Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Μάρτιο 2018!

Η Αριθμολογία του Μαρτίου 2018

 
 
★ Διάβασε εδώ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Μάρτιο 2018; 
 
Ο αριθμός του Μαρτίου: 5
 
Έφθασε ο Μάρτιος, με τον αριθμό που τον εκπροσωπεί να είναι το 5 (3+2018=23 οπότε 3+2=5), ένας αριθμός που συμβολίζει την αλλαγή, την ελευθερία, την περιέργεια να ανακαλύψουμε νέους κόσμους και πράγματι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης αναμένεται να είναι ένας μήνας που θα φέρει μοναδικές περιπέτειες, μεγάλες συγκινήσεις και θα χαρίσει το αίσθημα της απελευθέρωσης σε όλους μας. Νέες εμπειρίες και πολλές καινούργιες γνωριμίες, θα γίνουν τώρα η αιτία για να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Αλλαγές που μέχρι τώρα μπορεί να μας τρόμαζαν, αλλά τώρα θα βρούμε την δύναμη, τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση, να κυνηγήσουμε ένα καλύτερο αύριο…

 

Ο έρωτας τον Μάρτιο μιλά για νέους, κεραυνοβόλους έρωτες που σοκάρουν!
 
Βασικό χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι η ανεμελιά, η κοινωνικοποίηση και η ευχάριστη διάθεση… Πολλοί είναι αυτοί που θα δοθούν απόλυτα στον έρωτα και θα απολαύσουν μαγευτικές στιγμές, αφήνοντας στην άκρη τη λογική τους και ακολουθώντας τα ένστικτά τους με ενθουσιασμό και παρόρμηση! Έρχονται όμως και νέοι, κεραυνοβόλοι έρωτες, που θα πάρουν τα μυαλά αρκετών και θα έχουν πολύ ξαφνική και γρήγορη τροπή… Ιδιαίτερη προσοχή αυτό το μήνα πρέπει να δείξουν όσοι διατηρούν ήδη έναν μόνιμο δεσμό, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην καταφέρουν να αντισταθούν σε έναν ερωτικό πειρασμό, που θα είναι ικανός να τους ωθήσει σε έναν ξαφνικό χωρισμό! Οι αδέσμευτοι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες, μέσα από τις εξόδους και τις παρέες με φίλους, να ζήσουν το ερωτικό πάθος που αναζητούσαν εδώ και καιρό!
 
★ Διάβασε εδώ πως η Αριθμολογία σε βοηθά να βρεις τον έρωτα!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά έρχονται νέες, πρωτοποριακές ιδέες!
 
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα θα υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης και ασυνέπεια στα επαγγελματικά! Πολλοί θα τα «φορτώσουν στον κόκορα» και θα προτιμήσουν να προγραμματίζουν εξόδους και διασκέδαση, αδιαφορώντας για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές υποχρεώσεις! Η σπατάλη στα οικονομικά, θα κάνει αρκετούς να βρεθούν σύντομα με άδειο πορτοφόλι, μετανιώνοντας λίγο αργότερα για την έλλειψη σωστής οικονομικής διαχείρισης! Το ατού του Μαρτίου όμως, είναι ότι τώρα μπορούν να υπάρξουν νέες, πρωτοποριακές ιδέες, ή και ξαφνικές προτάσεις που θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθούν!
Διάβασε εδώ τις προβλέψεις της Αριθμολογίας για το 2018 και τον προσωπικό σου αριθμό!
 
Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Μάρτιο!
 
Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
Ο προσωπικός σου αριθμός σου αποκαλύπτει  τους τυχερούς σου αριθμούς! Διάβασε εδώ την ερμηνεία του προσωπικού σου αριθμού!
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τι προβλέπει η αριθμολογία για τον Μάρτιο 2018;
 
 
Γενικά: Έχεις την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά σε κάθε τι που αγαπάς και να νιώσεις την ζεστασιά και την φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων, με τα οποία οι σχέσεις σου ήταν αρκετά τεταμένες το τελευταίο διάστημα! Επιπλέον, τώρα θα κατανοήσεις ότι έχει φτάσει και η δική σου σειρά να κάνεις κάποιες σημαντικές θυσίες, προκειμένου να διατηρήσεις κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, που για σένα είναι σημαντικές.
 
Αισθηματικά: Αρχίζεις από αυτό το μήνα να αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα τον τομέα των αισθηματικών σου και αντιλαμβάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να δεσμευτείς πιο ουσιαστικά στο πλευρό ενός συντρόφου, που ήδη γνωρίζεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε είναι πρόσωπο του περιβάλλοντός σου! Η αισθηματική σου ζωή θα παρουσιάσει σημαντική ανανέωση, απλά χρειάζεται προσπάθεια και υποχωρήσεις από την πλευρά σου, για να μπορέσουν όλα να πάνε ρολόι, ακριβώς όπως τα θέλεις!
 
Καριέρα/Οικονομικά: Από το ξεκίνημα αυτού του μήνα θα θελήσεις να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις! Στην εργασία σου, θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις, που θα σε φορτίσουν με άγχος, ενώ τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά και αυτό σε πιέζει! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
Γενικά: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου, με περισσότερη σοφία, αλλά και ωριμότητα. Έχεις ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, θέλεις να ξεπεράσεις φόβους, ανασφάλειες και το παρελθόν, και αυτό είναι κάτι που πραγματικά θα το καταφέρεις! Αυτό το μήνα μπορείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου!
 
Αισθηματικά:Αναγνωρίζεις αυτό το μήνα σημαντικά λάθη του παρελθόντος, τα αντιλαμβάνεσαι και διορθώνεις κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου ή τουλάχιστον, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις! Μία σχέση θέλει τον χρόνο της για να εξελιχθεί και χρειάζεται να δεις τα πράγματα με ωριμότητα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις επιτέλους να ξεπεράσεις μία ερωτική σχέση του παρελθόντος.
 
Καριέρα/Οικονομικά:  Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου για αυτό το μήνα. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να συγκροτήσεις τα πλάνα που έχεις για τους μήνες που ακολουθούν και μάλιστα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εργαστείς, προκειμένου να λάβεις ηθική, αλλά και οικονομική ανταμοιβή! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 Γενικά:Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος, ένταση, ερωτισμό, αλλά και μεγάλη τάση από την πλευρά σου, για σπατάλη… Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, τα οποία μπορούν να σημειώσουν πρόοδο, αρκεί να μην πάρεις τώρα παράλογα ρίσκα…
 
Αισθηματικά: Φόβος, αλλά και ενθουσιασμός είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν αυτό τον Μάρτιο… Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς, ερωτικούς ρυθμούς, από την άλλη υπάρχει αυτός ο φόβος, τον οποίο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πιστεύεις ότι για μία ακόμα φορά τα αισθηματικά σου θα γίνουν σαλάτα! Μην επιτρέψεις στην αναποφασιστικότητά σου να σε οδηγήσει σε ερωτικά λάθη…
 
Καριέρα/Οικονομικά: Ο Μάρτιος είναι πραγματικά ο μήνας της επαγγελματικής και οικονομικής διάκρισης και ανταμοιβής. Τώρα θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό σου στόχο, θα καταφέρεις να έχεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου και οι προσπάθειες που έχεις κάνει στην εργασία σου μέχρι σήμερα, τελικά θα πιάσουν τόπο! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σου και βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι, κατά το οποίο θα πρέπει να επιλέξεις ποιον δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις! Με την διπλωματία, αλλά και το ένστικτό σου, θα κάνεις τις επιλογές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις χώρο για τα νέα δώρα, που θα σου δοθούν απλόχερα από το σύμπαν μέσα στο επόμενο τρίμηνο…
 
Αισθηματικά: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις με συναίσθημα κάποιες καταστάσεις στα ερωτικά σου και να ακολουθήσεις την διαίσθησή σου, προκειμένου να φέρεις την ερωτική σου ζωή στο σημείο που θέλεις! Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από την παρουσία σου στην ζωή του και εσύ τώρα πρέπει να του σταθείς! Αν δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά ακόμα πίσω…
 
Καριέρα/Οικονομικά:  Στον τομέα των οικονομικών σου αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ξοφλήσεις κάποιες υποχρεώσεις, που είτε τις είχες ξεχασμένες, είτε δεν είχες την δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά κάποια χρέη σου και θα νιώσεις ανακούφιση γι’ αυτό! Στον τομέα των επαγγελματικών σου, μετά από σκληρή δουλειά, παίρνεις την απόφαση να δεις λίγο πιο χαλαρά τις εργασιακές σου υποθέσεις, προκειμένου να αποβάλεις το άγχος και να ανασυγκροτηθείς! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας σου και ήδη το γνωρίζεις ή και το διαισθάνεσαι! Βρίσκεσαι σε μία φάση που σε διέπει ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα και η έντονη επιθυμία, να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου! Θα είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, σε επικοινωνίες και σε δράση και θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα και επιμονή σε κάθε περίσταση! Έξοδοι, επικοινωνίες, πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα σε όλη την διάρκεια του μήνα!
 
Αισθηματικά: Ιδιαίτερα φλογερές θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις αυτού του μήνα και το πάθος είναι δεδομένο ότι θα σε κατακυριεύσει! Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα γίνει τώρα για εσένα, που έχεις πλέον βαρεθεί τη μοναξιά, όμως αυτός ο έντονος ερωτικός πόθος, που θα νιώσεις αυτό το μήνα, δεν θα έχει διάρκεια στο χρόνο! Όσο για σένα που ήδη διατηρείς έναν δεσμό, πλέον μπορείς να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη σχέση σου, λαμβάνοντας τις αποφάσεις που ανέβαλες ως τώρα.
 
