Share This!

Η ενέργεια που φέρνει ο Άρης από τον Κριό και πως μπορούμε να επωφεληθούμε. Τα άστρα σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου.

Έπειτα από μια μακρά και άβολη περίοδο στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Άρης περνά στον Κριό. Πλέον βρίσκεται στο ιδανικό σημείο ώστε να απελευθερωθεί και να γίνει πάλι ο δυναμικός Άρης που μας είχε υποχρεωθεί να υπολειτουργεί υπό την επίδραση των Ιχθύων. Επομένως η σημερινή μέρα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο δυναμισμό στα όρια της έντασης καθώς η συγκεκριμένη τάση ενισχύεται από την παρουσία της Σελήνης επίσης στον Κριό.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού.

Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 19 Απριλίου, διάστημα στο οποίο πρέπει να βρίσκουμε τον σωστό τρόπο να διοχετεύουμε την ενέργεια που νιώθουμε γιατί μπορεί να εξωτερικευθεί με λάθος τρόπος μέσω εντάσεων και διενέξεων. Ο Άρης στη θέση αυτή θα λειτουργήσει σαν ένας κινητήριος μοχλός που θα κινήσει πρόσωπα και πράγματα που μέχρι τώρα έμεναν σε αδράνεια. Οι εξελίξεις ακολουθούν μια άλλη ροή, μια και ο παρορμητισμός που κυριαρχεί λειτουργεί περισσότερο με την δράση παρά με την σκέψη, με αποτέλεσμα το γαϊτανάκι των εξελίξεων να ενεργοποιηθεί και να συμπαρασύρει μαζί του πολλά και πολλούς!
 
Ωστόσο η ατμόσφαιρα αρχίζει και φαίνεται περισσότερο ξεκάθαρη, περισσότερο υγιής ως προς τον τρόπο ενέργειας και αντίδρασης, αλλά εξ’αιτίας και του γεγονότος ότι περνούν και οι υπόλοιποι πλανήτες στην ίδια ζωδιακή θέση σταδιακά κι έτσι γίνεται η …πλήρης εξυγίανση του κλίματος που επικρατεί τώρα.
 

Άρης στον Κριό, επιρροή στα ζώδια.

Ευνοημένοι από την νέα θέση του Άρη είναι τα ζώδια της φωτιάς, Κριός, Τοξότης και Λέων, οι οποίοι μπαίνουν σε μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων στο σκηνικό τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής τους ζωής!
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Επίσης οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι έχουν κι αυτοί τις ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν να κινήσουν τα νήματα των σχεδίων τους, και μπορεί να βγουν επίσης ωφελημένοι. Οι Δίδυμοι μέσα από την βοήθεια του φιλικού τους κύκλου, ενώ οι Υδροχόοι να βρουν λύσεις σε επικοινωνιακά ζητήματα που τους απασχολούν, χωρίς αυτό να αποκλείει και τις εντάσεις με τον περίγυρό τους .
 
 Εκείνοι που πρέπει να προσέξουν είναι οι Ζυγοί ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων τους που τώρα μπαίνουν σε μια περίοδο δοκιμασίας, και θα προκαλέσουν αλλά και θα προκληθούν. Γι’ αυτό χρειάζεται να χειριστούν τα ζητήματα που προκύπτουν με ευαισθησία και ηπιότητα. Επίσης να προσέχουν και οι Αιγόκεροι που θα βρεθούν μπροστά σε οικογενειακές εντάσεις, που και αυτοί θα χρειαστεί να διευθετήσουν, καθώς και οι Καρκίνοι που η ενέργεια τους θα εστιάσει στον επαγγελματικό τομέα!
 
Ο Σκορπιοί θα έχουν διάφορα διλλήματα στα οποία πρέπει να απαντήσουν στην καθημερινότητα τους ενώ οι Ιχθύες αρχίζουν να βλέπουν κάποιες πιθανές λύσεις στα οικονομικά τους ζητήματα!
 
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.