Share This!

Η εκλεπτυσμένη Αφροδίτη στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει

 

 

Η ερωτική, δοτική και καλαίσθητη Αφροδίτη, περνάει στην Παρθένο στις 21 Αυγούστου στις 12.07 το μεσημέρι, παραμένοντας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, που θα περάσει στο αγαπημένο της περιβάλλον, αυτό του Ζυγού.

Η παρεξηγημένη αυτή θέση, είναι στην ουσία μια μεγάλη προσφορά, είναι η ευκαιρία του να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα πάσης φύσεως και να τα αναλύσουμε μεθοδικά, να εστιαστούμε και να βρούμε λύσεις.

Μόνοι κίνδυνοι η υπερανάλυση και η ασταμάτητη κριτική, που αν αποφευχθούν, θα έχουμε μπροστά μας πολύτιμες ξεγυμνωμένες αλήθειες.

 

Follow us:

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι πρακτική, λογική, εμψυχωτική, βγάζει το φίδι από την τρύπα και αντιλαμβάνεται την ανάγκη της εξυπηρέτησης και της υπηρεσίας.

Είναι πεντακάθαρη, τακτοποιημένη, οργανωτική, ξέρει να ιεραρχεί και να βάζει τάξη, έχει σύνεση στα οικονομικά, λατρεύει την υγιεινή ζωή, κάθε τι εναλλακτικό και υπεραγαπά τα ζώα.

Της αρέσει να φροντίζει χωρίς πάθος και υστεροβουλία, κάνοντας τα πάντα απλά και φυσικά.

Δεν διακατέχεται από φλογερούς συναισθηματισμούς και δεν κάνει απερίσκεπτες κινήσεις.

Δεν ζητά ανταλλάγματα και εγγυήσεις, αλλά δεν κάνει και εκπτώσεις.

Στην τωρινή της  πορεία, θα συναντηθεί με τον Άρη στις 24/8 και από 21 έως 26/8 οι ερωτικές σχέσεις, αποκτούν σύμβουλο και καθοδηγητή.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να καλύψουμε κενά με συζητήσεις και ουσιαστικές προσεγγίσεις και όλη μας η δράση στρέφεται γύρω από αυτό, με απώτερο σκοπό φυσικά, μια ένωση, που θα καλύπτει πρώτα το νου μας.

Επηρεάζονται περισσότερο, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του 1ου δεκαήμερου, που έχουν την ευχέρεια να οικοδομήσουν κάτι πιο σταθερό και ασφαλές.

Στις 26/8 κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Ουρανό και από 24 έως τις 28/, οι ευχάριστες ανατροπές φέρνουν χαμόγελα στα ακόμα ηλιοκαμένα μας πρόσωπα.

Κυριαρχεί η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα και αυτό γίνεται με μέθοδο που στοχεύει σε αιφνιδιασμούς.

Νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν, έστω και αν είναι εφήμερες.

Επηρεάζονται περισσότερο, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, που μετράνε αναπάντεχα γεγονότα. Κάποιοι τα προκαλούν, κάποιοι τα δέχονται, αλλά η ευχάριστη χροιά τους είναι δεδομένη και σε συναισθηματικό και σε υλικό επίπεδο.

Την 1η Σεπτεμβρίου κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Κρόνο και από τις 30/8 έως τις 3/9, είναι πολύ πιθανό να απολαύσουμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα που επιθυμούμε. Ιδίως αν έχουμε εστιαστεί σε αυτόν τον στόχο, η ανταμοιβή μπορεί να είναι μεγάλη.

Δικαιωνόμαστε για παλιές επενδύσεις ή λαμβάνουμε μήνυμα πως πρέπει να πάμε για άλλες.

Επηρεάζονται περισσότερο, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, που φοράνε στολές εργασίας και συγκεντρώνονται στην εκπλήρωση των επιθυμιών τους.

Στις 2/9 κορυφώνεται η κόντρα με τον Δία και από 31/8 έως 4/9 χρειάζεται προσοχή στην υπερβολή.

Το διάστημα αυτό μπορεί να λειτουργήσει η άχαρη πλευρά της Αφροδίτης στην Παρθένο, αρχίζοντας η υπερανάλυση, η εξοντωτική κριτική, οι υπολογισμοί και τα μπακαλόχαρτα, υπερβάλλοντας και διογκώνοντας τις λεπτομέρειες, ενώ η ευμετάβλητη διάθεση γίνεται κουραστική για όλους.

Επηρεάζονται περισσότερο, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς και Δίδυμοι του 2ου  δεκαημέρου, που έχουν την τάση να γκρινιάζουν και να παραπονούνται, υπερβάλλοντας. Η επιμονή σε ότι δεν έγινε δεν βοηθάει καθόλου, ενώ είναι ακατάλληλο διάστημα για οικονομικά ανοίγματα, επενδύσεις ή αγορές.

*

Στις 4/9 έχουμε την κορύφωση της κόντρας με τον Ποσειδώνα και από 2 έως 6/9, επικρατεί σύγχυση και γενικότερη θολούρα. Ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης είναι πολύ έντονος, κάνοντας λάθος εκτιμήσεις, υπερεκτιμήσεις και υποτιμήσεις.

Επηρεάζονται περισσότερο, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς και Δίδυμοι του 2ου  δεκαημέρου, που καλό θα ήταν να μην επενδύσουν ούτε συναισθηματικά ούτε υλικά, καθώς τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, είναι έτοιμα προς κατανάλωση.

*

Τέλος, στις 7/9 έρχεται η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και από τις 4 έως τις 9/9 μας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε πάσης φύσεως εκκρεμότητες.

Αν υπάρχει κάτι που είναι μισοτελειωμένο ή αφημένο στην τύχη του, ήρθε  η ώρα να διευθετηθεί.

Επηρεάζονται περισσότερο, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου, που δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν άμεσα, σβέλτα και αποτελεσματικά.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, μπορεί να γίνουμε ψυχροί και απόμακροι και να αποστασιοποιηθούμε από πολλά σε προσωπικό επίπεδο, παρά το γεγονός πως σε συλλογικό, είμαστε σε επαγρύπνηση υπηρεσίας. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα,  είναι η ειλικρινής πρόθεση για ένα ξεκαθάρισμα, που θα ανανεώσει τη ζωή μας.

 

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

 

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει: