Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Ιούλιο 2018!

Η Αριθμολογία του Ιουλίου 2018

 
Στην καρδιά πλέον του καλοκαιριού και παρά τις αντιξοότητες αλλά και τις καθυστερήσεις (λόγω ανάδρομου Άρη αλλά και Ερμή) που φέρνει ο μήνας η διάθεση μας δεν επηρεάζεται και αντιμετωπίζουμε τα πάντα με χαμόγελο σίγουροι ότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα μας κάνει να αφήσουμε στην άκρη κάθε πίεση και στεναχώρια, δίνοντάς μας τις ευκαιρίες να απολαύσουμε την ελευθερία και την καλοπέραση! Μπαίνουμε λοιπόν για τα καλά στον ρυθμό του καλοκαιριού και πολλοί από εμάς ετοιμάζουμε βαλίτσα για όμορφους προορισμούς!
 
Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Ιούλιο 2018; 
 
Ο αριθμός του Ιουλίου: 8
 
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Ιουλίου και ο οποίος προκύπτει με το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε, είναι το 8! Ο Ιούλιος λοιπόν αναμένεται να είναι ένας μήνας που θα φέρει μοναδικές περιπέτειες, μεγάλες συγκινήσεις και θα χαρίσει το αίσθημα της απελευθέρωσης σε όλους μας. Ταξίδια, νέες εμπειρίες και πολλές καινούργιες γνωριμίες, θα γίνουν τώρα η αιτία για να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Αλλαγές που μέχρι τώρα μπορεί να μας τρόμαζαν, αλλά τώρα θα βρούμε την δύναμη, τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση, να κυνηγήσουμε ένα καλύτερο αύριο…
Ο έρωτας τον Ιούλιο: Νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες θα σοκάρουν…
Βασικό χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι η ανεμελιά, η κοινωνικοποίηση και η ευχάριστη διάθεση… Πολλοί είναι αυτοί που θα δοθούν απόλυτα στον έρωτα και θα απολαύσουν μαγευτικές στιγμές, αφήνοντας στην άκρη τη λογική τους και ακολουθώντας τα ένστικτά τους με ενθουσιασμό και παρόρμηση! Έρχονται όμως και νέοι, κεραυνοβόλοι έρωτες, που θα πάρουν τα μυαλά αρκετών και θα έχουν πολύ ξαφνική και γρήγορη τροπή… Ιδιαίτερη προσοχή αυτό το μήνα πρέπει να δείξουν όσοι διατηρούν ήδη έναν μόνιμο δεσμό, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην καταφέρουν να αντισταθούν σε έναν ερωτικό πειρασμό, που θα είναι ικανός να τους ωθήσει σε έναν ξαφνικό χωρισμό! Οι αδέσμευτοι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες, μέσα από τις εξόδους, τους φίλους και τα ταξιδάκια, να ζήσουν το ερωτικό πάθος που αναζητούσαν εδώ και καιρό!
Διάβασε εδώ τι αποκαλύπτουν οι προσωπικοί σας αριθμοί για την πορεία της σχέσης σας!
Νέες, πρωτοποριακές ιδέες, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά!
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα θα υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης και ασυνέπεια στα επαγγελματικά! Πολλοί θα τα «φορτώσουν στον κόκορα» και θα προτιμήσουν να προγραμματίζουν εξόδους, διακοπές και διασκέδαση, αδιαφορώντας για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές υποχρεώσεις! Η σπατάλη στα οικονομικά, θα κάνει αρκετούς να βρεθούν σύντομα με άδειο πορτοφόλι, μετανιώνοντας λίγο αργότερα για την έλλειψη σωστής οικονομικής διαχείρισης! Το ατού του Ιουλίου όμως, είναι ότι τώρα μπορούν να υπάρξουν νέες, πρωτοποριακές ιδέες, ή και ξαφνικές προτάσεις που θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθούν!
Διάβασε εδώ πως το ζώδιο σου αποκαλύπτει τον τρόπο που επιλέγεις για να κερδίσεις χρήματα!
Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;
 
Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Ιούλιο.
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
Ο προσωπικός σου αριθμός σου αποκαλύπτει  τους τυχερούς σου αριθμούς! Διάβασε εδώ την ερμηνεία του προσωπικού σου αριθμού!
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Οι προβλέψεις της Αριθμολογίας για τον Ιούλιο:

Ποιές θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;
 
 
Γενικά: Έχεις την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά σε κάθε τι που αγαπάς και να νιώσεις την ζεστασιά και την φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων, με τα οποία οι σχέσεις σου ήταν αρκετά τεταμένες το τελευταίο διάστημα! Επιπλέον, τώρα θα κατανοήσεις ότι έχει φτάσει και η δική σου σειρά να κάνεις κάποιες σημαντικές θυσίες, προκειμένου να διατηρήσεις κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, που για σένα είναι 
 
Έρωτας: Αρχίζεις από αυτό το μήνα να αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα τον τομέα των αισθηματικών σου και αντιλαμβάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να δεσμευτείς πιο ουσιαστικά στο πλευρό ενός συντρόφου, που ήδη γνωρίζεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε είναι πρόσωπο του περιβάλλοντός σου! Η αισθηματική σου ζωή θα παρουσιάσει σημαντική ανανέωση, απλά χρειάζεται προσπάθεια και υποχωρήσεις από την πλευρά σου, για να μπορέσουν όλα να πάνε ρολόι, ακριβώς όπως τα θέλεις!
 
Χρήμα/Καριέρα: Από το ξεκίνημα αυτού του μήνα θα θελήσεις να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις! Στην εργασία σου, θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις, που θα σε φορτίσουν με άγχος, ενώ τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά και αυτό σε πιέζει!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου, με περισσότερη σοφία, αλλά και ωριμότητα. Έχεις ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, θέλεις να ξεπεράσεις φόβους, ανασφάλειες και το παρελθόν, και αυτό είναι κάτι που πραγματικά θα το καταφέρεις! Αυτό το μήνα μπορείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου!
Έρωτας: Αναγνωρίζεις αυτό το μήνα σημαντικά λάθη του παρελθόντος, τα αντιλαμβάνεσαι και διορθώνεις κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου ή τουλάχιστον, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις! Μία σχέση θέλει τον χρόνο της για να εξελιχθεί και χρειάζεται να δεις τα πράγματα με ωριμότητα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις επιτέλους να ξεπεράσεις μία ερωτική σχέση του παρελθόντος.
Χρήμα/Καριέρα: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου για αυτό το μήνα. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να συγκροτήσεις τα πλάνα που έχεις για τους μήνες που ακολουθούν και μάλιστα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εργαστείς, προκειμένου να λάβεις ηθική, αλλά και οικονομική ανταμοιβή! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 Γενικά: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος, ένταση, ερωτισμό, αλλά και μεγάλη τάση από την πλευρά σου, για σπατάλη… Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, τα οποία μπορούν να σημειώσουν πρόοδο, αρκεί να μην πάρεις τώρα παράλογα ρίσκα…
 
Έρωτας:Φόβος, αλλά και ενθουσιασμός είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν αυτό τον Ιούλιο… Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς, ερωτικούς ρυθμούς, από την άλλη υπάρχει αυτός ο φόβος, τον οποίο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πιστεύεις ότι για μία ακόμα φορά τα αισθηματικά σου θα γίνουν σαλάτα! Μην επιτρέψεις στην αναποφασιστικότητά σου να σε οδηγήσει σε ερωτικά λάθη…
Χρήμα/Καριέρα: Ο Ιούλιος είναι πραγματικά ο μήνας της επαγγελματικής και οικονομικής διάκρισης και ανταμοιβής. Τώρα θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό σου στόχο, θα καταφέρεις να έχεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου και οι προσπάθειες που έχεις κάνει στην εργασία σου μέχρι σήμερα, τελικά θα πιάσουν τόπο!
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σου και βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι, κατά το οποίο θα πρέπει να επιλέξεις ποιον δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις! Με την διπλωματία, αλλά και το ένστικτό σου, θα κάνεις τις επιλογές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις χώρο για τα νέα δώρα, που θα σου δοθούν απλόχερα από το σύμπαν μέσα στο επόμενο τρίμηνο…
Έρωτας: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις με συναίσθημα κάποιες καταστάσεις στα ερωτικά σου και να ακολουθήσεις την διαίσθησή σου, προκειμένου να φέρεις την ερωτική σου ζωή στο σημείο που θέλεις! Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από την παρουσία σου στην ζωή του και εσύ τώρα πρέπει να του σταθείς! Αν δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά ακόμα πίσω…
Χρήμα/Καριέρα: Στον τομέα των οικονομικών σου αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ξοφλήσεις κάποιες υποχρεώσεις, που είτε τις είχες ξεχασμένες, είτε δεν είχες την δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά κάποια χρέη σου και θα νιώσεις ανακούφιση γι’ αυτό! Στον τομέα των επαγγελματικών σου, μετά από σκληρή δουλειά, παίρνεις την απόφαση να δεις λίγο πιο χαλαρά τις εργασιακές σου υποθέσεις, προκειμένου να αποβάλεις το άγχος και να ανασυγκροτηθείς!
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
Γενικά: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας σου και ήδη το γνωρίζεις ή και το διαισθάνεσαι! Βρίσκεσαι σε μία φάση που σε διέπει ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα και η έντονη επιθυμία, να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου! Θα είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, σε επικοινωνίες και σε δράση και θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα και επιμονή σε κάθε περίσταση! Ταξίδια, επικοινωνίες, πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια του μήνα!
Έρωτας: Ιδιαίτερα φλογερές θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις αυτού του μήνα και το πάθος είναι δεδομένο ότι θα σε κατακυριεύσει! Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα γίνει τώρα για εσένα, που έχεις πλέον βαρεθεί τη μοναξιά, όμως αυτός ο έντονος ερωτικός πόθος, που θα νιώσεις αυτό το μήνα, δεν θα έχει διάρκεια στο χρόνο! Όσο για σένα που ήδη διατηρείς έναν δεσμό, πλέον μπορείς να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη σχέση σου, λαμβάνοντας τις αποφάσεις που ανέβαλες ως τώρα.
Χρήμα/Καριέρα: Αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σου θα γίνουν αυτό τον Ιούλιο! Αν είσαι σε φάση ανεργίας, τότε θα ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική απασχόληση, η οποία όμως θα είναι γεμάτη από προκλήσεις! Για σένα που έχεις μία μόνιμη εργασία, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο που εργάζεσαι! Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή και σύνεση! Η εποχή δεν επιτρέπει τα ρίσκα και τις άσκοπες σπατάλες.
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Το καλοκαιράκι έχει ξεκινήσει για τα καλά και εσύ πλέον θέλεις να βρεθείς κοντά σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη κάθε πρόβλημα και ανησυχία για το μέλλον! Προτεραιότητά σου για αυτό τον Ιούλιο θα είναι τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου! Η κοσμοθεωρία σου θα αλλάξει, τα συναισθήματά σου δεν θα είναι πλέον τα ίδια, ενώ τώρα θα αποδείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σου, σε ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο! 
Έρωτας:Θέλεις επιτέλους να αράξεις σε ένα ήσυχο λιμάνι, να είσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αφήνοντας τις αμφιβολίες και τα διλήμματα που κάνανε θολό μέχρι σήμερα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Εσύ που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα μπορέσεις να επαναφέρεις τον ρομαντισμό στη σχέση σου! Όσο για σένα που είσαι ελεύθερο πουλί, να θυμάσαι ότι αυτό το μήνα θα επιστρέψει κοντά σου ένας σύντροφος από το παρελθόν… σκέψου καλά πριν δεχτείς την επανασύνδεση!
Χρήμα/Καριέρα: Αυτό τον Ιούλιο αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το μέλλον, για την πορεία και την εξέλιξη της εργασίας και των οικονομικών σου! Σε πιάνουν οι ανησυχίες σου, αναζητάς νέες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Προς το παρόν, υπάρχει μία στασιμότητα σε αυτούς τους τομείς, η οποία δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη… Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτό το μήνα, είναι να σταθεροποιήσεις όσο μπορείς, όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σε χρήμα και καριέρα!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 

Γενικά: Ετοίμασε βαλίτσα, διάλεξε παρέα και ετοιμάσου για διακοπές! Αυτό τον Ιούλιο θέλεις να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς όρια! Το ατού σου αυτό το μήνα θα είναι οι επικοινωνίες σου, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά! Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα…
Έρωτας: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να αφήσετε πίσω σας κάθε στεναχώρια ή πρόβλημα του παρελθόντος! Τώρα μπορείς να συζητήσεις μαζί του, να συμφωνήσεις και να βρεις λύσεις για υποθέσεις ερωτικές, που σε πίκραναν στο παρελθόν! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, έρχεται ένας νέος έρωτας σε κάποια μετακίνηση, σε ένα ταξίδι ή σε μία βραδινή έξοδο, στην οποία θα περάσεις τέλεια!
Χρήμα/Καριέρα: Με νέες ιδέες και με πολύ δημιουργικότητα, θα προσπαθήσεις αυτό το μήνα ξεχωρίσεις και να διακριθείς στα επαγγελματικά σου και μάλλον θα τα καταφέρεις μία χαρά! Θα γίνουν συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μπροστά κάποια νέα σχέδια! Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και κάθε είδους επαγγελματική επικοινωνία! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δεν σου επιτρέπουν να ανασάνεις, έτσι λοιπόν τον Ιούλιο προσπαθείς όσο περισσότερο μπορείς, να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου! Θα οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα λήξεις οριστικά κάποιες υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν και θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου!
Έρωτας: Τα αισθηματικά σου αρχίζουν τώρα να παίρνουν μία πιο σοβαρή τροπή και πλέον έχεις την ευθύνη και τη υποχρέωση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας! Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να σκεφτείς πιο λογικά το τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις! Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας της ανεμελιάς. Κάνε υπομονή, γιατί τα αισθηματικά σου θα στρώσουν από τον επόμενο μήνα…
Χρήμα/Καριέρα: Δείξε υπομονή στη δουλειά σου και προσπάθησε να οργανώσεις σωστά και συνετά τις υποχρεώσεις σου! Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πρέπει αυτό το μήνα να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα στον τομέα της εργασίας σου! Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία όμως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο μήνας των απρόβλεπτων αλλαγών, αλλά και των εκπλήξεων, επιτέλους έφτασε και πραγματικά μπορείς να διασκεδάσεις, να αλλάξεις ιδέες, να περάσεις όμορφα και να ταξιδέψεις… βάζοντας ως προτεραιότητά σου αυτή τη φορά μόνο τον εαυτό σου! Ξαφνικές ειδήσεις και προτάσεις που θα δεχθείς, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά σε αυτή τη ζωή, τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Έρωτας: Ο Ιούλιος είναι περισσότερο κοινωνικός παρά ερωτικός μήνας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Ο σύντροφός σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα με την στάση και την συμπεριφορά του απέναντί σου! Αν όμως δεν παίζει κάτι στα ερωτικά σου αυτό τον καιρό, τότε θα σου φανεί περίεργο, αλλά μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα δυνατό, από εκεί που δεν το περιμένεις!
Χρήμα/Καριέρα: Νέες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα σου δώσουν αυτό το μήνα το ερέθισμα να κάνεις νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου! Θα δεχτείς μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση, μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου, που θα είναι πολλά υποσχόμενη! Όσο για τα οικονομικά σου; Έχουν ανοδική πορεία, φρόντισε μονάχα να μην αυξάνεις τα έξοδά σου!
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901