Share This!

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019!

Η Αριθμολογία προβλέπει για το 2019!

 
Το 2019, είτε ανήκεις σε αυτούς που τολμούν είτε σε εκείνους που προτού κάνουν οποιαδήποτε κίνηση την σκέφτονται πάρα πολύ καλά, θα σου δώσει τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και να μην αρκεστείς σε δεδομένα που για κάποιο λόγο έπαψαν να σε ικανοποιούν.Οι πράξεις θα γίνουν στοχευμένες, οι στόχοι θα πάρουν μια πιο συγκεκριμένη μορφή, τα σχέδια και τα πλάνα θα κυμανθούν σε ρεαλιστικό πλαίσιο.

★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν τις ψυχολογικές διαθέσεις.


Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ανοιχτούν νέοι κοινωνικοί κύκλοι, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι διαφορετικές προσωπικότητες θα ενωθούν κάτω από τη δύναμη και την επιρροή της ερωτικής έλξης. Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να ξεκινήσει ένας καινούργιος έρωτας, δεν θα υπάρχουν αναστολές που να εμποδίσουν την εξέλιξη.
 Διάβασε εδώ τι σχέση έχει ο προσωπικός σου αριθμός  με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα!
Προσοδοφόρες συνεργασίες θα δημιουργήσουν μια σταθερή βάση για χρηματική άνοδο.
Αλλάζουν οι συνεργασιακές συνθήκες, οι όροι και οι προϋποθέσεις θα περάσουν πλέον σε ένα διαφορετικό πλαίσιο που δεν θα αφήσουν περιθώριο στασιμότητας ή εξαπάτησης. Οι υποσχέσεις και οι συμφωνίες θα σφραγιστούν, οτιδήποτε ειπωθεί σε θεωρητικό επίπεδο θα έχει μορφή επισημοποίησης με έγγραφα και πρακτικές κατοχυρώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρξει η δυνατότητα αύξησης εισοδημάτων.
 Διάβασε εδώ πως η επιλεκτική αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα!

Για να δούμε τώρα ποιος είναι ο προσωπικός μας αριθμός για το 2019 αρκεί να προσθέσουμε τον αριθμό 3 (2+0+1+9=12 άρα 2+1=3) στην ημέρα και το μήνα γεννήσεως μας, καταλήγοντας σε ένα τελικό ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ αριθμό, που είναι και ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ μας αριθμός για το έτος 2019. 
Προσωπικός αριθμός για το έτος 2019!
 
Για παράδειγμα κάποιος που έχει γεννηθεί 10 Μαΐου (οποιουδήποτε έτους), προσθέτει ΜΕΡΑ+ΜΗΝΑ+3. δηλαδή 10+5+3=18 άρα 1+8=9.Το 9 είναι για το παράδειγμα μας, ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ μας ΑΡΙΘΜΟΣ για το 2019.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Ο αριθμός που θα υπολογίσουμε ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ (του 2019) ΚΑΙ ΜΕΤΑ! Στο παράδειγμα μας ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9, ισχύει από 10/5/2019 έως 10/5/2020 για  οτιδήποτεαφορά το διάστημα πριν τις 10/5/2019 ισχύει, πάντα για το παράδειγμα μας, ο αριθμός 8 Ανάλογα θα υπολογίσουμε και για την δική μας, ατομική περίπτωση…
 
Εδώ κρίνεται αναγκαίο να πούμε ότι :
 
Αλλαγές στην ζωή μας θα βιώσουμε κατά την διάρκεια των ετών που ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ μας είναι 1, 5, 9
 
- Θα υποστούμε ‘’απώλειες’’ απαραίτητες όμως για την εξέλιξη μας στα έτη με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ: 4, 7, 9. Ως εκ τούτου θεωρούνται κι έτη πιο ‘’δυσμενή’’..
 
- Στα θέματα σχέσεων –αισθηματική ζωή θα υπάρξει μεγαλύτερη βαρύτητα τα έτη με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ: 2, 3, 6.
 
 
Τι προβλέπει  η αριθμολογία για το 2019;
 
Γενικά Ενθαρρυντικά θα είναι τα ανοίγματα που θα προκύψουν μέσα στο 2019, κινητοποήσαι, ξεκινάς νέα σχέδια, οραματίζεσαι και βρίσκεις τρόπο να δώσεις ώθηση στις επιδιώξεις σου. Ευνοούνται τα ρίσκα και τα δυναμικά άλματα τόσο σε θέματα επαγγελματικά οσο και τα αισθηματικά. Περνάς σε προτάσεις που θα διαφοροποιήσουν τις δεδομένες συνθήκες, το αποτέλεσμα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.
Αισθηματικά: Θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, θα βγεις από τις προκαθορισμένες συνθήκες. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία ξεκίνα τις προσεγγίσεις, προσπάθησε να φλερτάρεις και να ανοιχτείς, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν το ενδιαφέρον τους. Δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζει, βγαίνεις από αναστολές και επιφυλάξεις.
Καριέρα-Επαγγελματικά:Πρόσφορο θα βρεις το έδαφος για επαγγελματικές και οικονομικές διεκδικήσεις, εσύ θα κρατάς τα ηνία της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις σταθερές βάσεις, δημιουργική θα είναι η εξέλιξη, τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες σου. Οι προτάσεις που θα ακούσεις θα είναι άμεσες και οικονομικά συμφέρουσες , άνοδος θα σημειωθεί στα εισοδήματα σου.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Μέσα στην καινούργια χρονιά θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ή να δώσεις δημιουργική έκταση σε υποθέσεις εππαγελματικές αλλά και προσωπικές. Αν νιώθεις πως το προηγούμενο έτος ήταν στάσιμο μέσα στο 2019 θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αναμονή. Θα χρειστεί να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να δραστηριοποιηθείς και να αξιοποιήσεις όλα τα ανοίγματα που θα εμφανιστούν. 
 
Αισθηματικά:Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι πιο συγκροτημένος και πιο ώριμος, οι σκέψεις και οι στόχοι σου θα γίνουν σοβαροί. Μέσα στην νέα χρονιά θα στοχεύσεις στη δεσμευτική σχέση και δεν θα αποτύχεις. Αν ήδη βρίσκεσαι σε δεσμό παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια ολοκληρωμένη κατάληξη, θα υπάρξει το άνοιγμα να κάνεις οικογένεια, το μέλλον προμηνύεται βάσιμο.
Καριέρα-Επαγγελματικά:Ολοκληρώνεις τα επαγγελματικά σου πλάνα, στοχευμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου κινήσεις, ουσιαστικά θα θελήσεις ένα ριζικό αποτέλεσμα που να σταθεροποιήσει την καριέρα σου και γενικότερα τις συνεργασίες σου. Επενδυτική θα είναι η οικονομική σου σκέψη, μέσα την νέα χρονιά θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις και να κινηθείς προνοητικά.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Οι εξελίξεις μέσα το 2019 θα σε βοηθήσουν να πάρεις ριζικές αποφάσεις, εσύ που έχεις ανάγκη από μια καινούργια αρχή θα βρεις ανοικτές τις πόρτες, οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα είναι ελπιδοφόρες και δημιουργικές. Τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, βάζεις τέλος στις αρνητικές και απογοητευτικές σκέψεις που ουσιαστικά μέσα στο προηγούμενο έτος σε εμπόδισαν να ρισκάρεις και να κυνηγήσεις. Τερματίζεις το παρελθόν,βάζεις στόχο να βγεις από τη στασιμότητα. 

Αισθηματικά:Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα υπάρξουν θα σε ωθήσουν στο να επανεκτιμήσεις κάποιες συγκεκριμένες παρελθοντικές καταστάσεις που ουσιαστικά είχαν ορίσει την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Μέσα στην νέα χρονιά είναι πολύ πιθανόν ένα πρώην ταίρι να κάνει την εμφάνιση του, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς με ορθολογισμό, δεν αποκλείεται να επαναξιολογήσεις και να πάρεις αποφάσεις επανασύνδεσης.
 

Καριέρα-Επαγγελματικά: Σε σκέψεις θα σε βάλουν οι νέες προτάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να διχαστείς ή να προβληματιστείς, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι εποικοδομητικές. Σε περίπτωση που νιώσεις πως το κλίμα δεν είναι πρόσφορο για μεγάλα ρίσκα άκου τη διαίσθηση σου, ακολούθα το ένστικτο σου και δώσε χρόνο στα γεγονότα. Θα πρέπει να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, άσε την διαίσθηση να σε καθοδηγήσει.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901

 
 

Γενικά: Μέσα στην νέα χρονιά θα ασχοληθείς με τον εσωτερικό και ψυχικό σου κόσμο, θα διευρύνεις τη σκέψη σου σε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Απαλλάσσεσαι από ψυχολογικό βάρος, ουσιαστικά βάζεις τέλος στον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, απεγκλωβίζεσαι από ψυχοφθόρες εξαρτήσεις. Το 2019 θα σε βρει με ανανεωμένη διάθεση και με έντονο δυναμισμό. Τακτοποιείς τις προσωπικές ή επίμαχες υποθέσεις, δεν θα αφήσεις αμφίρροπες καταστάσεις να αιωρούνται.

Αισθηματικά: Η διαφορετική οπτική με την οποία θα αντιληφτείς τα γεγονότα θα αλλάξουν τα δεδομένα φέρνοντας μια διαφορετική τροπή στις συναντήσεις και στις εξελίξεις. Αλλάζεις απόψεις και συναισθήματα, δεν θα προσκληθείς στα αρνητικά συμβάντα ούτε θα αφήσεις τον εαυτό σου να απογοητευτεί από μικρό λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Στη σχέση σου ή στην προοπτική της νέα γνωριμίας η στάση που θα κρατήσεις θα είναι πλέον διαφορετική, θα τολμήσεις να κυνηγήσεις τη μεγάλη αλλαγή.

Καριέρα-Επαγγελματικά: Σε εργασιακά θέματα καταφθάνουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, η ωριμότητα σου καθώς και το δημιουργικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς. Χρήματα έρχονται στα χέρια σου, θα υπάρξουν εισοδηματικές αυξήσεις. Προς τις υλικές απολαύσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σου, προσοχή στις αγορές που θα επιλέξεις να κάνεις σου, σκέψου επε​νδυτικά ή αποταμιευτικά.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 

Γενικά: Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει σε υποθέσεις που θέλεις να δώσεις ουσιαστική εξέλιξη, μέσα στο 2019 ανοίγεται δίοδος επιτυχίας και ανανέωσης. Διαύγεια και οξυδέρκεια θα έχει η σκέψη σου, δεν θα παρασυρθείς ούτε θα αποκαρδιωθείς από ασήμαντα συμβάντα. Ορθολογισμός θα σε διακρίνει, θα μπορέσεις να σταθεροποιηθείς και να αποκτήσεις γερά συναισθηματικά θεμέλια. Βγαίνεις από τις αμφιβολίες και τις ψυχολογικές εναλλαγές, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις.

Αισθηματικά: Σε περίπτωση που ήδη διατηρείς μια σταθερή σχέση παίρνεις την απόφαση να προχωρήσεις τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να υπάρξει γάμος, αρραβώνας ή συγκατοίκηση. Αν συνειδητά μέχρι τώρα ακολουθούσες την εργένικη ζωή δεν αποκλείεται να αλλάξεις άποψη και στάση, με σοβαρές βλέψεις θα χειριστείς τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Καριέρα-Επαγγελματικά: Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις νέους επαγγελματικούς στόχους πιο σταθερούς ίσως και πιο υψηλούς. Οι εργασιακές συνθήκες μέσα στο 2019 θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις την οικονομική σου βελτίωση. Θα σε απασχολήσουν διαπραγματεύσεις και συνεργασίες, αποκτάς έναν κάπως πιο φιλόδοξο τρόπο σκέψης, ανοίγεται νέο μονοπάτι στην καριέρα σου.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 

Γενικά: Μοιραίες συναντήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, εργασιακές, οικογενειακές και προσωπικές. Συνειδητά και ώριμα θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις ρήξεις, οι επαφές σου θα φροντίσεις να είναι ισορροπημένες. Μέσα στο 2019 σε ζητήματα δύσκολα και ψυχοφθόρα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, θα αποκατασταθούν οι προβληματικές σχέσεις, θα νιώσεις συναισθηματική ανανέωση.

Αισθηματικά: Σε περίπτωση που το προηγούμενο έτος έκλεισε με χωρισμό μέσα την νέα χρονιά θα είσαι πλέον σε θέση να αποκοπείς από τα παλιά και να προσχωρήσεις αναζητώντας έναν καινούργιο έρωτα. Θετική κατάληξη θα δοθεί στην καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα έχεις την ευκαιρία να διαφοροποιήσεις την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να δεις με πολύ σοβαρό μάτι το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει να σε αναζωογονήσει.

Καριέρα-Επαγγελματικά:Σε επαγγελματικό επίπεδο η νέα χρονιά θα είναι αρκετά τυχερή, θα είναι λάθος αν αγνοήσεις τα ανοίγματα που εντελώς απρόοπτα θα εμφανιστούν. Ανασυγκρότησε τις επαγγελματικές σου βλέψεις γιατί τα απρόσμενα συμβάντα δεν θα είναι καλό να σε βρουν απροετοίμαστο, οι εξελίξεις θα πρέπει να σε βρουν με σταθερές επιθυμίες και συγκεκριμένους στόχους.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901

 
 

Γενικά: Ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια την ψυχική σου δύναμη, με ανανεωμένο τρόπο αντίληψης θα χειριστείτε καταστάσεις παλιές αλλά και καινούργιες. Αφήνεις στην άκρη τις απαισιόδοξες εκδοχές, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις και να πειστείς πως αν θέλεις μπορείς να κερδίσεις. Παίρνεις τα πάνω σου, ανοίγεσαι συναισθηματικά και κοινωνικά, καινούργια πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

Αισθηματικά: Αλλαγές θα θελήσεις να φέρεις μέσα στη σχέση σου ή στην προσωπική σου ζωή και θα το καταφέρεις. Δεσμοί και βλέψεις μπαίνουν πλέον σε διαφορετικό πλαίσιο, η αντιμετώπιση σου στόχο θα έχει να σταθεροποιηθούν οι επαφές και να δοθεί μελλοντική εξέλιξη. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σε αναπτερώσει συναισθηματικά, ίσως να αφόρα απάντηση ή πρόταση που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Καριέρα-Επαγγελματικά:Καταφθάνουν θετικές αλλαγές, ανοίγεται προοπτική προαγωγής, οι συζητήσεις σου θα γίνουν μέσα σε κλίμα ευνοϊκό και εποικοδομητικό. Θα επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες, υποσχέσεις και προτάσεις θα διαφοροποιήσουν τις μέχρι τώρα δεδομένες οικονομικές βάσεις. Θα υπάρξουν κέρδη και έσοδα που θα πρέπει να επενδυθούν και όχι να καταναλωθούν ασκόπως.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 
'Γενικά: Το 2019 θα βελτιώσει τις συνθήκες γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να επεκτείνεις τις βλέψεις σου και να αποκολληθείς απ το στάσιμο. Τερματίζει η αδράνεια που ενδεχομένως να προήρθε από ανασφάλειες και όχι από άτυχες συγκύριες. Δραστηριοποίησε και κοινωνικοποίησε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις έναν καινούργιο τρόπο ζωής πιο ζωτικό και πιο απελευθερωμένο.

Αισθηματικά:. Αν απογοητεύτηκες από τα γεγονότα ή τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς θα καταφέρεις να αποσπάσεις τη σκέψη σου από τα όσα συνέβηκαν. Μέσα στο 2019 θα υπάρξει άνοιγμα για καινούρια γνωριμία, θα νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί και να δοκιμαστεί μέσα σε καινούργιες πλέον προοπτικές.
 

Καριέρα-Επαγγελματικά: Σε επαγγελματικό επίπεδο δυναμικά θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, συμφωνίες, συνεργασίες, και νέες προτάσεις θα έχουν θετική κατάληξη, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να αποδείξεις πως διαθέτεις προσόντα και γνώσεις. Με μεθοδική στάση θα χρειαστεί να χειριστείς τις νέες εργασιακές συνθήκες, θα υπάρξουν ανοίγματα και συνεργασίες που δεν πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με επιφανειακές βλέψεις.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 


Γενικά: Το 2019 σε καλεί να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να αλλάξεις τακτική χειρισμού. Τα γεγονότα θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που αυτά με τη σειρά τους θα σε βοηθήσουν να βγεις από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Θα συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου το αρνητικό παρελθόν και τις μη αποτελεσματικές σχέσεις. Θα είσαι σε θέση να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς μέσα σε ρεαλιστικό πλαίσιο.

Αισθηματικά: Στη σχέση σου αλλά και γενικότερα στην προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν όχι τόσο με το άμεσο παρόν αλλά με το μακρινό μέλλον. Ουσιαστικά θα θελήσεις να ανατρέψεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια, αυτό που θα έχεις ανάγκη θα είναι η σταθεροποίηση και η ασφάλεια. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία θα στρέψεις στο ενδιαφέρον σου σε άτομα σοβαρής προσωπικότητας.

Καριέρα-Επαγγελματικά:Από το ξεκίνημα του νέου έτους θα σε απασχολήσουν επαγγελματικές συζητήσεις και εργασιακά θέματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση. Αν υπάρχει ένα είδος επαγγελματικής δυσαρέσκειας θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις κατεύθυνση ή εργασιακό πόστο. Ίσως να διαφοροποιήσεις το αντικείμενο εργασίας σου, μην απορρίψεις με ευκολία τις νέες προτάσεις.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901