Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Μάρτιο 2019!

Η Αριθμολογία του Μαρτίου 2019

 

Αισιοδοξία για το μέλλον..

 
Η Άνοιξη, η πιο ελπιδοφόρα εποχή του χρόνου είναι εδώ και μας δημιουργεί την ανάγκη να κάνουμε καινούργια πράγματα, να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να δούμε ανθρώπους που μας έχουν λείψει, να κάνουμε μία νέα αρχή και να δούμε τη ζωή μας από μία νέα σκοπιά. Ο Μάρτιος μας δίνει ευκαιρίες, παράλληλα όμως μας δοκιμάζει… Έρχεται για να μας δώσει την ώθηση να αφήσεις πίσω μας  το παρελθόν, αλλάζοντας σκέψεις, ιδέες και πορεία ζωής, κοιτώντας πιο χαμογελαστά και αισιόδοξα το μέλλον!
 

Αριθμολογία Μαρτίου 2019 με μηνιαίο αριθμό: 6

Ο Μάρτιος είναι ο τρίτος μήνας του έτους και φέτος το 6 είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (Μάρτιος) και του έτους που διανύουμε (2019) αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, την δημιουργία, την επικοινωνία, την εκφραστικότητα και την ευκαιρία… Αυτό το μήνα λοιπόν, όποια και να είναι τα εμπόδια, όσες και να είναι οι δυσκολίες, υπάρχουν μπροστά μας ανοιχτοί δρόμοι, που μας βοηθούν να ξεπεράσουμε κάθε κακό!
Ο έρωτας το Μάρτιο αναζωογονεί!

Ο πρώτος ανοιξιάτικος μήνας, δίνει χαρά, ανακούφιση, γέλιο, χαρά αλλά και νέες γνωριμίες! Ο αριθμός 3 που αντιπροσωπεύει το γενικό ερωτικό κλίμα του μήνα, δηλώνει ότι τον Μάρτιο θα υπάρχει η διάχυτη η διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, αλλά θα προκύψουν και ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις, που θα βοηθήσουν αρκετούς ανθρώπους να αποχαιρετήσουν μία δυσάρεστη κατάσταση του χτες.

Επαγγελματικά και οικονομικά, γίνονται κινήσεις… ματ!

Σημαντικές θα είναι οι κινήσεις, οι αποφάσεις και οι συμφωνίες που θα προκύψουν αυτό το μήνα στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών! Νέες επαγγελματικές συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια, επαφές με εξωτερικό και καινούργια πλάνα, θα δώσουν μία νέα διάσταση στις επαγγελματικές προοπτικές! Οικονομικά, υπάρχει κινητικότητα και ο μήνας χαρίζει εύνοια σε όσους ασχολούνται με διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, ταξίδια και διαδίκτυο!

 Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;

Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Ιανουάριοο.
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
Ο προσωπικός σου αριθμός σου αποκαλύπτει  τους τυχερούς σου αριθμούς! Διάβασε εδώ την ερμηνεία του προσωπικού σου αριθμού!
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Οι προβλέψεις της Αριθμολογίας για τον Μάρτιο 2019:
Ποιές θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;
 
Γενικά:Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σε βρίσκει με την επιθυμία να θέλεις να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις! Από το ξεκίνημα του Μαρτίου θα φροντίσεις πολύ περισσότερο την οργάνωση και την διαχείριση των εκκρεμοτήτων σου και δώσεις βαρύτητα στις λεπτομέρειες. Θα δεις με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να ξεπεράσεις σοβαρά προβλήματα του χτες. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι περιορισμοί, που θα σε πιέσουν! Θα επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στις πρακτικές, επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις!
 
ΈρωταςΗ άνοιξη ξεκινά με διλήμματα και προβληματισμό για τον τομέα των αισθηματικών σου! Έχεις ερωτήματα στα οποία αναζητάς απαντήσεις και τώρα έχεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη για κάτι μόνιμο και σταθερό! Θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, στηριζόμενος στην λογική σου! Αν ήδη διατηρείς μία σχέση, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και θα δεθείς πιο ουσιαστικά με το άτομο της καρδιάς σου!
Χρήμα/Καριέρα: Κατά την διάρκεια του Μαρτίου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια σοβαρά εμπόδια στην εργασία και στα οικονομικά σου! Θα δουλέψεις αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να περιορίσεις σημαντικά την προσωπική σου ζωή! Ωστόσο, αυτό το μήνα θα βάλεις σε μία πολύ καλή σειρά τόσο την δουλειά όσο και τα οικονομικά σου.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν αυτό το Μάρτιο να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα που πάντα ονειρευόσουν, το βήμα προς την εκπλήρωση ενός σημαντικού σχεδίου. Θα δεχθείς προτάσεις που θα σου δώσουν χαρά και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές. Είναι απαραίτητο να κινηθείς γρήγορα και να πάρεις αποφάσεις στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις και στα δικά σου θέλω! Αυτό το μήνα θα επικοινωνήσεις, θα ταξιδέψεις ή θα κάνεις μία σημαντική και σπουδαία αλλαγή (σπιτιού, δουλειάς ή ακόμα και… συντρόφου)!
 
ΈρωταςΟ έρωτας κάνει αυτό το μήνα την εμφάνισή του εκεί που δεν το περιμένεις και με συνθήκες που ποτέ δεν θα φανταζόσουν! Εσύ θα ανανεωθείς σημαντικά και θα κάνεις πράγματα, που κάποτε αμφισβητούσες ή κορόιδευες! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση δείξε προσοχή, γιατί αυτό το Μάρτιο είναι πολύ πιθανό να ενδώσεις σε έναν νέο έρωτα, που θα σε βάλει σε μπελάδες. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ζήσε τον έρωτα που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, όμως κράτα και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί ο μήνας δεν ευνοεί την σταθερότητα!
Χρήμα/Καριέρα:Αυτό το Μάρτιο θα κάνεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου, η οποία θα είναι τολμηρή, αλλά με σκληρή δουλειά η επιλογή σου θα σταθεί επιτυχημένη! Θα είσαι όλο επικοινωνίες για δουλειά, ενδέχεται να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που λείπουν μακριά. Πιθανό είναι να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου! Στον τομέα των οικονομικών θα παρουσιαστούν αρκετές αστάθειες, αλλά και μία έλλειψη σωστής οικονομικής διαχείρισης από την πλευρά σου.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Αυτό το Μάρτιο θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να συγκροτήσεις και πάλι τη ζωή σου, ηρεμώντας από το στρες της περασμένης περιόδου. Θα αναγνωρίσεις την αξία κάποιων ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σου, θα αναθεωρήσεις για αποφάσεις του παρελθόντος και θα διορθώσεις λάθη του χτες! Θα αφιερωθείς στους δικούς σου ανθρώπους και θα γίνεις θυσία για αυτούς! Επιπλέον, αυτό το μήνα μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής!
 
Έρωτας:Τα αισθηματικά σου θα μπουν αυτό το μήνα σε μία πιο σταθερή και ευνοϊκή πορεία και εσύ, από την πλευρά σου, θα αναγνωρίσεις κάποια σφάλματά σου και θα αλλάξεις επιτέλους τακτική! Θα παραδεχτείς όλα όσα αισθάνεσαι, θα πνίξεις τον εγωισμό σου και θα λειτουργήσεις περισσότερο με το “εμείς” παρά με το “εγώ”! Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτό το μήνα θα καταφέρεις εντέλει να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα!
 
Χρήμα/Καριέρα:Δεν υπάρχουν αυτό το μήνα σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα και στα οικονομικά σου! Απεναντίας, υπάρχει μία στασιμότητα που σε φοβίζει και σε ανησυχεί! Εσύ, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνεχίσεις να εργάζεσαι, προκειμένου να διατηρήσεις όλα όσα έχεις κερδίσει μέχρι τώρα! Μην καταθέτεις τα όπλα στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν, τόσο στις συνεργασίες όσο και στα οικονομικά σου. Μην ξεχνάς πως η στασιμότητα θα είναι προσωρινή.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με σημαντικές εμπειρίες, όπου εσύ αρχίζεις να ωριμάζεις και να βλέπεις διαφορετικά την πορεία της ζωής σου! Θα κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, θα ξεπεράσεις αδιέξοδα του παρελθόντος και θα απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους, που δεν έχουν φανεί αντάξιοι των προσδοκιών σου!
 
Έρωτας:Ο Μάρτιος μπορεί να μην είναι μήνας ρομαντισμού και συντροφικότητας, αλλά σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να καταλάβεις τι είναι για σένα σημαντικό! Τα ζητούμενά σου στον έρωτα θα αλλάξουν και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ίσως από μία σχέση σου! Θα θελήσεις να κόψεις αισθηματικές επιπολαιότητες του παρελθόντος, προκειμένου να βρεις την αγάπη, στην οποία θα αράξεις και θα ζήσεις αυτό που σου αξίζει!
 
Χρήμα/Καριέρα:Το ενδιαφέρον σου όλη την διάρκεια του Μαρτίου θα είναι στραμμένο στην πορεία της καριέρας και των οικονομικών σου! Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου! Αν δεν έχεις εργασία, θα βρεις μία καλή δουλειά, η οποία όμως θα έχει και τις απαιτήσεις της! Αν ήδη εργάζεσαι, θα καταφέρεις αυτό το μήνα με κάποιο τρόπο να καταξιωθείς και να ανταμειφτείς! Στα οικονομικά σου υπάρχουν πιέσεις, τις οποίες ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Μάρτιος έρχεται για να σου δώσει την ανταμοιβή, υλική και συναισθηματική, για τον κόπο και την προσπάθεια των περασμένων μηνών! Τα γεγονότα στη ζωή σου θα εξελίσσονται πιο γρήγορα και θα βάλεις μπροστά νέα, αλλά και πιο παλιά σου σχέδια! Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στην προσωπική σου εξέλιξη, θα δραστηριοποιηθείς και θα επενδύσεις σε ένα νέο σχέδιο, που σταδιακά θα σε εξασφαλίσει για το μέλλον σου!
 
ΈρωταςΟ Μάρτιος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για σένα... Οι ρομαντισμοί θα λείπουν, όμως το πάθος θα σε κατακλύζει και δεν θα μπορείς εύκολα να το ελέγξεις! Ζήλιες, εντάσεις, διεκδικήσεις και πολύς έρωτας θα κάνουν τις πρώτες μέρες της Άνοιξης να θυμίζουν ταινία-υπερπαραγωγή! Θα θέλεις να ζεις τη στιγμή, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο... όμως τα καρδιοχτύπια που θα βιώσεις θα σε παρασύρουν σε υπερβολές, αλλά και σε ρίσκα! Προσοχή δείξε εσύ που είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έναν παράλληλο έρωτα!
 
Χρήμα/Καριέρα: Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής, τον Μάρτιο αρχίζεις επιτέλους να βλέπεις βελτίωση, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σου! Ο Μάρτιος θα σε “ανεφοδιάσει” οικονομικά και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με οικονομικές εκκρεμότητες! Θα κάνεις κερδοφόρες συμφωνίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Στα επαγγελματικά σου, παρόλες τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό που δέχεσαι, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις σημαντική πρόοδο.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα μπορέσεις να διώξεις απο κοντά σου οτιδήποτε περιττό! Θα κόψεις κακές συνήθειες, μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο, μία πιο σωστή διατροφή, θα ξοφλήσεις λογαριασμούς που είχες παραμελήσει και θα νιώσεις ανακούφιση, γιατί θα ξεπεράσεις άγχη του παρελθόντος! Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στα άτομα που είναι κοντά σου, που και θα τους δώσεις τη βοήθεια και την υποστήριξή σου! Στην πορεία του μήνα θα αναγκαστείς από τις συνθήκες γύρω σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής, οι οποίες θα σε βγάλουν από την βολή σου!
 
ΈρωταςΤο ξεκίνημα της Άνοιξης θα κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου. Θα διαπιστώσεις πως ό,τι μπορεί να σε κάλυπτε στο παρελθόν, πλέον σου είναι περιττό ή ότι αναζητάς άλλα πράγματα στις σχέσεις σου! Μπορεί να αποφασίσεις τον χωρισμό, γιατί δεν καλύπτεσαι πλέον με τον τρόπο που θα ‘θελες! Οι αλλαγές που θα γίνουν τώρα στα αισθηματικά σου, θα σε βοηθήσουν να έρθεις αργότερα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη!
 
Χρήμα/Καριέρα: Το Μάρτιο θα ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και θα εξοφλήσεις χρέη που σε βάραιναν μέχρι σήμερα! Θα μπουν σε τάξη οι υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον και την πορεία σου! Η γνώση και η εμπειρία που έχεις μέχρι τώρα αποκτήσει, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα αλλά και να σταθεροποιηθείς περισσότερο στην δουλειά σου! Όσο για τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις!
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Από το ξεκίνημα του Μαρτίου θα έχεις κέφι, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διακριθείς όπου εσύ θελήσεις!Θα κάνεις νέα ξεκινήματα, θα γίνουν αλλαγές και οι φρέσκες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τις σημαντικές επιδιώξεις της ζωής σου! Η ενεργητικότητα σου θα είναι μεγάλη, όπως και ο εγωισμός σου… Διατήρησε τις ισορροπίες στις προσωπικές σου σχέσεις.
 
ΈρωταςΤον Μάρτιο αφήνεις πίσω σου ό,τι σε πλήγωσε και επικεντρώνεσαι στο μέλλον, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα μπορέσει να σου δώσει αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να πεις χωρίς δεύτερη σκέψη το “τελευταίο αντίο” σε μία σχέση που δεν εξελίσσεται! Θα πεις το μεγάλο ναι σε νέα φλερτ και γνωριμίες και θα έχεις μεγάλες ερωτικές κατακτήσεις! Ο έρωτας αιφνιδιάζει με κάθε τρόπο!

Χρήμα/Καριέρα: Θέτεις νέους στόχους για την πορεία της εργασίας σου και κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα, προκειμένου να πετύχεις κάποια όνειρα και σχέδια που έχεις! Έχεις τον ενθουσιασμό, το κέφι και την ενεργητικότητα να βάλεις μπροστά νέα πλάνα και να τα κυνηγήσεις όσο γίνεται περισσότερο, προκειμένου να τα υλοποιήσεις! Στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανή μία προαγωγή, μεταγραφή ή κάποια ανανέωση, που θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανοίγματα.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Τον Μάρτιο θα επικεντρωθείς στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές ή αισθηματικές. Θα χαρακτηρίζεσαι από κατανόηση, συμπόνια και ευαισθησία και πολλές φορές θα κάνεις συμβιβασμούς, προκειμένου να μην χαλάσεις το όμορφο κλίμα της καθημερινότητάς σου! Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι αυτό το μήνα θα αποκτήσεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου!
 
ΈρωταςΑπό το ξεκίνημα του Μαρτίου έχεις περισσότερο την ανάγκη για σχέση, δέσμευση και για αποκατάσταση! Θα κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις, θα συμβιβαστείς, θα δώσεις τόπο στην οργή και θα κοιτάξεις πώς θα μπορέσεις να ενώσεις τους κρίκους, που είχαν διαλυθεί σε μία σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς εμπόδια του χτες και κάνεις νέα αρχή με το ταίρι σου! Αν είσαι αδέσμευτος, τότε μάλλον θα πεις το μεγάλο «ναι» στην επιστροφή μίας σχέσης από το παρελθόν!
 
Χρήμα/Καριέρα: Δίνοντας βαρύτητα στις συνεργασίες σου, θα μπορέσεις αυτό το μήνα να κλείσεις εργασιακές εκκρεμότητες, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ότι απαλλάσσεσαι από ένα σημαντικό βάρος! Ο Μάρτιος δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, σε βοηθά όμως να εξελίξεις τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις και συνεργασίες στα επαγγελματικά σου! Στον τομέα των οικονομικών σου, θα φροντίσεις για την εξόφληση χρεών του παρελθόντος.
 ★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Από το ξεκίνημα του Μαρτίου νιώθεις χαρά, ενθουσιασμό, κέφι και ενεργητικότητα, χαράσσοντας μία νέα πορεία σε έναν βασικό τομέα της ζωής σου! Η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη, οι ιδέες σου πρωτοποριακές και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες! Αυτό το μήνα θα επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα είσαι όλο μετακινήσεις και επαφές! Ευνοείσαι για ταξίδια και ψυχαγωγία!
 
ΈρωταςΤο φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αυτό το Μάρτιο στη ζωή σου. Η ανανέωση που τόσο έχεις ανάγκη, θα έρθει, ωστόσο για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ότι σταθεροποιείται το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Θα νιώσεις επιβεβαίωση μέσα από κατακτήσεις που θα έχεις, αλλά θα υπάρξει και κάποιο νέο πρόσωπο, που θα σε συναρπάσει με την εξυπνάδα του και τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει! Όσο για σένα που είσαι σε σχέση, ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου!
 
Χρήμα/Καριέρα: Τον Μάρτιο θα δεις σημαντική πρόοδο, άνοδο και εξέλιξη τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σου! Επιπλέον, θα έχεις σημαντική υποστήριξη μέσα από τις γνωριμίες σου, που θα σου ανοίξουν πόρτες, για να μπορέσεις να δικτυωθείς και να επεκταθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν σημαντικά.
 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901