Share This!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

 

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, πλανήτη του πάθους και του μυστηρίου, μια όψη που φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη από το ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, προσδίδει περισσότερο ρομαντισμό στη ζωώδη φύση του Πλούτωνα, γεγονός που εξισορροπεί το πάθος και την τρυφερότητα στις σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα αναζωπυρώνει παλιές σχέσεις.

Η όψη αυτή συνδέεται με αποκαταστάσεις σχέσεων που έχουν κλονιστεί και με αναζωπύρωση παλιών δεσμών κι έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επιστροφές σε περασμένες σχέσεις. Επιπλέον, και οι δυο πλανήτες σχετίζονται με τα οικονομικά, γεγονός που δείχνει κάποιες θετικές εξελίξεις. Το εξάγωνο ωστόσο δεν είναι σαν το τρίγωνο, που μας φέρνει τα πράγματα “στο πιάτο”. Απαιτεί κάποιες προσπάθειες και από μέρους μας προκειμένου να λειτουργήσει. Γι’ αυτό, καλό είναι να είμαστε σε επαγρύπνηση το ερχόμενο τριήμερο και να δραστηριοποιηθούμε, προκειμένου να πετύχουμε ό,τι μας ενδιαφέρει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την επιρροή είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες).
 
       ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ευνοεί τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο μπορείς να σημειώσεις αξιόλογη πρόοδο μέσα από ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ παράλληλα σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν διατηρείς μια σχέση, θα προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα νέο ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τέλος, η αναβίωση μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει πραγματικά, μπορεί να συμβεί αυτές τις μέρες.
Μάθε αν το παρελθόν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στις επανασυνδέσεις!
 
 
      ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 15 Απριλίου, μια όψη που μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά όνειρα και επιθυμίες σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο για να κατακτήσεις τους στόχους σου, να βρεις νέα ενδιαφέροντα ή και να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι, που επιθυμείς διακαώς. Αν υπάρχουν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, μπορούν τώρα να διεκπεραιωθούν άμεσα. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το πάθος με το σύντροφό σου ή να υποκύψεις σε ένα νέο ερωτικό κάλεσμα, που θα παγιωθεί με τον καιρό.

Μάθε πότε τα άστρα σου φέρνουν μια σημαντική ερωτική γνωριμία!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στα αισθηματικά!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα που επηρεάζει την καριέρα και τα οικονομικά σου. Το ερχόμενο τριήμερο θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές ή να κάνεις κάποιες επενδύσεις, που θα σου αποφέρουν κέρδη στο μέλλον. Αν η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί, μπορείς επίσης να κινητοποιηθείς αυτές τις μέρες, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η όψη αυτή μπορεί να δυναμώσει τη σχέση με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία.
Μάθε ποιές εξελίξεις σου φέρνει το μέλλον!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr!
 
 
 
   ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που πρόκειται να κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Το επόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, να προγραμματίσεις μια κοντινή -ή και πιο μακρινή απόδραση- αλλά και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης τις επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν ή που θα ξεκινήσουν αυτές τις μέρες, οι οποίες αναμένεται να σου αποφέρουν υλικά οφέλη.
Ποια θα είναι η εξέλιξη της ερωτικής σας ιστορίας;Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στις ερωτικές συναστρίες!
 
 
          ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς σου, αλλά και των οικονομικών σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αμέσως, ώστε να αποκομίσεις οφέλη. Αν μάλιστα αναζητάς νέα ερεθίσματα, ίσως τώρα προκύψει μια αξιόλογη πρόταση, που δεν πρέπει να χάσεις. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να εξυγιάνεις τα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές ή και να προβείς σε μια αγοραπωλησία που επιθυμείς. Τέλος, δεν θα μείνει ανεπηρέαστη και η αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, καθώς μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.
Μάθε ποιος είναι ο καλύτερος  τρόπος να βελτιώσεις τα οικονομικά σου!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στις οικονομικές προβλέψεις!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 15 Απριλίου και εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον σου, καθώς μια σοβαρή σχέση μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης, ενώ ακόμα και ένας δεσμός που θεωρείται φρέσκος, μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή τροπή. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η όψη αυτή πρόκειται να σου φέρει αξιόλογες γνωριμίες με άτομα, τα οποία έχουν σοβαρές προθέσεις. Τέλος, η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή, ειδικά αν δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και αποσαφηνιστούν κάποιες παρεξηγήσεις.
Ποια θα είναι η εξέλιξη της ερωτικής σας ιστορίας;Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στις ερωτικές συναστρίες!
 
 
 
     ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει στις 15 Απριλίου εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε βοηθάει να διαμορφώσεις νέες ισορροπίες, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή και να βάλεις τέλος σε οικογενειακές συγκρούσεις, που προέρχονται από την πολύωρη απουσία σου και μάλιστα χωρίς αυτό να λειτουργήσει εις βάρος της δουλειάς σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να διαμορφώσεις έναν χώρο για δουλειά στο σπίτι σου ή ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα από το σπίτι, η οποία πρόκειται να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Τέλος, με την όψη αυτή μπορείς να σκεφτείς την πιθανότητα να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος.
Μάθε τι σου φέρνει το μέλλον!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στην ανάλυση αστρολογικού χάρτη!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και υπόσχεται τις καλύτερες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν, περισσότερο όμως στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το ερχόμενο τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με το κοινό μέλλον σας ή ακόμα και να δρομολογήσετε την επισημοποίησή της. Μια εγκυμοσύνη που θα επισπεύσει τα γεγονότα, είναι επίσης πολύ πιθανή. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, η όψη αυτή φέρνει στο δρόμο σου μια σημαντική γνωριμία, που σύντομα θα σταθεροποιηθεί και θα εξελιχθεί σοβαρά.
Τι εξελίξεις φέρνει το μέλλον στην προσωπική σου ζωή;Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr !
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου, σου επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα υπάρξει μια σημαντική αύξηση στα έσοδά σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, που σίγουρα σου είναι απαραίτητη. Αν δεν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα, τότε η όψη αυτή μπορεί να σε παροτρύνει να επενδύσεις σε κάποιο ακίνητο ή να βοηθήσεις άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που βρίσκονται σε δεινή θέση. Στον αισθηματικό τομέα, αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση συντρόφου, ένας νέος έρωτας πολλά υποσχόμενος μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
Μάθε ποιος είναι ο καλύτερος  τρόπος να βελτιώσεις τα οικονομικά σου!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στις οικονομικές προβλέψεις!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και υπόσχεται σημαντική εύνοια στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και στον τομέα της καριέρας σου. Το ερχόμενο τριήμερο θα έχεις αυξημένη επικοινωνιακή ικανότητα, με αποτέλεσμα να μπορείς να προσελκύσεις πιο εύκολα τα άτομα που σε ενδιαφέρουν ή και να πείσεις για την αποτελεσματικότητα κάποιων επαγγελματικών σου σχεδίων. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να κατακτήσεις μια καλύτερη επαγγελματική θέση ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία, με θετικές προδιαγραφές. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις και ένα ταξίδι που θα τονώσει τον έρωτά σας.
Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στα επαγγελματικά σου!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr!
 
 
   ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 15 Απριλίου, μια όψη που μπορεί να επηρεάσει θετικά τις αποδοχές σου το ερχόμενο τριήμερο. Οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σου αποφέρουν μεγάλο κέρδος, οι οποίες ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μυστικά, καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον οικογενειακό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε μια επικερδή αγοραπωλησία. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως θελήσεις να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν, η οποία όμως καλό θα είναι να μείνει κρυφή για λίγο διάστημα.
Μάθε αν το παρελθόν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos.gr ειδικούς στις επανασυνδέσεις!
 
 
 
       ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει στις 15 Απριλίου εξάγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που βοηθάει στην επίτευξη των φιλοδοξιών σου, αλλά και στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών υποχρεώσεών σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς είναι πιθανό να ανακαλύψεις πολύτιμα στοιχεία ή πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα ταξίδια ή οι επαφές με άτομα από μακριά, μπορούν επίσης να σου προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες. Ανοιχτός θα πρέπει να είσαι και σε νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές είτε για την αισθηματική σου ζωή αν είσαι αδέσμευτος, είτε για τα επαγγελματικά σου.
Μάθε πότε τα άστρα σε βοηθάνε να κατακτήσεις τα όνειρά σου!Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους-συνεργάτες του astrologos!
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
ΠΑΡΘΕΝΟΣ