεις δεν σε αφήνουν να σταθείς καθόλου μέσα… Πρόσωπα νέα, αλλά και παλιά, έρχονται στη ζωή σου και γενικότερα μια κίνηση κι ένα ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά περισσότερο σε επιφανειακό επίπεδο! Αν μη τι άλλο, θα περάσεις καλά…
ΥΓ. Πρόσεξε τη σχέση σου με τον Σκορπιό, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο μεταξύ σας, ενώ με έναν Ταύρο αναστατώνεσαι!!!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έρθουν στιγμές, που θα νοιώσεις την γη να χάνεται κάτω απ τα πόδια σου και την καρδιά σου να σφίγγεται, χωρίς να μπορείς να χειριστείς την κατάσταση… Ήρθε η ώρα να δεις κατάματα την πραγματική αλήθεια για τη σχέση σου, κατά πόσο τελικά είναι το πρόσωπο που αξίζει να έχεις στη ζωή σου ή τελικά είναι η συνήθεια, που σε κρατά στα ίδια και στα ίδια; Τα διλλήματα θα έχουν τον πρώτο λόγο την εβδομάδα αυτήν (ειδικά σ’ εσένα του πρώτου δεκαημέρου) και μια τάση απομόνωσης μπορεί να σε καθηλώσει στο σπίτι, με διάθεση να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και να αφουγκραστείς το μέσα σου! Βεβαίως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, μια και από τις 2 του μηνός τα μηνύματα της αισιοδοξίας έρχονται στην πόρτα σου κι εσύ ξαναμπαίνεις για τα καλά στο παιχνίδι! Ο έρωτας σου χτυπά ξανά την πόρτα, πιο ορμητικός και διεκδικητικός αυτήν την φορά… όλα είναι θέμα χρόνου και σωστών αποφάσεων!
ΥΓ. Σαφώς με τον Σκορπιό οι εντάσεις είναι πολλές μεταξύ σας και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, ενώ με τον Δίδυμο ξανανιώνεις και μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πιο πιθανό σενάριο για τη εβδομάδα αυτή είναι μια εσωτερική πίεση με ή χωρίς λόγο, που δεν σε αφήνει να σταθείς ήσυχος πουθενά! Όμως σκέψου πως είσαι ένα… ψάρι και μπορείς να ξεγλιστράς από τα δύσκολα, απλά αλλάζοντας κατεύθυνση. Υπάρχουν και αλλού ωκεανοί να ταξιδέψεις, με νερά πιο ζεστά, πιο φιλικά… Γεγονός είναι πάντως πως κάτι μυστικό έχει κάνει ή κάνει τώρα την εμφάνιση του, μια μυστική σχέση ή μια σχέση, που για κάποιο λόγο μένει στην σκοτεινή πλευρά της ζωή σου κι αυτό σε αναστατώνει, αλλά και σε διεγείρει πολύ! Και βεβαίως, οι ερωτικές εντάσεις δεν θα λείψουν, μια και όλα όσα συμβαίνουν την περίοδο αυτή, σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!!! Και είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς μια σχέση με πολύ κλειστά όρια και περιθώρια, η οποία όμως σε ανεβάζει ψυχικά και σου ανοίγει τον κύκλο, τον μυστικό κύκλο του έρωτα, όπου όλα μπορούν να συμβούν…
ΥΓ. Με τον Παρθένο κολυμπάς σε σκοτεινά νερά, ενώ με τον Αιγόκερω η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει επικίνδυνα!
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14901.
 
 
Σχετικά άρθρα και θέματα: