Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Απρίλιο 2019!

Η Αριθμολογία του Απριλίου 2019

 
Μπορεί οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τον Απρίλιο να είναι αρκετές, δεν παύει ωστόσο να είναι ένας μήνας που αφήνουμε πίσω στεναχώριες και πίκρες, δυσάρεστες καταστάσεις και πρόσωπα που μας πλήγωσαν και ανοίγουμε την καρδιά και την ψυχή μας σε κάθετι που μας δίνει διέξοδο για να αποδράσουμε και να γευτούμε όλα τα απλά, καθημερινά πράγματα που μας δίνουν ζωντάνια, ενεργητικότητα αλλά και ευεξία! Ο ανοιξιάτικος Απρίλιος είναι γεμάτος ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις και πολύ έντονη δικτύωση!

Αριθμολογία Απριλίου 2019 με μηνιαίο αριθμό: 7

 
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Απριλίου και ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους, είναι το 7. Το «μήνυμα» που μας δίνει αυτός ο αριθμός για την πορεία του μήνα είναι ότι η τελειοποίηση και η ολοκλήρωση σκέψεων και σχεδίων, μπορεί αυτό το μήνα να επιτευχθεί μέσω των επικοινωνιών! Επιπλέον, νέες ιδέες, σκέψεις, προτάσεις θα σταθούν αυτό το μήνα η αφορμή για να υπάρξει μία νέα θεώρηση των πραγμάτων! Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι λοιπόν ότι αυτό τον μήνα μπορείς και θα καταφέρεις να αλλάξεις τακτική προκειμένου να υποδεχτείς και πάλι τη χαρά στη ζωή σου!
 

Ο Απρίλιος φέρνει νέες ερωτικές γνωριμίες!

Σου λείπει το σασπένς, η δράση και το φλερτ; Τότε το βέβαιο είναι ότι αυτό το μήνα θα βγεις από τη ρουτίνα σου, θα διασκεδάσεις, θα γνωρίσεις νέο κόσμο και θα φλερτάρεις χωρίς να αφήνεις τη λογική να σε ορίζει! Οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσουν έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούν να μοιράζονται κοινές σκέψεις και ιδέες και αρκετοί θα δημιουργήσουν σχέσεις, που θα στηρίζονται στην πολύ καλή επικοινωνία. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να βρουν διεξόδους για να βελτιώσουν την ποιότητα της σχέσης τους.
Διάβασε εδώ τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα σύμφωνα με τον προσωπικό σου αριθμό!

 

Τον Απρίλιο θα γίνουν πολλές επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες…
Το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει και για τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Οι συμφωνίες προχωρούν πιο γρήγορα και οι αποφάσεις για οικονομικά, γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα φαίνεται ότι παίρνουν μία πιο γρήγορη και ευνοϊκή μορφή! Αρκετοί θα καταφέρουν έστω και την τελευταία στιγμή να βρουν λύση για υποθέσεις που αφορούν χρέη ή επαγγελματικά προβλήματα!

 Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;

Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Απρίλιο!
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
Ο προσωπικός σου αριθμός σου αποκαλύπτει  τους τυχερούς σου αριθμούς! Διάβασε εδώ την ερμηνεία του προσωπικού σου αριθμού!
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Οι προβλέψεις της Αριθμολογίας για τον Απρίλιο 2019!
Ποιές θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;
 
Γενικά:Ο Απρίλιος απαιτεί να δείξεις μεθοδικότητα, οργάνωση και συνέπεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Θα θελήσεις να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις γερές βάσεις της ζωής σου. Θα επιλέξεις τι είναι αυτό που έχει πορεία και προοπτική και θα επιβάλεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους ανθρώπους που σε συντροφεύουν, έναν πιο ώριμο τρόπο δράσης!
 
ΈρωταςΝιώθεις κούραση και απογοήτευση στα αισθηματικά σου, γιατί η κατάσταση που υπάρχει τώρα, δείχνει ότι μία σχέση σου δεν είναι τόσο σοβαρή όπως πίστευες ή ήλπιζες. Θα απομακρυνθείς και θα σκεφτείς ποιο θέλεις να είναι το μέλλον! Εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το μήνα θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα μάθεις από τα λάθη σου και θα καταλάβεις τι είναι τελικά αυτό που αναζητάς, προκειμένου να νιώθεις ευτυχία.
Χρήμα/Καριέρα:Το ενδιαφέρον σου θα είναι εντελώς δοσμένο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, όπου και θα θελήσεις να βάλεις σε τάξη όλα όσα έχεις αναλάβει. Ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλά και για επενδύσεις. Στον τομέα της εργασίας σου θα αναλάβεις νέα καθήκοντα.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: O Απρίλιος φέρνει στη ζωή σου τις αλλαγές, που περίμενες εδώ και δύο χρόνια! Θα γίνουν τα βήματα και θα υπάρξουν οι εξελίξεις για όλες αυτές τις υποθέσεις που έχεις κάνει ως τώρα μεγάλες θυσίες. Μπορείς να περιμένεις ότι ο δεύτερος μήνας της άνοιξης θα φέρει δυναμικές ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που θα σε κάνουν να ζήσεις την περιπέτεια και την δράση! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε κάθε τι νέο που θα ξεκινήσει τώρα και να αποδεχτείς το γεγονός ότι αρχίζει μία νέα εποχή στη ζωή σου!

ΈρωταςΜπορεί να είναι κάπως επιπόλαια και ασταθή τα αισθηματικά σου, το σίγουρο όμως είναι ότι θα ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Αυτό τον Απρίλιο θα ξεφύγεις για τα καλά από τα συνηθισμένα, θα κάνεις πράγματα διαφορετικά με το ταίρι σου ή αν δεν έχεις ταίρι, τότε θα έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που είναι εντελώς διαφορετικός από εσένα! Θα περάσεις καλά, χωρίς όμως να υπάρχουν για την ώρα οι εγγυήσεις ότι αυτό που ζεις στα αισθηματικά σου, είναι απόλυτα σταθερό!

Χρήμα/Καριέρα:Η ικανότητά σου να προβάλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, θα είναι αρκετά ενισχυμένη αυτό τον Απρίλιο! Η τύχη είναι με το μέρος σου τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά, αφού θα έχεις την εύνοια να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, με τους ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά σου συμφέροντα! Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξεις αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου, είναι το γεγονός ότι δεν θα συγκεντρώνεσαι εύκολα αλλά συχνά θα πετάς από το ένα θέμα στο άλλο!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Οι φίλοι, τα συγγενικά πρόσωπα και γενικότερα τα άτομα που αγαπάς, θα έχουν την ανάγκη να σε συμβουλευτούν και να περάσουν χρόνο μαζί σου! Εσύ, αυτόν τον Απρίλιο θα βάλεις ως προτεραιότητά σου τις σχέσεις σου και θα θελήσεις να υποστηρίξεις κάποια δικά σου πρόσωπα, που πραγματικά θα σε χρειάζονται. Θα είσαι ο ώμος στον οποίο θα κλάψει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και οι συμβουλές σου θα του δώσουν δύναμη!

Έρωτας:Τα ζητήματα καρδιάς έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτό τον Απρίλιο και ο ρομαντισμός εισβάλει και πάλι στη ζωή σου δίνοντας σου την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Από την άλλη πλευρά, εσύ που ήδη είσαι σε σχέση, νιώθεις αυτό το μήνα ότι υπάρχει αστάθεια και αβεβαιότητα στο δεσμό σου, γεγονός που σου προκαλεί αναστάτωση. Μπορεί να δημιουργηθεί κάποια μικρή απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα είναι όμως προσωρινή!

Χρήμα/Καριέρα:Οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά θα είναι αυξημένες, όμως εσύ τώρα καλείσαι να αποδείξεις την αξία σου και να προωθήσεις περισσότερο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου! Τον Απρίλιο δέχεσαι μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα με υποθέσεις που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ακινήτων!

★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Απρίλιος σε βρίσκει με τις… κλειστές σου, να θέλεις λίγο να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον σου! Η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, ενώ συχνά θα σε πιάνουν οι μελαγχολίες σου γιατί θα γυρνούν στο μυαλό σου μνήμες από τα παλιά! Το σημαντικό σημείο του μήνα, είναι ότι τώρα θα φιλοσοφήσεις κάποιες καταστάσεις και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια πράγματα που πονάνε…

Έρωτας:Αρκετά παγερό θα είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής και αυτό θα συμβεί, γιατί δεν θα μπορείς να αφήσεις πίσω και να ξεχάσεις κάποιες πικρές στιγμές, που σε στιγμάτισαν. Θα έχεις ανάγκη από χώρο και χρόνο, για να συνειδητοποιήσεις τι έχει φταίξει, αν μπορείς να το διορθώσεις και ποια είναι τα επόμενα βήματά σου! Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και δες λίγο πιο χαλαρά την πορεία μίας σχέσης!
Χρήμα/Καριέρα:Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα πολλές από τις υποχρεώσεις σου, επαγγελματικές και οικονομικές! Μπορεί να πιεστείς να αναλάβεις νέες ευθύνες, να σου φορτώσουν δουλειές που δεν είχες ως τώρα, όμως με το καθαρό μυαλό που θα σε διακρίνει, θα τα καταφέρεις με επιτυχία!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας επιτυχίας, διάκρισης και καταξίωσης για σένα, που έχεις προσωπικό αριθμό το 5. Κατά την διάρκειά του θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους προσωπικούς στόχους! Μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι στον τομέα των οικονομικών σου, όπου εκεί μπορείς πράγματα να έχεις επιτυχίες. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, αλλά διατήρησε χαμηλούς τόνους, για να φτάσεις και να διατηρήσεις αυτό που θέλεις.

ΈρωταςΘέλεις ερωτική κατάκτηση και την θέλεις εδώ και τώρα και η αλήθεια είναι ότι καταφέρνεις μία χαρά να πετύχεις τους στόχους στα αισθηματικά σου! Οι στιγμές του Απριλίου θα είναι γεμάτες από πόθο, προσμονή και μεγάλη λαχτάρα! Αν είσαι χωρίς ερωτικό δεσμό, ένα νέο πρόσωπο θα μπει τώρα στη ζωή σου, όπου θα καταφέρει πολύ γρήγορα να κερδίσει μία εκλεκτή θέση στην καρδιά σου! Αν είσαι σε έναν δεσμό, τότε τα συναισθήματα θα αναζωπυρωθούν!

Χρήμα/Καριέρα: Αυτό το μήνα θα έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούν να υποστηρίξουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου σχέδια και θα λάβεις βοήθεια. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια προαγωγή ή η ανάθεση μίας πολύ υπεύθυνης δουλειάς που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητες σου! Στα οικονομικά, τα νέα είναι ευχάριστα, γιατί το πορτοφόλι, αρχίζει μετά από καιρό να γεμίζει!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Απρίλιος σου χαρίζει το αίσθημα της επιβράβευσης και της επιβεβαίωσης, γιατί επιτέλους η προσωπική σου ζωή και η καριέρα σου οδηγούνται στο σημείο που ήθελες εδώ και καιρό! Τα συναισθήματα που θα βιώσεις αυτό το μήνα θα είναι έντονα και οι ευαισθησίες σου θα είναι ισχυρές! Θα θελήσεις να βοηθήσεις και να σταθείς στους ανθρώπους που είναι γύρω σου και όχι μόνο… Θα στηρίζεις ακόμα και τους άγνωστους στο δρόμο! Επιπλέον, μπορεί να αποχαιρετήσεις έναν φίλο, ο οποίος μπορεί να ταξιδέψει για διαμονή σε άλλη πόλη ή χώρα, γεγονός που θα σημάνει το τέλος μίας εποχής.

ΈρωταςΈχεις την ανάγκη της συναισθηματικής κάλυψης και εκφράζεις αυτό το μήνα την αγάπη, με κάθε τρόπο! Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα γίνουν συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης σας. Μπορεί να αποφασίσεις ότι πρέπει να δοθεί τέλος, προκειμένου να πας ένα βήμα παρακάτω. Αν δεν έχεις δεσμό, τότε ο μήνας σου επιφυλάσσει μία ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, το οποίο θα είναι γεμάτο ρομαντισμό και τρυφερότητα!

Χρήμα/Καριέρα: Αν καταφέρεις να συγκροτηθείς, να βάλεις πρόγραμμα και να λειτουργήσεις με συνέπεια στην εργασία σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Απεναντίας, ο Απρίλιος σε βοηθά να διώξεις από πάνω σου το οικονομικό και επαγγελματικό άγχος που σε κατέβαλε το τελευταίο διάστημα! Η κοινωνική δικτύωση και οι νέες γνωριμίες θα συμβάλλουν στην πρόοδο τόσο της καριέρας όσο και των οικονομικών σου!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Νέα ξεκινήματα γίνονται αυτό το μήνα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου! Αυτό τον Απρίλιο έχεις την ενεργητικότητα και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, για να κάνεις αλλαγές που σχεδίαζες εδώ και καιρό! Η παρορμητικότητα και η βιασύνη στα λόγια, αλλά και στις πράξεις, μπορεί να σε κάνουν κατά την διάρκεια του μήνα να κοντραριστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, για το λόγο αυτό συγκρατήσου!

ΈρωταςΤα νέα είναι ευχάριστα, γιατί με την είσοδο του Απριλίου φυσά ένα αεράκι ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή! Ένας γάμος ή μία όμορφη, ξαφνική εξέλιξη, έρχονται σε εσένα που είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση! Τα εμπόδια ξεπερνιούνται και ο έρωτας σε κάνει να ακολουθείς βήματα, που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Ακόμα και για εσένα, που είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν έχεις ένα μόνιμο ταίρι, σίγουρα αυτό το μήνα θα υπάρξει το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό!

 

Χρήμα/Καριέρα: Μεγάλες ανακατατάξεις και πιο γρήγορες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου φέρνει αυτός ο Απρίλιος! Κάτι που σου είχαν τάξει και περίμενες ως τώρα, θα δρομολογηθεί και εσύ θα είσαι μέσα στον ενθουσιασμό! Ένα ξαφνικό κέρδος είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα, για το λόγο αυτό να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να διακρίνεις τις ευκαιρίες.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Διατηρώντας τις ισορροπίες και λειτουργώντας συλλογικά, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις του Απριλίου! Το κλίμα γύρω σου θα είναι τεταμένο και πολλές φορές μπορεί να πάρεις τη θέση διαμεσολαβητή, προκειμένου να ηρεμήσεις τα πνεύματα, όταν άνθρωποι που αγαπάς ή συνεργάζεσαι βρίσκονται σε ένταση! Η διαίσθησή σου θα είναι το ισχυρό σου όπλο, το οποίο θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!
 
ΈρωταςΟι σχέσεις θέλουν θυσίες και αυτό είναι κάτι που το έχεις μάθει καλά! Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να βάλεις νερό στο κρασί σου, θα υποχωρήσεις και θα κάνεις τα βήματα, για να προσεγγίσεις το άτομο, με το οποίο έχεις σχέση ή σε ενδιαφέρει! Στον έρωτα τίποτα δεν είναι δεδομένο, για το λόγο αυτό, τον Απρίλιο θα γλυκάνεις και θα φερθείς διπλωματικά στα ερωτικά σου!

Χρήμα/Καριέρα: Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα υπάρξουν αστάθειες, όμως εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το βάλεις κάτω, ίσα-ίσα που πρέπει να συνεχίσεις τον αγώνα! Οι προσπάθειες που κάνεις τώρα, θα ανταμειφτούν λίγο αργότερα! Μην δανείσεις και μην δανειστείς χρήματα, γιατί θα υπάρξουν προβλήματα στην αποπληρωμή!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Το μυαλό σου ταξιδεύει σε σκέψεις, όνειρα και σχέδια για το μέλλον! Η αισιοδοξία πλέον αγκαλιάζει το κάθε σου βήμα και σε βοηθά να ξεπερνάς τις δυσκολίες του περασμένου διαστήματος. Ευχάριστα μηνύματα, δικτύωση, γνωριμίες και προσκλήσεις που θα λάβεις σε αυτό το μήνα, θα αποτελέσουν μία όμορφη διέξοδο για να περάσεις καλά και όχι μόνο! Την εποχή αυτή, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για σένα…

ΈρωταςΟ διάλογος μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου να ξεπεράσει τα προβλήματα του χτες και να γίνει ένα νέο και ουσιαστικό ξεκίνημα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου! Θα σου δοθεί η ευκαιρία λοιπόν να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα, που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, ο μήνας σου δίνει τις προοπτικές για νέες γνωριμίες και φλερτ, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον.
Χρήμα/Καριέρα: Ο Απρίλιος είναι ένας κατάλληλος μήνας για εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές, ενώ παράλληλα μία νέα συμφωνία θα μπορούσε να σταθεί αρκετά ωφέλιμη για την πορεία των επαγγελματικών σου! Άκουσε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου γίνουν, μην διστάσεις να αντιπροτείνεις κάτι το οποίο θα ήθελες και να περιμένεις ότι αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές για το μέλλον σου!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901