Share This!

Η Αριθμολογία προβλέπει για τον Νοέμβριο 2016

Η Αριθμολογία του Νοεμβρίου 2016

 
Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου είναι ένας μήνας που εστιάζει κυρίως στις σχέσεις μας και με τις όψεις που σχηματίζει μας δίνει τη ευκαιρία και τη δυνατότητα-μέσω βεβαίως και της δικής μας προσπάθειας- να κάνουμε πολύ σημαντικά βήματα για τη βελτίωσή τους!
Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Νοέμβριο 2016; Ποιές θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;
 
Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Όλοι μας θα κατανοήσουμε ότι υπάρχει η διάθεση να υπάρξουν πλέον συμμαχίες, ενότητα και ομαδικότητα! Το γεγονός αυτό θα βοηθήσει σημαντικά να έχουμε θετικές εξελίξεις και πρόοδο στους τομείς που μας ενδιαφέρουν!
 
Αριθμός του μήνα: 2
 
Η ισχύς εν τη ενώσει… Ακριβώς με αυτό το ρητό θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον Νοέμβριο, έναν μήνα που έχει ως γενικό αριθμό του το 2. Η δύναμή μας είναι οι σχέσεις μας και αυτό είναι κάτι που θα το κατανοήσουμε καλά κατά την διάρκεια αυτού του φθινοπωρινού μήνα. Αισθήματα συντροφικότητας, εμπιστοσύνης και ζεστασιάς, θα βάλουν τις σχέσεις μας σε ένα νέο στάδιο!
Διάβασε εδώ πως μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!
 
Φθινοπωρινές ερωτικές απολαύσεις!
Ο έρωτας αναζωογονεί και γεμίζεις τις μπαταρίες μας αυτό τον Νοέμβριο! Κατά την διάρκεια αυτών των φθινοπωρινών ημερών, ο έρωτας γίνεται ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό παιχνίδι για δύο! Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, πολλοί θα πάρουν την απόφαση να σταθεροποιήσουν μία σχέση τους, ενώ οι νέες γνωριμίες θα έχουν μία πολύ καλή προοπτική για πλήρη και ουσιαστική δέσμευση!
Διάβασε εδώ τι μας αποκαλύπτει η Αριθμολογία για τον αριθμό της σχέσης σας!

Νέες συνεργασίες και οικονομικές απολαβές!


Από το ξεκίνημα του μήνα υπάρχουν αρκετές συζητήσεις και επαφές, που δίνουν την ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη επαγγελματικών συνεργασιών! Οι άνεργοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική συνεργασία, που έχει ικανοποιητική εξέλιξη! Οι εργαζόμενοι θα καταφέρουν να βελτιώσουν τις συνθήκες στην εργασία τους! Όσο για τα οικονομικά; Ο μήνας δίνει την προοπτική απολαβών αλλά και ανάπτυξης, που θα προκύψουν από έξυπνες κινήσεις!
 Διάβασε εδώ πως η θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να κερδίσεις χρήματα!
 
Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τι προβλέπει η αριθμολογία για τον Νοέμβριο 2016;
 
Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ένας κοινωνικός μήνας, που έχει να σου θυμίσει στιγμές που έζησες κατά την διάρκεια του περασμένου Φεβρουαρίου! Προσκλήσεις, καλέσματα, συναντήσεις με φίλους, αλλά και μία εύθυμη ατμόσφαιρα γεμάτη από χαρούμενες ειδήσεις, θα σε κάνουν να αναζωογονηθείς και να πάρεις τα πάνω σου! Τα ταξιδάκια ευνοούνται… μην κάτσεις μέσα λοιπόν!
Αισθηματικά: Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει ακόμα και το μεγαλύτερο χάσμα! Αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι, αλλά και να το εφαρμόσεις αυτόν το μήνα! Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου και κάνετε το κλίμα της σχέσης σας πιο όμορφο! Παράλληλα, αν δεν έχεις σχέση, τα φλερτ του μήνα θα σε γοητεύσουν!
Επαγγελματικά-οικονομικά: Η εποχή είναι ιδανική για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική συνεργασία, για να κάνεις μία νέα συμφωνία ή να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους στα εργασιακά σου! Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να λειτουργήσεις πιο διεκδικητικά και διατηρώντας προς όφελός σου κάποιες συνεργασίες σου! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ένας ήσυχος μήνα είναι μπροστά σου και είναι φανερό ότι η ανάγκη σου θα είναι να βρεθείς κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και έχεις οικειότητα μαζί τους! Τα μαύρα σύννεφα από τις σχέσεις σου φεύγουν και αυτή την εποχή αντιλαμβάνεσαι ποιοι άνθρωποι θα σταθούν δίπλα σου για πολλά χρόνια μπροστά!
Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή τροπή και κάποιες σκέψεις αλλά και προθέσεις, ωριμάζουν! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, μπορεί τώρα να γίνονται τα βήματα για να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία νέα γνωριμία θα φανεί ότι έχει σοβαρές προοπτικές.
Επαγγελματικά-οικονομικά: Οι απαιτήσεις των επαγγελματικών και των οικονομικών σου είναι πολλές, όμως θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς με συνέπεια, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα μπορείς με πρόγραμμα, να ελέγξεις καλύτερα όλα όσα πρέπει να γίνουν! Τα οικονομικά είναι πιεστικά, όμως δείξε λίγη υπομονή και θα τα καταφέρεις!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Πόσες φορές ευχήθηκες να άλλαζαν όλα μέσα σε μία στιγμή; Αυτό το Νοέμβριο υπάρχουν ξαφνικές εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα, που θα σε φέρουν πιο κοντά στις προσδοκίες σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, γεμίζεις από ενθουσιασμό, κάνεις σχέδια για το μέλλον σου και υπάρχει μία πρόταση ή μία μετακίνηση, που σε συναρπάζει!
Αισθηματικά: Έφτασε η στιγμή να χαμογελάσεις στα αισθηματικά σου! Μία όμορφη έκπληξη στα ερωτικά, θα σε φέρει σε εγρήγορση! Μία νέα ερωτική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ένα δυνατό πάθος, είναι μέσα στο πρόγραμμα για σένα που δεν έχεις σχέση. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε τυχερά συμβάντα θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου!
Επαγγελματικά-οικονομικά: Μία νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι αρκετά δελεαστική και θα κρύβει σημαντικές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και πρόοδο! Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σου, σου δίνουν χαμόγελο και την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά, υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες κέρδους!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Όλοι έχουν ανάγκη από την παρουσία και την υποστήριξή σου αυτό το μήνα! Αυτό σημαίνει ότι δε σου μένει και πολύς χρόνος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αφού τα προβλήματα των άλλων γίνονται και δικά σου… Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες προκειμένου να σταθείς σε ανθρώπους που θα αντιμετωπίζουν καταστάσεις δύσκολες.
Αισθηματικά: Οι σχέσεις θέλουν υποχωρήσεις, συμβιβασμούς, αλλά και προσπάθεια… Αυτό είναι κάτι που θα το νιώσεις πολύ καλά κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου. Ο σύντροφός σου θα έχει την επιθυμία να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, τα προβλήματα και οι δοκιμασίες δε θα λείψουν, θα παραμείνετε όμως ενωμένοι! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, μην περιμένεις το τέλειο και το ιδανικό, γιατί ποτέ δε θα έρθει… Συμβιβάσου με έναν σύντροφο που έχει θετικές προθέσεις απέναντί σου!
Επαγγελματικά-οικονομικά: Η ρουτίνα της εργασίας θα σε κουράσει αυτό το μήνα, καθώς δε θα βλέπεις την πρόοδο που ήλπιζες. Φρόντισε να προχωρήσεις κάποιες εκκρεμότητες και μην επιβαρύνεις το πρόγραμμά σου με ανώφελες εργασίες! Στα οικονομικά, ο μήνας είναι απαιτητικός και επιβάλει μία τάξη σε υποχρεώσεις, οι οποίες υπάρχουν από τους περασμένους μήνες. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 

Γενικά: Τα λάθη δίνουν σημαντικά μαθήματα και αυτό είναι κάτι που το έχεις καταλάβει πολύ καλά… Επειδή λοιπόν εσύ το μάθημά σου το έχεις πάρει, αυτό το μήνα θα φροντίσεις να δώσεις περισσότερη προσοχή τον εαυτό σου! Θα ασχοληθείς με κάθε τι που σε ξεκουράζει, αρκετές στιγμές θα έχεις ανάγκη από τη ηρεμία σου και η κυρίαρχη διάθεσή σου θα είναι ότι θα θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου!

