Share This!

Χρόνια Πολλά Σκορπιέ!! Δώρο οι προβλέψεις του μήνα για το δικό σου ζώδιο!Από την Ιωάννα Αυγερινού!

Ο μήνας Νοέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων των Σκορπιών. Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς τους έχουν συλλάβει αυτά τα φανταστικά παιδιά του ζωδιακού κύκλου το Φεβρουάριο. Δυναμικοί, μυστηριώδεις, με μεγάλη φαντασία, διαθέτουν τεράστια βούληση και επειδή γνωρίζουν τι θέλουν,  καταφέρνουν πάντα να το υλοποιήσουν! Βάζουν στόχους και επικεντρώνονται σε αυτούς ούτως ώστε να πετύχουν το ποθητό αποτέλεσμα! Είναι αυτοί που κυβερνώνται από τον Πλούτωνα, επομένως είναι ικανοί να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους καθώς η πλουτώνια δύναμη είναι τεράστια. Ο Πλούτωνας μικρός σε μέγεθος πλανήτης, αλλά πολύ δυνατός, είχε σύμφωνα με τον μύθο την ιδαιτερότητα να ζει με την αρραβωνιαστικιά του τη Περσεφόνη για 6 μήνες στον Αδη και τους άλλους 6 μήνες την ανέβαζε στη Γη και την πήγαινε στη μητέρα της.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Για να δούμε, λοιπόν, τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς για το μήνα Νοέμβριο που μπαίνει με μια όμορφη Σελήνη στο Λέοντα. Η ατμόσφαιρα γίνεται λαμπερή και υπάρχει διάχυτη διάθεση για ψυχαγωγία και δημιουργία γενικότερα.
 
Αγαπητοί Σκορπιοί με το Δία στο ζώδιό σας από το προηγούμενο φθινόπωρο σας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης. Ελπίζω να τις αδράξατε και να τις αξιοποιήσατε. Μπορεί να μην ήταν ακριβώς κάτι πολύ τυχερό, αλλά ο Δίας σίγουρα σας προφύλαξε από δυσκολίες και κακοτοπιές.
 
Ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη στις 9/11 και αυτό δεν σημαίνει ότι σας εγκαταλείπει. Απλά αλλάζει θέση και μετακομίζει στο 2ο σας οίκο αυτόν που αφορά τα οικονομικά οφέλη μέσω μόχθου. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι θα αυξηθούν τα έσοδά σας, αλλά εάν κι εσείς προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε ποτέ τη σοφή ρήση «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
 
Η Αστρολογία δεν είναι μάντης, αλλά μας δίνει την πληροφόρηση την οποία  χειριζόμαστε εμείς όσο καλύτερα  μπορούμε.
 
Στις 7/11 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θεωρείται κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα η να αλλάξετε κάτι στην εμφάνιση και στις συνήθειες σας. Μπορεί να διακριθείτε μέσα από την τέχνη η να ξεχωρίσετε για την αλτρουιστική σας συμπεριφορά.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Ο Ουρανός επανέρχεται στον Κριό, στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και της υγείας, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα σας απασχόλησαν σχετικά με αυτά τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο.
 
Ο Άρης από τις 16/11 θα βρίσκεται στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων και θα σας κάνει πιο δυναμικούς και αθεράπευτα ρομαντικούς. Μπορείτε να βάλετε μπροστά ένα δημιουργικό και επιχειρηματικό σχέδιο. Με το ρομαντισμό που σας διακρίνει φέρνετε κοντά σας άτομα που σας αγαπούν. 
 
Ο Ερμής στις 17/11 επιστρέφει με την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη στον τομέα των οικονομικών και αναθεωρείτε τον τρόπο χειρισμού του χρήματος. Απαγορεύετε να κάνετε καινούργιες αγορές και καινούργια βήματα. Ο ανάδρομος Ερμής έχει και τη θετική του όψη. Υπάρχει υψηλό ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές χρημάτων. Γι αυτό καλό είναι να «χτυπήσετε» την πόρτα στους οφειλέτες σας όσοι φυσικά έχετε κακοπληρωτές οφειλέτες.
 
Στις 23/11 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων–Τοξότη και καθιστά αυτήν την περίοδο ακατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά στα χέρια τρίτων. Δηλαδή τράπεζες για να διευθετήσετε χρηματικές εκκρεμότητες η για να ζητήσετε κάποιο δάνειο.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Ολο το μήνα ο Κρόνος διανύει το ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό δημιουργεί μία ομπρέλα προστασίας από το περιβάλλον και σας φέρνει κοντά σε άτομα που σας συμβουλεύουν και σας θωρακίζουν από εξωτερικούς κινδύνους.
 
Ο μήνας ολοκληρώνεται με τον Ήλιο να κινείται στον Τοξότη που ρίχνει το φως στα οικονομικά σας. Διευκολύνεστε σε ό τι έχει να κάνει με την τακτοποίηση των οικονομικών θεμάτων.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 
Εύχομαι σε όλους τους αγαπημένους μου Σκορπιούς ένα καλό, δημιουργικό και ερωτικό μήνα γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις!