Share This!

Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα και Αφροδίτη τρίγωνο με Δία, ο έρωτας στη πόρτα μας!

Τα άστρα σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου
 
Η μέρα σήμερα ξεκινά με συνοδοιπόρο την δημιουργικότητα και την έμπνευση καθώς ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αναζωογονεί τις ιδέες μας και δίνει νέα τροφή στο μυαλό μας. Η σκέψη μας ξεφεύγει και ταξιδεύει σε μέρη που την οδηγεί η φαντασία και έτσι γεμίζει η ανάγκη που νιώθουμε να απομακρυνθούμε από διάφορες περίεργες καταστάσεις. Τα όρια του πραγματικού με το φανταστικό είναι πλέον δυσδιάκριτα και πολλές φορές η εικόνα που αποκτάμε είναι διαφορετική από αυτό που ισχύει. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού ο άρχοντα της παραπλάνησης Ποσειδώνας ρίχνει το μυστηριακό πέπλο του πάνω στις καταστάσεις με αποτέλεσμα ακόμα και οι δύσκολες καταστάσεις να φαντάζουν ασήμαντες. Θέλει προσοχή να μην υποεκτιμήσουμε τα γεγονότα. Χρειάζεται σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων για να προστατευτούμε από πιθανές δυσκολίες και να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Ο τρόπος που επηρεάζει η συγκεκριμένη όψη τα ζώδια ποικίλει. Σίγουρα ευνοεί όσους ασχολούνται με δημιουργικά επαγγέλματα και όσους χρησιμοποιούν την τέχνη για να εξωτερικεύσουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Η σημερινή μέρα τους γεμίζει με έμπνευση και μπορεί να είναι η αρχή μιας σπουδαίας δημιουργίας. Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες των πρώτων ημερών ή όσοι έχετε ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μπορείτε να απολαύσετε την εσωτερική σας διάθεση! Προσοχή βέβαια στην κρίση προσώπων και καταστάσεων, που εμφανίζονται με την μορφή ευκαιριών. Σήμερα αποφύγετε να εμπιστευτείτε το οτιδήποτε και κερδίστε χρόνο ώστε οι αποφάσεις να παρθούν τις ερχόμενες μέρες. Το ένστικτο μπορεί να οδηγήσει Καρκίνους και Σκορπιούς των πρώτων ημερών  σε θεαματικές ιδέες και λύσεις!
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Το καυτό γεγονός της ημέρας δεν είναι άλλο από την όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Τελευταία η Αφροδίτη βρίσκεται συνεχώς στην αστρολογική επικαιρότητα και βάζει συνεχώς το φλερτ και τα παιχνίδια στη ζωή μας. Η χαρά είναι ιδιαίτερη όταν συναντά τον Δία, έτσι σήμερα οικονομικά ζητήματα θα διευθετηθούν με έναν μαγικό τρόπο, πιθανότατα χωρίς να καταλάβουμε καν το πώς! Η Αφροδίτη και ο έρωτας πάνε μαζί, επομένως περιμένουμε μια άκρως ερωτική μέρα, γεμάτη συναίσθημα και ανάγκη να δώσουμε πράγματα στους αγαπημένους μας. Όσοι έρωτες γεννηθούν κάτω από αυτή την όψη έχουν την έγκριση της Αφροδίτης και του Δία και οι πιθανότητες για ευτυχία και μακροημέρευση είναι μεγάλες! Η τύχη και η εύνοια είναι πιασμένες χέρι χέρι και βρίσκονται στον δρόμο των Υδροχόων, Δίδυμων, Ζυγών αλλά και Κριών και Λεόντων των πρώτων ημερών, μη κάνετε πως δεν τις βλέπετε…
 
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.