Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Απρίλιο 2018!

Η Αριθμολογία του Απριλίου 2018

 
Στην καρδιά της Άνοιξης πλέον και όπως μας υπόσχεται η Αριθμολογία, ο Απρίλιος έρχεται να μας δείξει νέους δρόμους, να μας γνωρίσει νέους ανθρώπους, να μας γεμίσει ενέργεια, δημιουργικότητα αλλά και ορμή για να φέρουμε στη ζωή μας όλα αυτά που ονειρευόμαστε, που ελπίζουμε, που προσδοκούμε!  
 
★ Διάβασε εδώ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Απρίλιο 2018; 
 
Ο αριθμός του Απριλίου: 6
 
Ο αριθμός 6 φανερώνει ότι αυτό το μήνα όλοι μας θα θελήσουμε να θέσουμε νέους στόχους, για τους οποίους θα παλέψουμε πολύ σκληρά προκειμένου να κατακτηθούν. Πολλοί θα ανακαλύψουν νέα ταλέντα τους ή θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση του εαυτού τους.
 
Η επιθυμία για ανεξαρτησία, ελευθερία, αυτοέκφραση, θα είναι κυρίαρχη γι’ αυτό και το μήνα αυτό, θα παρθούν πολλές πρωτοβουλίες που θα βασίζονται στην καινοτομία και θα μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική, αλλά και στη συλλογική διάκριση. Σκέψεις, ιδέες ή και αποφάσεις του παρελθόντος, που δεν είχαν γίνει πραγματικότητα, θα βγουν τώρα και πάλι στην επιφάνεια και σε αυτή την περίοδο του έτους, θα πάρουν σάρκα και οστά και θα υλοποιηθούν. Το σημαντικότερο από όλα, είναι ότι αυτό το μήνα όλοι μας θα αντιληφθούμε, ότι έχουμε μεγάλη εσωτερική δύναμη και ότι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε θαύματα, αρκεί να πιστέψουμε στην δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.
 
Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Απρίλιο!
 
Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
Ο προσωπικός σου αριθμός σου αποκαλύπτει  τους τυχερούς σου αριθμούς! Διάβασε εδώ την ερμηνεία του προσωπικού σου αριθμού!
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τι προβλέπει η αριθμολογία για τον Απρίλιο 2018;
 
 
Γενικά: Τα γεγονότα στη ζωή σου θα εξελίσσονται αρκετά αργά αυτό το μήνα, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες καθυστερήσεις ή και αναβολές, που θα σε κουράσουν. Τον Απρίλιο όμως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο άνετο, ζεστό και αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου και θα δώσεις αλλά και θα πάρεις αρκετή αγάπη!
 
Χρήμα/Οικονομικά: Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα αυτό τον Απρίλιο, χωρίς να υπάρξουν οι αυξομειώσεις που περίμενες. Η πορεία της καριέρας σου μπορεί να είναι ακόμα πιο θετική, αν αποδεχτείς τη συνεργασία σου με νέους ανθρώπους που θα μπορέσουν πραγματικά να σε στηρίξουν στα μελλοντικά σου σχέδια.
 
Αισθηματικά: Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τώρα έχεις την ανάγκη να συνυπάρξεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα σας ενώνει η συντροφικότητα και η αγάπη. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μία σχέση, μπορείς να περάσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου αυτό τον καιρό, τότε ναι, μπορούμε να μιλάμε για την δημιουργία ενός νέου δεσμού με προοπτικές.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ένας από τους πιο κοινωνικούς αλλά και αισιόδοξους μήνες του 2018, είναι ο φετινός Απρίλιος. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, θα μπορείς να επεκτείνεις την κοινωνική σου δράση, θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα επεκτείνεις τις γνώσεις σου, ενώ θα προκύψει και κάποιο ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει!
 
 
Χρήμα/Οικονομικά: Η λύση αλλά και η ευκαιρία που αναζητάς, κρύβεται στις κοινωνικές σου επαφές και στις γνωριμίες που θα υπάρξουν, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν θεωρητικά ή και πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών ή οικονομικών σου σχεδίων!
 
Αισθηματικά: Αυτός ο μήνας, σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα με την σχέση σου και το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, θα είναι πλέον πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο. Οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σου, θα σου δώσουν χαρά! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ο μήνας είναι «σούπερ» για νέες γνωριμίες, εκμεταλλεύσου το!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 Γενικά: Τώρα έφτασε η στιγμή να επιλύσεις κάποια προβλήματα του παρελθόντος και να βάλεις σε μία σειρά κάποιες εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το ενδιαφέρον σου θα είναι πιο έντονο για τις πρακτικές σου ανάγκες, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να παραμελήσεις τα ζητούμενα της καρδιάς σου.
 
 
Χρήμα/Οικονομικά: Αρκετό άγχος αλλά και ένταση έχει αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου! Παρόλο που δέχεσαι πιέσεις, μπορείς και θα τα καταφέρεις… γιατί θα έχεις τον τρόπο να βρεις άμεσα, τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο.
 
Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου, δεν θα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητές σου για αυτό το μήνα. Θα σου λείπει ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα να απολαύσεις όμορφες, ερωτικές στιγμές και πολλές φορές μπορεί να νιώθεις ανία, ή ότι δεν συμβαίνει κάτι συναρπαστικό. Μην απορρίπτεις προτάσεις που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που ποθείς.
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Απρίλιος, είναι ένας μήνας με ξαφνικές, απροσδόκητες αλλαγές, που θα σε βγάζουν πολύ συχνά από το πρόγραμμά σου. Η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να απολαύσεις την διασκέδαση και την ανεμελιά, που σου στέρησε ο περασμένος μήνας.
 
Χρήμα/Οικονομικά: Θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη αυτό το μήνα. Το θέμα είναι όμως, ότι θα χρειαστεί να ρισκάρεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Μην διστάσεις να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να κερδίσεις ένα καλύτερο αύριο… ευνοείσαι!
 
Αισθηματικά: Αρκετά ερωτική και παιχνιδιάρικη θα είναι η διάθεσή σου αυτό το μήνα και όλο αυτό το ανάλαφρο στυλ που θα εκπέμπεις, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ερωτικής περιπέτειας και της επιθυμίας για φλερτ… αν είσαι λοιπόν σε μία σχέση, να θυμάσαι πως θα προκύψουν αρκετοί πειρασμοί. Αν ο μήνας αυτός σε βρίσκει δίχως ερωτική σχέση, τότε χαλάρωσε και απόλαυσε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν!
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Θα έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που είχες χάσει επαφή, ή που κατά τους περασμένους μήνες περνούσες περίοδο απομάκρυνσης. Αυτό τον Απρίλιο, θα αναθερμάνεις λοιπόν τις σχέσεις σου και θα κατανοήσεις την σπουδαιότητα και την αξία κάποιων ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σου.
 
Χρήμα/Οικονομικά:Το μυστικό αυτό το μήνα, για την πορεία των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου, κρύβεται στην αξιοποίηση των ταλέντων σου. Με την δημιουργικότητά σου αλλά και με νέες ιδέες που θα έχεις, θα μπορέσεις να επιδείξεις όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις και θα μπορέσεις να κερδίσεις μία καλύτερη πορεία στους παραπάνω τομείς.
 
Αισθηματικά: Θα βάλεις νερό στο κρασί σου, θα υποχωρήσεις, θα συμβιβαστείς και θα καταλάβεις ότι με το άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου θέλεις και θα συνεχίσεις να είσαι μαζί του! Ο Απρίλιος λοιπόν, σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα των περασμένων μηνών .. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, σε πληροφορώ, ότι αυτό το μήνα θα πάρεις την απόφαση να βγεις τελικά από την μοναξιά σου, αναζητώντας, έναν νέο έρωτα που θα σε συνεπάρει.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Τα προβλήματα αλλά και οι υποχρεώσεις που έχεις φορτωθεί από τους περασμένους μήνες, σε έχουν εξαντλήσει και αυτό το μήνα λοιπόν, θα προσπαθήσεις να διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις αφήσει στη μέση. Η επιθυμία σου θα είναι να αποστασιοποιηθείς για λίγο από την κοινωνική σου ζωή, προκειμένου να σκεφτείς και να πάρεις κάποιες σημαντικές για σένα αποφάσεις.
 
Χρήμα/Οικονομικά: Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αρκετές. Τα οικονομικά σου, θα συνεχίσουν να είναι πιεσμένα για αυτό και αυτό το μήνα θα κόψεις κάποια από τα περιττά σου έξοδα. Μην αναλάβεις νέες επαγγελματικές εργασίες και μην κάνεις καινούριες επενδύσεις, γιατί δεν είναι σε θέση για την ώρα να ανταπεξέλθεις σε νέες προκλήσεις.
 
Αισθηματικά:Πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας και αυτό τον Απρίλιο, θα προβληματιστείς για το ποια θέλεις να είναι η πορεία… Θα περάσεις μία περίοδο απομάκρυνσης ή και ψυχρότητας, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο Απρίλιος, σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια σχέση από το παρελθόν σου.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Απρίλιος είναι γεμάτος υποχρεώσεις αλλά και πολλές νέες φιλοδοξίες που θα σε ωθήσουν να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο! Το ζητούμενό σου θα είναι να φτάσεις ψηλά, να ανέβεις και να αποκτήσεις μία πιο σταθερή πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μην πιέζεις τον εαυτό σου με στρες, και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου!
 
Χρήμα/Οικονομικά:Θέλεις να πετύχεις και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις αυτό το μήνα! Θα υπάρξει αύξηση στο εισόδημά σου, η οποία όμως δεν θα προκύψει τυχαία αλλά θα είναι αποτέλεσμα κόπου, προσπάθειας αλλά και στερήσεων. Είναι φανερό ότι αυτό το μήνα, τα επαγγελματικά σου, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!
 
Αισθηματικά: Έντονο πάθος θα έχει αυτός ο μήνας για σένα! Η σεξουαλική σου ζωή θα είναι έντονη και εσύ θα διψάς όλο και για περισσότερες στιγμές έρωτα, διατηρώντας όμως κάποιες συναισθηματικές αποστάσεις, για να προφυλαχτείς από τις πληγές που μπορεί να σου προκαλέσει ένας έρωτας δίχως αύριο!
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας εσωστρέφειας, απολογισμού, σκέψης αλλά και μελαγχολίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα προκύψει κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Θα έχεις απλά τις ενδείξεις, ότι κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και τώρα απομένει από εσένα, να γυρίσεις απλά και μόνο σελίδα.
 
Χρήμα/Οικονομικά: Η κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιεί αυτό το μήνα. Βλέπεις και αναγνωρίζεις κάποια από τα λάθη που έχεις κάνει, όμως για την ώρα δεν βρίσκεις τον τρόπο για να τα διορθώσεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, σκέψου μονάχα τρόπους, που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις στους παραπάνω τομείς.
 
Αισθηματικά: Αυτό το μήνα είσαι πιο ευάλωτος στα ζητήματα που θα προκύπτουν στα αισθηματικά σου και θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου με υπερβολή αλλά και μεγάλη ευαισθησία. Τα καβγαδάκια και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν… Αν αυτό το διάστημα δεν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις το παρελθόν σου να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον σου!
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Με χαρά, ενθουσιασμό αλλά και την επιθυμία να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση… ξεκινά αυτός ο Απρίλης για σένα… Πολλά γύρω σου φαίνεται να αλλάζουν και ουσιαστικά και εσύ ο ίδιος περνάς από μία μεταμορφωτική περίοδο κατά την οποία γίνονται πολλές αλλαγές στα συναισθήματά σου αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
 
Χρήμα/Οικονομικά: Τώρα είναι η ιδανική περίοδος, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να αναλάβεις δράση, να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να ξεφύγεις από την επαγγελματική και οικονομική στασιμότητα! Μπορείς και θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην πάρεις μεγάλα και επικίνδυνα ρίσκα!
 
Αισθηματικά: Μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, προσπάθησε να μην λειτουργείς εγωκεντρικά και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου! Οι καβγάδες που θα προκύψουν θα είναι αποτέλεσμα της απότομης αλλά και επιπόλαιης συμπεριφοράς σου!

Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901