Αισθηματικά: Αυτό το μήνα θα αποστασιοποιηθείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε προβληματίσουν. Μία σχέση από τα παλιά, μπορεί τώρα να επανέλθει, όμως καλύτερα να μην ασχοληθείς, είναι για το καλό σου…
Επαγγελματικά-οικονομικά: Αυτό το μήνα θα έχεις πολλές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και κάποια επαγγελματική εξέλιξη με καλές προοπτικές για το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι αρκετά πιεστικός και εσύ θα περιορίσεις σημαντικά τα έξοδά σου. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του πάθους, των επιθυμιών, των κατακτήσεων αλλά και της ύλης… Από το ξεκίνημά του εσύ δε θα χορταίνεις με όσα ήδη έχεις, αλλά θα ζητάς πολύ περισσότερα… Οι περισσότερες από τις επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα, όμως κάποιες στιγμές η ανταγωνιστικότητά σου αλλά και η επιμονή σου, θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν δυσάρεστα περιστατικά στην καθημερινότητά σου!
Αισθηματικά: Ο έρωτας παίρνει μία παθιασμένη μορφή αυτό το μήνα και εσύ δεν μπορείς να συγκρατήσεις τους πόθους σου, αλλά ούτε και τις ζήλειες σου! Θα προσπαθήσεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου στο σύντροφό σου και μέχρι ενός σημείου θα το πετύχεις! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ένα νέο άτομο θα ξυπνήσει μέσα σου τα ερωτικά ένστικτα, που ως τώρα ήταν «θαμμένα».
Επαγγελματικά-οικονομικά:Οι πιο τυχερές και θετικές εξελίξεις του μήνα αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, όπου εκεί θα απολαύσεις μία σημαντική άνοδο! Μία προαγωγή, μία αύξηση, ένα σημαντικό επαγγελματικό επίτευγμα, θα σου δώσει αυτό το μήνα όχι μόνο ηθική, αλλά και οικονομική ανταμοιβή
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά:Σημαντικές συνειδητοποιήσεις φέρνει στη ζωή σου ο Νοέμβριος! Καταλαβαίνεις την αξία σου, αλλά και την αξία κάποιων ανθρώπων που έχουν σταθεί «κολόνα» αυτό τον καιρό σε εσένα! Αντιλαμβάνεσαι ποιους αγαπάς και ποιοι σε αγαπούν πραγματικά και κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία νέα αρχή στην πορεία! Η ολοκλήρωση, η ανακούφιση και η ηρεμία θα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του μήνα.
Αισθηματικά: Το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε γεμίζει, σε ολοκληρώνει και που οι δύο μαζί γινόσαστε ένα όταν είστε μαζί… Αυτό το μήνα συνειδητοποιείς τι θέλεις για το μέλλον σου, παίρνεις τελικές αποφάσεις και κρατάς κοντά σου μόνο ό,τι αξίζει, είναι σημαντικό αλλά και απαραίτητο στη ζωή σου!
Επαγγελματικά-οικονομικά: Μπορεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά να μην είναι η βασική προτεραιότητα του μήνα, όμως κατά τη διάρκεια των ημερών του Νοεμβρίου θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που έκανες στο παρελθόν, επιτέλους έπιασαν τόπο! Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο, ενώ παράλληλα έρχονται κάποια χρήματα στα χέρια σου από πρόσωπα που είτε σου τα οφείλουν, είτε σου τα είχαν τάξει! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
Γενικά: Μία νέα αρχή θα κάνεις αυτό το Νοέμβριο και θα αισθάνεσαι ενθουσιασμό για όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα ασχοληθείς με πολλά, θα είσαι όλο συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες… Η καθημερινότητά σου θα αλλάξει, όλα αυτά όμως έρχονται για να σε γεμίσουν και για να σου δώσουν νέες και σημαντικές ευκαιρίες για το μέλλον σου!
Αισθηματικά: Έφτασε η στιγμή να γυρίσεις σελίδα στην προσωπική σου ζωή και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα… Αυτό σημαίνει πως αν υπέφερες τους περασμένους μήνες στα αισθηματικά, τώρα θα πάρεις την απόφαση να βάλεις τέλος και να πας παρακάτω… Αν οι εξελίξεις των ερωτικών σου ήταν θετικές ως τώρα, τότε αυτός ο μήνας θα σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που ποθείς!
Επαγγελματικά-οικονομικά: Ο Νοέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία και θα σου αποδώσει τους καρπούς της στο τέλος της χρονιάς! Προτάσεις, συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, θα σου δημιουργήσουν ενθουσιασμό και προσμονή για όλα αυτά που θα ξεκινήσουν τώρα. Στα οικονομικά, δείξε προσοχή στη διαχείριση και απόφυγε αυτό το μήνα τον δανεισμό!
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
Γενικά: Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά… Οι σχέσεις είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και αυτό το μήνα το καταλαβαίνεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Θα αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν κλονιστεί, θα δεις ανθρώπους που σε χώριζαν ως τώρα αποστάσεις και θα νιώσεις αγαλλίαση από την συντροφικότητα και τη ζεστασιά των κοντινών σου ανθρώπων!
Αισθηματικά: Ο Νοέμβριος σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ουσιαστική δέσμευση! Έτσι λοιπόν, είσαι σε ετοιμότητα να δεθείς συναισθηματικά πολύ περισσότερο με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή που διατηρείς ήδη ένα δεσμό, κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον! Όσο για σένα που είσαι σε φάση μοναξιάς, μία νέα σχέση ξεκινά τώρα… Θα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για τη ζωή σου!
Επαγγελματικά-οικονομικά: Είναι μία καλή ευκαιρία να προχωρήσεις τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, αλλά και να δημιουργήσεις τις προοπτικές για καλύτερη εργασιακή και οικονομική πορεία! Τα οικονομικά είναι βελτιωμένα και ανοδικά, αξιοποίησε καλύτερα κάποια έκτακτα έσοδα που θα προκύψουν.

 Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901

 

 

Διάβασε εδώ πως μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!