Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Απρίλιο 2016.

Η Αριθμολογία του Απριλίου  2016

 
Παρά το γεγονός ότι ο Απρίλιος βρίσκεται στην καρδιά της Άνοιξης και  ενδεχομένως να θέλαμε να «πεταλουδίζουμε» ανάλαφροι και ζωηροί χωρίς σκέψεις και σκοτούρες, προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα μέσα από τις απαιτήσεις της δουλειάς μας, των οικονομικών μας αλλά και των πρακτικών μας θεμάτων..Όλες αυτές οι υποθέσεις μας αγχώνουν αρκετά και δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του άγχους πέραν της προσήλωσης και της αφοσίωσης σε όλα αυτά που μας απασχολούν. Στην πορεία αυτού του μήνα θα κατανοήσουμε ότι ο κόπος, η προσπάθεια και ο αγώνας, δεν γίνονται άσκοπα! Οι ενέργειες μας θα πιάσουν τόπο αρκεί να κάνουμε μελετημένα βήματα…

 

Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Απρίλιο 2016;Ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;
 

Ο αριθμός του μήνα: 4

 
Ο Απρίλιος είναι ο τέταρτος μήνας της χρονιάς και φέτος το 4 είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει και την γενική τάση του μήνα. Ο Αριθμός αυτός προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (Απρίλιος) με το έτος που διανύουμε (2016). Το 4 είναι ο αριθμός της εργασίας, της σταθερότητας, της εμπιστοσύνης, του αγώνα, της λογικής. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα το χρήμα και η επαγγελματική αποκατάσταση θα απορροφήσουν όλο το ενδιαφέρον μας, ενώ οι στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς θα είναι περιορισμένες.
 

Ο έρωτας τον Απρίλιο γίνεται μία υπόθεση άκρως προσωπική και σοβαρή!

 
«Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη!» Σίγουρα έχεις ακούσει αυτή την μοναδική ατάκα από ελληνικό σίριαλ που έχει αφήσει εποχή… Αυτό τον Απρίλιο την ατάκα αυτή θα την θέσεις και σε εφαρμογή, αφού θα έχεις ανάγκη να προστατέψεις από τρίτα πρόσωπα αυτό που αισθάνεσαι ή τη σχέση σου. Θα θέλεις να κρατήσεις κρυφές κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις, ενώ μέσα σου, τα συναισθήματά σου αλλά και οι απαιτήσεις σου παίρνουν τώρα μία νότα πιο σοβαρή. Στόχος του μήνα; Η ερωτική αποκατάσταση και η σταθερότητα… Αυτός είναι ένας στόχος που δεν θα μπορεί εύκολα να επιτευχθεί, θα απαιτεί υποχωρήσεις!
 

 Διάβασε εδώ τι σχέση έχει ο προσωπικός σου αριθμός  με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα!

 

Η καριέρα και τα οικονομικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

 
Ο Απρίλιος αυξάνει τις απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα, ενώ τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι για όλους η μόνιμη πηγή άγχους… Περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της δουλειάς, αλλά και των οικονομικών σου! Θα εργαστείς πιο σκληρά και μεθοδικά, θα κάνεις θυσίες στον προσωπικό, ελεύθερο χρόνο σου, όμως θα μπορέσεις να πετύχεις αρκεί να αποφύγεις τις αλλαγές και να είσαι μεθοδικός στις επιλογές σου και στις επαγγελματικές σου δράσεις!
 
 Διάβασε εδώ πως η επιλεκτική αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα!
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τι προβλέπει  η αριθμολογία για τον μήνα Απρίλιο 2016
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Απρίλιος για σένα σημαίνει αλλαγή, ανανέωση, αλλά και νέα αρχή! Αυτό το μήνα νιώθεις για τα καλά πως ξεκίνησε η Άνοιξη και αλλάζεις στυλ, διάθεση, αλλά τολμάς και σε νέα πλάνα τα οποία κάποτε σε τρόμαζαν ή δίσταζες. Σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι απρόβλεπτοι αιφνιδιασμοί της τύχης, αλλά και το χαμόγελο!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ερωτικές τρέλες θα ζήσεις τον φετινό Απρίλιο, που πραγματικά είναι ο μήνας που μπορεί να σου χαρίσει στιγμές γεμάτες ένταση, πάθος, αλλά και μοναδική απόλαυση! Το περίεργο και δύσκολο της υπόθεσης, αφορά εσένα που είσαι σε έναν μόνιμο σταθερό δεσμό. Μήπως ήδη έχεις ανάγκη από ελευθερία κινήσεων; Μήπως έχεις την ανάγκη για ένα νέο φλερτ; Συγκρατήσου, για να μην πέσεις σε λάθη. Οι ελεύθεροι, θα μπείτε ξανά για τα καλά στο παιχνίδι του έρωτα!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία πρόταση που θα δεχθείς αυτό το μήνα για δουλειά, δεν είναι απλά ότι θα είναι η ευκαιρία σου, είναι κάτι που δεν το περιμένεις και θα σου φανεί ως μεγάλη πρόκληση–έκπληξη! Θα έχεις ευχάριστες επαγγελματικές αλλαγές, όσο για τα οικονομικά… βρίσκεις την άκρη σου!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Απρίλιο τρέχεις για όλους και για όλα, με αποτέλεσμα να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα… Πολλές φορές θα εξαντλείσαι από τα τρεξίματα και τις υποχρεώσεις, αρκετές θα είναι και οι στιγμές που θα συγκρατείς τον εαυτό σου, προκειμένου να είσαι πάντα με το χαμόγελο και να στέκεσαι όπως πρέπει στους συνεργάτες, στη δουλειά, στην οικογένεια… Προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σε γεμίζουν…
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διανύεις μια ερωτική περίοδο, που θέλεις να διορθώσεις σφάλματα του χτες και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα… Δυστυχώς όμως, οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις, αλλά αναγκάζεσαι να συμβιβάζεσαι, να υποχωρείς προκειμένου να αποφύγεις τη μοναξιά! Στην πορεία του μήνα θα πάρεις την απόφαση ότι πρέπει να απεγκλωβιστείς συναισθηματικά από καταστάσεις ή από έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει κοινή πορεία.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Απριλίου φορτώνεσαι νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που σε φορτίζουν με αρκετό στρες. Το ημερήσιο πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα προσπαθείς με συνέπεια να ολοκληρώσεις όλα όσα πρέπει, θα τα καταφέρεις μια χαρά όμως… Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, που πρέπει τώρα να τακτοποιήσεις.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που απομακρύνεσαι από την έντονη κοινωνική ζωή και από τις πολλές επαφές και αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου… Έχεις τις μοναξιές σου, όμως αυτό δεν σου κακοφαίνεται, ίσα-ίσα που το επιδιώκεις κιόλας. Η διαίσθησή σου θα είναι αυτό το μήνα το ισχυρό σου όπλο που θα σου δίνει σημαντικά μηνύματα για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν διανύεις και τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς, απεναντίας τον Απρίλιο θα είναι έντονο στην καρδιά σου το αίσθημα του κενού… Μπορεί να απογοητευτείς από την στάση ή την απομάκρυνση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή με το οποίο είσαι σε σχέση. Κατά την διάρκεια του μήνα, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με πλήρη αφοσίωση θα επικεντρωθείς αυτό το μήνα στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σου! Θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετές ώρες, σε βάρος του προσωπικού σου χρόνου και της διασκέδασής σου… Οι αμοιβές σου θα είναι λιγότερες απ’ ό,τι περίμενες, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να περιοριστείς, γεγονός που θα σε κάνει να μην αισθάνεσαι και τόσο άνετα.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Απρίλιος ανοίγεται μπροστά σου γεμάτος νέες προοπτικές και πολύ καλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά σου! Κάποια προσωπικά σου σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα, γεγονός που θα σου δώσει ηθική, αλλά και υλική ανταμοιβή! Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στην λεπτομέρεια και στην ουσία, θα έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πάθος, ένταση, σασπένς, παρασκήνιο και απόλυτα ερωτικές στιγμές φέρνει μαζί του ο Απρίλιος! Η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινο, παράλληλα όμως δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια, αλλά και οι μάχες για το ποιος θα υπερισχύσει! Μην επενδύεις συναισθηματικά σε ένα νέο, αβέβαιο έρωτα που ναι μεν σε εξιτάρει, κατά βάθος όμως, γνωρίζεις ότι δεν θα κρατήσει για πολύ!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Απρίλιο θα πρέπει να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες… Μία προαγωγή, μία οικονομική αύξηση, μία καλή πρόταση για δουλειά θα σου δώσουν αυτό το μήνα την δυνατότητα να εξασφαλίσεις μία καλύτερη πορεία σε αυτούς τους τομείς!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Απρίλιος ξεκινά δίνοντάς σου το μήνυμα ότι κάθε κεφάλαιο φτάνει πάντα σε έναν επίλογο της ολοκλήρωσης… Ολοκληρώνονται λοιπόν κάποια σημαντικά κεφάλαια της δικής σου ζωής και έστω και αν σε τρομάζει ή δεν το θες, θα πρέπει να προετοιμάσεις ένα νέο ξεκίνημα… Προσοχή αυτό το μήνα σε λάθη απροσεξίας.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς την ουσιαστική και ειλικρινή αγάπη και αυτό το μήνα θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, αν πράγματι η σχέση που διατηρείς με τον άνθρωπο που υπάρχει στην καρδιά σου, μπορεί να σου δώσει αυτό που πραγματικά ψάχνεις… Αν ναι, τότε θα κάνεις το επόμενο βήμα και θα υπάρξει μία επισημοποίηση, αν όχι, τότε θα ρίξεις οριστικά την αυλαία, χωρίς να κοιτάξεις ούτε μία στιγμή πίσω.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα επαγγελματικό σχέδιο του παρελθόντος γίνεται τώρα πραγματικότητα και αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση. Ο φόρτος της καθημερινής εργασίας θα είναι μεγάλος, παρόλο που θα διακρίνεσαι από δημιουργικότητα, το μυαλό δεν θα είναι απόλυτα συγκροτημένο και αναλυτικό… Προσοχή σε λάθη, ασυνέπειες, που αφορούν οικονομικές υποθέσεις.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ανοιξιάτικος Απρίλης σε βρίσκει με κέφι, ενεργητικότητα, σπιρτόζα διάθεση και τόλμη για αλλαγές… Ρισκάρεις και όπου βγει, τα λες έξω από τα δόντια και ας δημιουργηθούν παρεξηγήσεις… Εκφράζεσαι με έντονο τρόπο και διεκδικείς αυτό που θες και όπου βγει! Ετοιμάσου για δυναμική ανανέωση!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ερωτικές, άστατες καταστάσεις που θα σε εξιτάρουν, αλλά και θα σε αποδιοργανώσουν, έρχονται με την έναρξη του Απρίλη! Αν είσαι σε σχέση απόφυγε τα ερωτικά καβγαδάκια και τις κρίσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάνουν… Αν είσαι χωρίς σχέση, καλωσόρισε έναν νέο έρωτα στη ζωή σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες προτάσεις για συνεργασία που θα δεχθείς αυτό το μήνα, θα ακουστούν πράγματι πολύ καλές… Ωστόσο, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στις επιλογές σου, ενώ καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις σε παρακινδυνευμένα νέα ξεκινήματα… Οικονομικά, υπάρχουν προοπτικές ανόδου, ωστόσο διατήρησε την εγκράτειά σου στις αγορές…
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Οι ευαισθησίες σου θα είναι πιο τονισμένες αυτό τον Απρίλη, καθώς και η ανάγκη σου για συντροφικότητα! Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα προκύψουν σημαντικές ανακατατάξεις στις σχέσεις σου. Θα καταλάβεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι, αλλά και ποιοι είναι οι εχθροί σου ή αλλιώς ποια θα είναι τα άτομα που σε ζηλεύουν και προσποιούνται!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία νέα γνωριμία θα σου ξυπνήσει συναισθήματα που είχες καιρό να νιώσεις και θα απολαύσεις το ρομαντισμό και την ζεστασιά! Πολύ γρήγορα όμως, θα καταλάβεις ότι το άτομο αυτό δεν μπορεί να σου προσφέρει την σταθερότητα που προσδοκάς… Αν ήδη είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, ο Απρίλιος σου προσφέρει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά την διάρκεια του Απριλίου θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα δυσαρεστηθείς από την στάση κάποιων ανθρώπων… Η δυσαρέσκεια θα οφείλεται σε διαφωνίες πάνω στην εργασία, αλλά και σε κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου! Διατήρησε την ψυχραιμία σου, απόφυγε τους καβγάδες και προσπάθησε με διπλωματία να χειριστείς τις καταστάσεις!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γεμάτος αισιοδοξία, νέες ιδέες, καινούργιες προτάσεις και έντονη κοινωνική ζωή! Θα γνωρίσεις ανθρώπους, θα βγεις από το καβούκι σου, θα μετακινηθείς, ενδέχεται να κάνεις και κάποιο ταξιδάκι! Αφήνεις στην άκρη ό,τι σε πίκρανε στο παρελθόν και ζεις την στιγμή…
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νέες γνωριμίες και φλερτ φέρνει ο Απρίλης στο πέρασμά του! Οι κατακτήσεις θα είναι πολλές ενώ οι κοινωνικές προσκλήσεις που θα δεχτείς θα σε φέρουν σε επαφή με νέο κόσμο που θα έχει ενδιαφέρον… Αξιοποίησε τις ευκαιρίες, ιδιαίτερα εσύ που είσαι χωρίς ταίρι! Όσο για σένα που έχεις έναν μόνιμο δεσμό, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βελτιωθεί σημαντικά.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακόμα και σε περίοδο κρίσης υπάρχουν λύσεις… Αυτό θα είναι το μότο σου για την περίοδο του Απριλίου! Αυτό το μήνα βρίσκεις διέξοδο στα προβλήματα, κάνεις νέες συμφωνίες, οι προτάσεις είναι ελπιδοφόρες και πλέον υπάρχει ο ορίζοντας για επαγγελματική, αλλά και οικονομική βελτίωση.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Τα πιο σημαντικά επιτεύγματα δεν ήρθαν τυχαία, προέκυψαν κατόπιν σκληρού αγώνα και μεγάλης προσπάθειας… Αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αυτό το μήνα. Ο Απρίλης είναι απαιτητικός, σε κάνει να αφοσιώνεσαι στα επαγγελματικά, δεν έχεις την ανεμελιά που θα ήθελες, όμως τώρα βάλεις το λιθαράκι σου για σημαντικές κατακτήσεις, που θα σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο αισθηματικός τομέας της ζωής σου δεν είναι και η βασική σου προτεραιότητα αυτό το μήνα. Μπορεί να αισθάνεσαι κούραση ή και ρουτίνα από την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας και θα θέλεις να αποστασιοποιηθείς. Από την άλλη πλευρά, αν δεν παίζει κάτι στα ερωτικά σου, τότε αυτό το μήνα θα τον αξιοποιήσεις, προκειμένου να κατανοήσεις μέσα σου τι είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει ευτυχία.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρόλο που ο Απρίλιος έχει κούραση, στρες και πολύ δουλειά, υπάρχουν θετικές προοπτικές και όμορφες εξελίξεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς με κάποιο τρόπο εργασιακά, ενώ δέχεσαι εύνοια για οικονομικές επενδύσεις ή για μία μικρή άνοδο του εισοδήματός σου, κατόπιν έξυπνων ενεργειών.

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901