Share This!

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς και ο ανάδρομος Ερμής σύνοδο με Άρη. Η ουσία είναι στον έρωτα… Τα άστρα σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

 
Σήμερα Τρίτη 26/02 έχουμε την αναμενόμενη είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων. Πλέον και για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής της και όλες οι ιδιότητες και οι δυνάμεις της λειτουργούν στον μέγιστο βαθμό. Οι σχέσεις αποκτούν μια άλλη δυναμική, βασίζονται σε πιο ρομαντικά θεμέλια με την ευαισθησία να χτυπάει κόκκινο σε κάθε ευκαιρία. Είναι αδύνατο να αντισταθούμε στο έρωτα και θέλουμε να δώσουμε και να μοιραστούμε τα πάντα, βγάζοντας το πιο γλυκό μας πρόσωπο.
 
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι καθώς θα είναι στα χέρια τους να βρουν τον τρόπο να φτάσουν στις επιθυμίες τους.  Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι μπαίνουν στο παιχνίδι των σχέσεων όπου με σωστή τακτική θα μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι. Ταύροι και Αιγόκεροι είναι από ττ πιο ευνοημένα ζώδια και κρατήστε ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά σας ώστε να πιάσετε όλες τις ευκαιρίες.
 
Επίσης σήμερα, ενεργοποιείται η όψη συνόδου του Ερμή με τον Άρη. Μια έντονα ενεργειακή συζυγία και είναι πολύ εύκολο να βιώσουμε την όψη μέσα στο… “τρέχω και δεν φτάνω”, καθώς και την εκδήλωση μιας άκρατης ανυπομονησίας, που τα θέλει όλα να έχουν γίνει… χτες! Ίσως τώρα η ανάληψη ενός σχεδίου με πολύ υψηλό ποσοστό ρίσκου, βρίσκει πρόσφορο έδαφος να υλοποιηθεί, αλλά χρειάζεται προσοχή στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε και κατά πόσο μπορούμε να είμαστε συνεπής σε αυτές! Το… ‘‘παίρνω τον χρόνο μου’’ επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μια και οι λέξεις αποκτούν έναν ιδιαίτερα αιχμηρό χαρακτήρα, συχνά και αποκαλυπτικό, πυροδοτούνται από τις διάφορες σκέψεις, που κάνουν μια ανεξέλεγκτη εισβολή στο μυαλό, τροφοδοτώντας την συχνά με ακραία σενάρια τα οποία συχνά είναι… ανεδαφικά, μπορούν όμως να δημιουργήσουν ενεργειακή φόρτιση.
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Ιδιαίτερα Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά κι όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, καθώς επίσης και όσοι έχουν σε γενέθλια όψη την σύνοδο του Ερμή με τον Άρη, προσέχετε για να έχετε! Το ρητό της ημέρα είναι: “Μην βιάζεστε για τίποτα και φροντίστε να ρίξετε τους ρυθμούς σας… Μην εμπιστεύεστε με τίποτα την έντασης της στιγμής... Θα το μετανιώσετε!”
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.