Share This!

Γιατί να είμαι με ένα Λιοντάρι; Της Ιωάννας Αυγερινού

 

Οι λόγοι για τους οποίους θέλει κάποιος να είναι μένα Λέοντα είτε πρόκειται για ερωτικό δεσμό είτε για μία δυνατή φιλική σχέση είναι οι εξής.

Οι Λέοντες διακατέχονται από τα κάτωθι χαρακτηριστικά που τα διαθέτουν σε υπερβολικό βαθμό.

  • Γενναιοδωρία
  • Ζεστασιά
  • Μεγαλοψυχία
  • Αυτοπεποίθηση
  • Μαχητικότητα
  • Φιλοδοξία
  • Δημιουργικότητα
  • Φαντασία
  • Ηγετικές τάσεις
  • Τιμιότητα

Αλλά και άλλες πολλές αρετές που καλύπτουν μερικά από τα ελαττώματά τους όπως η αλαζονεία. Ένας, όμως, έξυπνος σύντροφος η φίλος μπορεί να μετατρέψει σε αρετή αυτό το μείον του Λέοντα καθώς γνωρίζει ότι ο Λέων  επιθυμεί όσο κανένα άλλο ζώδιο το χειροκρότημα.

Σε αυτήν την περίπτωση το Λιοντάρι θα ανταποκριθεί με γενναιοδωρία και θα δώσει και την καρδιά του για να ευχαριστήσει αυτόν που τον ανέβασε με λόγια που μπορεί να αγγίζουν τα όρια της κολακείας.

Follow us:

 

Η προσωπικότητα του Λέοντα

Το ζώδιο του Λέοντα έχει μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα! Είναι γεννημένος ηγέτης και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας πάντα είτε μεγάλες συμπάθειες , είτε και μεγάλες αντιπάθειες. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, γεγονός που κάνει τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να είναι αισιόδοξος, φωτεινός, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους! Ένας Λέοντας θέλει πάντα να φαίνεται, να προβάλλεται, να επιδεικνύει και να φαίνεται, φροντίζει, λοιπόν, μέσα από την δράση του, να προκαλεί! Η εξωτερική εμφάνιση ενός Λέοντα είναι πάντα εντυπωσιακή, ενώ η πλούσια κόμη του, αλλά και τα έντονα χαρακτηριστικά του, του δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ! Το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα Λέων να γίνεται μερικές φορές αντιπαθής ή και κουραστικός! Η δραματικότητα και η υπερβολή είναι και αυτά με τη σειρά τους κάποια από τα στοιχεία του χαρακτήρα ενός Λέοντα, που τον κάνουν να έχει μία χειμαρρώδη προσωπικότητα! Η διασκέδαση, η πολυτέλεια, τα παιδιά, η τέχνη, η δημιουργία αλλά και ο έρωτας είναι οι βασικοί παράγοντες στη ζωή ενός Λέοντα, όπου και του δίνουν χαρά! Ένα Λιοντάρι θέτει υψηλούς στόχους και έχει μεγάλο όραμα για τη ζωή του ...φροντίζει όμως πάντα και για την χαρά των ανθρώπων που έχει δίπλα του!

Λέων και Έρωτας

Ο Λέων ζει για τον έρωτα, τον λατρεύει σαν θεό και τον βιώνει έντονα και δραματικά. Αγαπάει το φλερτ, το παιχνίδι ματιών και λέξεων, αλλά ψάχνει πάντα την μεγάλη αγάπη. Στη σχέση του, όσο περισσότερο του δείχνει το ταίρι του την αγάπη, την αφοσίωση και τον θαυμασμό του, τόσο πιο παράφορα ερωτεύεται και γίνεται ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος σύντροφος. Είναι όμως πολύ απαιτητικός και εγωκεντρικός κάνοντας λάθη ανεπανόρθωτα στη σχέση. Στο σεξ έχει αστείρευτο πάθος και προσπαθεί να έχει άριστες επιδόσεις ώστε να ακούει μόνο ότι είναι ο καλύτερος. Είναι πολύ πιστός όμως αν ο σύντροφος σταματήσει να τον θαυμάζει καθημερινά, θα αναζητήσει επιβεβαίωση αλλού. Ο Λέων θα χωρίσει μόνο αν χαθεί ο έρωτας μέσα στη σχέση και δεν συμβιβάζεται. Τον χωρισμό ως επιλογή του άλλου, δεν τον αποδέχεται εύκολα και είναι σίγουρος ότι θα μείνει αξέχαστος στον εκάστοτε σύντροφο.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

Αλέξης Τσίπρας,  Σον Πεν, Σμαράγδα Καρύδη, Υβ Σαιντ Λορέν,  Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Alfred Hitchcock, Στράτος Τζώρτζογλου, Μάτα Χάρι, Fidel Castro, Νίκος Κακλαμανάκης, Κοκό Σανέλ,  Σάντρα Μπούλοκ, Σαρλίζ Θέρον και εγώ

 

Της Ιωάννας Αυγερινού

Καλέστε την στο 9016000421 ή 6974832824 καθημερινά  12:00 με 20:00

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει: