Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Μάιο 2018!

Η Αριθμολογία του Μαϊου 2018

 
Μάιος!! Ο μήνας των λουλουδιών, ο τελευταίος ανοιξιάτικος μήνας έρχεται και ενισχύει τη διάθεση μας να  κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας, όχι όμως μόνοι μας αλλά μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με εκείνα που έχουν αποδείξει ότι είναι συνοδοιπόροι μας στα καλά αλλά και στα δύσκολα..Οι άνθρωποι που υπάρχουν γύρω μας είναι το στήριγμά μας, είναι το ήρεμο λιμάνι μας, που μας δίνει ασφάλεια, ζεστασιά, προστασία και προπάντων δύναμη. Τον Μάιο όλοι θα κατανοήσουμε την πολύτιμη συνεισφορά των ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή μας και θα έρθουμε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάμε.

 

★ Διάβασε εδώ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Μάιο 2018; 
 
Ο αριθμός του Μαϊου: 7
 
Ο αριθμός 7, που αντιπροσωπεύει το γενικό κλίμα του Μαΐου, φανερώνει ότι αυτό το μήνα όλοι μας θα θελήσουμε να συσφίξουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή μας, γιατί θα κατανοήσουμε ότι μόνο με ενότητα μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα. Είναι ένας μήνας που θα κυριαρχεί η κοινωνική διάθεση, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και θα μπουν στη ζωή μας νέοι άνθρωποι, που έχουν κάτι πολύ σημαντικό να μας δώσουν.
 
Η αλήθεια, η μάθηση και η επέκταση είναι τα τρία σημεία στα οποία θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας για αυτό το μήνα. Θα θελήσουμε να αναγνωρίσουμε και να φτάσουμε επί της ουσίας, σε κάθε ζήτημα που το τελευταίο διάστημα μας είχε απασχολήσει. Θα αποδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε και θα αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με καταστάσεις, που δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα θέλαμε.
 
 Ο έρωτας ανθίζει!
 
Οι σχέσεις θα στηρίζονται στην διπλωματία, στην συγκαταβατικότητα και στον συμβιβασμό, αυτό σημαίνει ότι οι καβγάδες, οι ρήξεις και οι χωρισμοί, θα περιοριστούν σημαντικά αυτό το μήνα. Αρκετές σχέσεις που είχαν περάσει στάδιο απομάκρυνσης, χωρισμού ή έντασης, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και θα υπάρξουν αρκετές επανασυνδέσεις.

★ Διάβασε εδώ τον τρόπο που η Αριθμολογία συνδέει το όνομά σου με τον έρωτα!

 
 
Επαγγελματικές ευκαιρίες!
 
Στον επαγγελματικό τομέα, αυτός ο μήνας δίνει την ευκαιρία για επαγγελματικές συμφωνίες, για οικονομικές συναλλαγές αλλά και για την δημιουργία νέων επαγγελματικών συνεργασιών, που θα μπορούν να σταθούν πολύ αποδοτικές στο χρόνο.
 
Η αριθμολογία λοιπόν, μας δίνει το εξής μήνυμα για το μήνα Μάιο: «Τολμήστε τις αλλαγές που επιθυμείτε, λειτουργώντας πάντα με λογική και σταθερότητα και θυμηθείτε… Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μόνο με την ενότητα μπορούμε να έχουμε πρόοδο»!
 
 
Οι προβλέψεις της αριθμολογίας για τον Μάιο: 

Ποιές θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;

 
Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Μάιο.
 
Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
Ο προσωπικός σου αριθμός σου αποκαλύπτει  τους τυχερούς σου αριθμούς! Διάβασε εδώ την ερμηνεία του προσωπικού σου αριθμού!
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τι προβλέπει η αριθμολογία για τον Μάιο 2018;
 
 
Γενικά: Το Μάιο θα υπάρξουν στη ζωή σου νέες γνωριμίες, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις αλλά και κάποιο ταξίδι που θα έχεις κατά την διάρκεια του Μαΐου, θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά.
 
Χρήμα/Καριέρα: Θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους συνεργασίες στην δουλειά σου, ενώ αν δεν εργάζεσαι, αυτό το μήνα μπορείς μέσα από τις επαφές σου, να βρεις μία απασχόληση, έστω και προσωρινή! Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα θα είναι αρκετά, όμως τώρα θα υπάρξει κάποια οικονομική πρόταση, που θα μπορεί να σου αποδώσει τους επόμενους μήνες.
 
Έρωτας: Μέσα από την επικοινωνία θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα στο δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών και τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το Μάιο, κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει στη ζωή σου τους περασμένους δύο μήνες. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σημαντικές και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε τάξη. Το σπίτι, η οικογένεια και η προσωπική σου ζωή, θα είναι αυτό το μήνα η φωλιά σου, που θα σε ζεσταίνει και θα σου δίνει προστασία και ασφάλεια.
 
Χρήμα/Καριέρα: Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα είναι θετικές και μάλιστα μπορείς τώρα να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση, γιατί θα υπάρξουν νέες ευθύνες, που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις αυτό τομέα. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια παραπάνω έξοδα, τα οποία θα αφορούν στο σπίτι σου, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς.
 
Έρωτας: Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει στασιμότητα, η οποία μπορεί να σε ανησυχήσει ή να σε βάλει σε σκέψεις. Ωστόσο, θα προσπαθήσεις από την πλευρά σου να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς και θα καταφέρεις πραγματικά να κερδίσεις ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του. Οι αδέσμευτοι, θα μπορέσετε να έχετε μία νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 Γενικά: Μήνας εκπλήξεων, αλλαγών και ευχάριστων γεγονότων, είναι αυτός ο Μάιος για σένα! Οι άνθρωποι που είναι στην καθημερινότητά σου, θα θελήσουν να σε βγάλουν από την ρουτίνα που είχες πέσει το τελευταίο διάστημα και θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα με τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Η δημιουργικότητά σου θα είναι αυτό το μήνα το «κλειδί» της επιτυχίας σου.
 
Χρήμα/Καριέρα: Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται από τις ενθουσιώδεις και επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής. Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, ενδεχομένως δεν θα κρίνεις σωστά κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν και πιθανότατα θα ρισκάρεις σε νέα ξεκινήματα, που δεν θα μπορούν να σου δώσουν την σταθερότητα που θέλεις.
 
Έρωτας: Αντιφατικός θα είναι αυτός ο μήνας για τα αισθηματικά σου. Τη μία στιγμή μπορεί να περνάς καλά με τον σύντροφό σου και να θέλεις να είστε συνέχεια μαζί και εντελώς ξαφνικά, η διάθεσή σου θα αλλάζει και θα αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι από την μόνιμη δέσμευση. Διατήρησε λοιπόν τις ισορροπίες. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, θα υπάρξουν ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, για την ώρα όμως δεν θα νιώσεις ότι μπορείς να ξεκινήσεις κάτι πολύ σοβαρό. 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:υπάρχουν δίπλα σου και τους οποίους είχες παραμελήσει ή και αδικήσει τον τελευταίο καιρό. Αυτό το μήνα λοιπόν θα φροντίσεις πρώτα τους ανθρώπους που αγαπάς και μετά θα δώσεις προσοχή στις δικές σου ανάγκες.
 
Χρήμα/Καριέρα: Μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τις προτάσεις που θα σου γίνουν αυτό το μήνα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Θα υπάρξουν αυτό το Μάιο ευκαιρίες επέκτασης, αλλά αυτό θα συμβεί κατόπιν δική σου πρωτοβουλίας και αναζήτησης και όχι μέσα από κάποια ξαφνική πρόταση που θα σου δίνει την λύση που περιμένεις. Δείξε λογική και αυτοσυγκράτηση.
 
Έρωτας: Αυτό το μήνα θα βρεθείς σε ένα ερωτικό δίλημμα… Αν είσαι σε μία σχέση τότε αυτό το μήνα θα σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο είτε να την επισημοποιήσεις, είτε να την τερματίσεις. Βρίσκεσαι λοιπόν σε ένα σταυροδρόμι σημαντικών αποφάσεων. Για σένα που είσαι χωρίς σχέση, θα υπάρξει στη ζωή σου ένας άνθρωπος που θα σου αρέσει, αλλά δεν θα σου δίνει την ασφάλεια και την σταθερότητα που επιθυμείς. 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
Γενικά: Αυτό τον Μάιο έχεις την επιθυμία να απομονωθείς, να σκεφτείς, να κάνεις τον απολογισμό σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία σου να σε παρασύρει σε σκέψεις που δεν έχουν ουσία και που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Εμπιστέψου το ένστικτό σου, που σε όλη την διάρκεια του μήνα δεν πρόκειται να σε διαψεύσει.
 
Χρήμα/Καριέρα: Παρόλο που τα οικονομικά σου περνούν ένα δύσκολο στάδιο, αυτό το μήνα θα καταφέρεις να βρεις τρόπους για να μπορέσεις αργότερα να έχεις οικονομική πρόοδο. Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξει αρκετή δουλειά, που θα απορροφήσει όλο σου το ενδιαφέρον. Ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες.
 
Έρωτας: Νιώθεις ότι κάτι λείπει από την αισθηματική σου ζωή αυτό το μήνα και ότι αυτή η σπίθα του έρωτα δεν είναι πλέον τόσο έντονη όσο παλιότερα και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν σου αρέσει. Ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, θα μπορέσει αυτό το μήνα να αναθερμάνει τη σχέση σας. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις το παρελθόν σου. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Αυτός που επιμένει, που κάνει υπομονή και που παλεύει για ένα καλύτερο αύριο, έρχεται η στιγμή που θα ανταμειφθεί. Έτσι και εσύ αυτό το μήνα θα ανέβεις το επόμενο σκαλοπάτι που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε έναν προσωπικό σου στόχο. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου και αυτό το Μάιο θα καταλάβεις ότι πραγματικά η αναμονή που έκανες… άξιζε τον κόπο.
 
Χρήμα/Καριέρα:Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, όπου σε αυτούς τους τομείς θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση. Ο Μάιος, σου δίνει την ευκαιρία μίας νέας οικονομικής συμφωνίας, που θα σου λύσει τα χέρια…
 
Έρωτας: Ο ερωτικός πόθος θα είναι έντονος αυτό το μήνα, όμως πολλές φορές θα επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στις ανάγκες σου, παραμερίζοντας το συναίσθημα και τον ρομαντισμό και αυτό πρόκειται να είναι και το παράπονο του συντρόφου σου. Για σένα που δεν έχεις σχέση, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία με την οποία θα μοιράζεσαι δυνατή ερωτική έλξη… μην επενδύσεις για την ώρα όμως, σε κάτι πιο συναισθηματικό ή και μόνιμο. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτό το μήνα δεν θα είναι και τόσο ικανοποιητικές για σένα, γιατί θα νιώσεις ότι οι προσπάθειές σου δεν έχουν πιάσει τόπο και ότι έχεις δώσει πάρα πολλά, ενώ στην ουσία δεν έχεις τις απολαβές που θα περίμενες. Ο Μάιος σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί.
 
Χρήμα/Καριέρα:Μην σταματάς την προσπάθεια και μην καταθέτεις τα όπλα στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σου. Ο μήνας αυτός δοκιμάζει τις αντοχές σου, όμως προς το τέλος του θα δεις ότι τελικά υπάρχει αυτή η ευκαιρία που ψάχνεις εδώ και καιρό. Στα τέλη του Μαΐου θα έχεις μία σημαντική πρόταση για δουλειά και οικονομικά.
 
Έρωτας: Έχουν γίνει λάθη και τώρα τα βλέπεις και τα αναγνωρίζεις, όμως αντί να κατηγορείς και να ρίχνεις ευθύνες τόσο στον σύντροφό σου όσο και στον εαυτό σου, δες τι μπορείς να κάνεις για να διορθώσεις την κατάσταση. Προς τα τέλη του μήνα θα κληθείς να πάρεις μία σημαντική απόφαση… ή λες το τελευταίο αντίο σε μία σχέση, ή καταφέρνεις να κάνεις μία νέα αρχή. Για σένα που δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, αυτό το μήνα θα μπορέσεις να νιώσεις συναισθηματική ολοκλήρωση, στο πλευρό ενός νέου έρωτα. 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Βρίσκεις και πάλι την χαμένη σου δύναμη και παίρνεις επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου. Το μήνα Μάιο θα έχεις ενέργεια, αποφασιστικότητα και θα κάνεις νέα δημιουργικά ξεκινήματα που θα σε ενθουσιάσουν. Η ευστροφία, η αμεσότητα και οι γρήγορες αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα, θα σε βοηθήσουν άμεσα να κάνεις μία νέα αρχή.
 
Χρήμα/Καριέρα:Το Μάιο, θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις μία νέα εργασία, να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία ή να ασχοληθείς με έναν νέο τομέα, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε βοηθήσει να επεκταθείς ακόμα περισσότερο. Στα οικονομικά σου, είναι η ώρα των σημαντικών αποφάσεων… Ανέλαβε δράση λοιπόν.
 
Έρωτας: Η διάθεση για φλερτ και για ερωτική επιβεβαίωση θα είναι αρκετά έντονη και αυτό μπορεί να φέρει σε μπελάδες εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μην ενδώσεις σε νέους ερωτικούς πειρασμούς, γιατί θα είναι κάτι που θα το μετανιώσεις λίγο αργότερα. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα.
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Αυτό το μήνα αντιλαμβάνεσαι τι έχει φταίξει και βρίσκεσαι σε αυτή την δύσκολη θέση και άμεσα θα προσπαθήσεις να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που ήταν λάθος. Θα έρθεις πιο κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους και θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει ανάμεσά σας τους περασμένους μήνες.
 
Χρήμα/Καριέρα: Οι επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές αυτό το μήνα, γι’ αυτό και εσύ θα πρέπει να προγραμματίσεις πολύ καλά όλα όσα πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μην εκτεθείς. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και πολλές στιγμές θα νιώσεις ότι περιορίζεσαι και ότι δεν σου μένει χρόνος για τον εαυτό σου.
 
Έρωτας:Ιδιαίτερα ρομαντικός και τρυφερός είναι αυτός ο μήνας για τα αισθηματικά σου. Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλάι σου για να γλυκαίνει την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά περνώντας μαζί ουσιαστικές προσωπικές στιγμές που θα δέσουν τη σχέση σας ακόμα περισσότερο. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ένα πρόσωπο θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα σε κολακέψει με το ενδιαφέρον του!

Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901