Καριέρα/Οικονομικά:  Αναμένονται αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σου αυτό τον Μάρτιο! Αν είσαι σε φάση ανεργίας, τότε θα ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική απασχόληση, η οποία όμως θα είναι γεμάτη από προκλήσεις! Για σένα που έχεις μία μόνιμη εργασία, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο που εργάζεσαι! Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή και σύνεση! Η εποχή δεν επιτρέπει τα ρίσκα και τις άσκοπες σπατάλες. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Η Άνοιξη είναι εδώ και εσύ πλέον θέλεις να βρεθείς κοντά σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη κάθε πρόβλημα και ανησυχία για το μέλλον! Προτεραιότητά σου για αυτό τον Μάρτιο θα είναι τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου! Η κοσμοθεωρία σου θα αλλάξει, τα συναισθήματά σου δεν θα είναι πλέον τα ίδια, ενώ τώρα θα αποδείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σου, σε ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο.
 
Αισθηματικά: Θέλεις επιτέλους να αράξεις σε ένα ήσυχο λιμάνι, να είσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αφήνοντας τις αμφιβολίες και τα διλήμματα που κάνανε θολό μέχρι σήμερα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Εσύ που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα μπορέσεις να επαναφέρεις τον ρομαντισμό στη σχέση σου! Όσο για σένα που είσαι ελεύθερο πουλί, να θυμάσαι ότι αυτό το μήνα θα επιστρέψει κοντά σου ένας σύντροφος από το παρελθόν… σκέψου καλά πριν δεχτείς την επανασύνδεση!
 
Καριέρα/Οικονομικά: Αυτό τον Μάρτιο αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το μέλλον, για την πορεία και την εξέλιξη της εργασίας και των οικονομικών σου! Σε πιάνουν οι ανησυχίες σου, αναζητάς νέες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Προς το παρόν, υπάρχει μία στασιμότητα σε αυτούς τους τομείς, η οποία δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη… Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτό το μήνα, είναι να σταθεροποιήσεις όσο μπορείς, όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σε χρήμα και καριέρα! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Ετοίμασε βαλίτσα, διάλεξε παρέα και ετοιμάσου για διακοπές! Αυτό τον Μάρτιο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς όρια! Το ατού σου αυτό το μήνα θα είναι οι επικοινωνίες σου, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά! Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα…
 
Αισθηματικά: Μια έξοδος με το σύντροφό σου, θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να αφήσετε πίσω σας κάθε στεναχώρια ή πρόβλημα του παρελθόντος! Τώρα μπορείς να συζητήσεις μαζί του, να συμφωνήσεις και να βρεις λύσεις για υποθέσεις ερωτικές, που σε πίκραναν στο παρελθόν! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, έρχεται ένας νέος έρωτας σε κάποια μετακίνηση ή σε μία βραδινή έξοδο, στην οποία θα περάσεις τέλεια!
 
Καριέρα/Οικονομικά:Με νέες ιδέες και με πολύ δημιουργικότητα, θα προσπαθήσεις αυτό το μήνα ξεχωρίσεις και να διακριθείς στα επαγγελματικά σου και μάλλον θα τα καταφέρεις μία χαρά! Θα γίνουν συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μπροστά κάποια νέα σχέδια! Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και κάθε είδους επαγγελματική επικοινωνία! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δεν σου επιτρέπουν να ανασάνεις, έτσι λοιπόν τον Μάρτιο προσπαθείς όσο περισσότερο μπορείς, να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου! Θα οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα λήξεις οριστικά κάποιες υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν και θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου!
 
Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου αρχίζουν τώρα να παίρνουν μία πιο σοβαρή τροπή και πλέον έχεις την ευθύνη και τη υποχρέωση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας! Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να σκεφτείς πιο λογικά το τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις! Ο Μάρτιος δεν είναι ο μήνας της ανεμελιάς. Κάνε υπομονή, γιατί τα αισθηματικά σου θα στρώσουν από τον επόμενο μήνα…
 
Καριέρα/Οικονομικά:  Δείξε υπομονή στη δουλειά σου και προσπάθησε να οργανώσεις σωστά και συνετά τις υποχρεώσεις σου! Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πρέπει αυτό το μήνα να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα στον τομέα της εργασίας σου! Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία όμως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο μήνας των απρόβλεπτων αλλαγών, αλλά και των εκπλήξεων, επιτέλους έφτασε και πραγματικά μπορείς να διασκεδάσεις, να αλλάξεις ιδέες, να περάσεις όμορφα… βάζοντας ως προτεραιότητά σου αυτή τη φορά μόνο τον εαυτό σου! Ξαφνικές ειδήσεις και προτάσεις που θα δεχθείς, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά σε αυτή τη ζωή, τίποτα δεν είναι τυχαίο!
 
Αισθηματικά: Ο Μάρτιος είναι περισσότερο κοινωνικός παρά ερωτικός μήνας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Ο σύντροφός σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα με την στάση και την συμπεριφορά του απέναντί σου! Αν όμως δεν παίζει κάτι στα ερωτικά σου αυτό τον καιρό, τότε θα σου φανεί περίεργο, αλλά μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα δυνατό, από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Καριέρα/Οικονομικά: Νέες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα σου δώσουν αυτό το μήνα το ερέθισμα να κάνεις νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου! Θα δεχτείς μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση, μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου, που θα είναι πολλά υποσχόμενη! Όσο για τα οικονομικά σου; Έχουν ανοδική πορεία, φρόντισε μονάχα να μην αυξάνεις τα έξοδά σου! 
Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901