Share This!

Η ερωτική μας ζωή συνεχίζει να δέχεται την επιρροή του Άρη από τον Κριό. Έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια! Η επιρροή και οι όψεις του Άρη τις επόμενες μέρες.

Τα αισθηματικά μας επηρεάζονται από τον Άρη στον Κριό

Η μετακίνηση του Άρη στον Κριό έχει σημάνει την αρχή μιας περιόδου στην οποία η ερωτική μας ζωή έρχεται ξανά σε πρώτο πλάνο και κερδίζει άξια το ενδιαφέρον μας. Όσα έχουμε συνηθίσει μπορούν εύκολα να ανατραπούν και να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε νέες καταστάσεις κάτω από νέες συνθήκες.
 
Η δυναμική και η παρόρμηση που εκδηλώνονται δίνει την απαραίτητη ώθηση να βγουν στην επιφάνεια οι πραγματικές επιθυμίες που μπορεί να έμεναν στην αδράνεια τον τελευταίο καιρό. Αναλαμβάνουμε δράση και τίποτα και κανένας δεν φαίνεται ικανός να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας προς τις πραγματικές μας επιθυμίες. Ο Άρης δίνει δύναμη να πετύχουμε ακόμα και αυτά που μοιάζουν ακατόρθωτα και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλος όσα μας συνεπαίρνουν.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Οι όψεις του Άρη από τον Κριό

Η πρώτη του σημαντική όψη είναι η σύνοδος με τον Ουρανό στις 22 Μαρτίου προκαλώντας αναταράξεις στον ερωτικό τομέα. Έτσι μπορούμε να έχουμε απρόσμενους χωρισμούς αλλά και νέους έρωτες μέσα σε ένα ασυνήθιστο και ιδιαίτερο σκηνικό!
 
Εν συνεχεία, το τετράγωνο του με τον Δία στις 25 του μήνα ξεκινά έναν… ερωτικό χορό υπερβολής, που θα εκδηλωθεί μέσα από μια υπέρμετρη συχνά αυτοπεποίθηση που θα οδηγήσει το ερωτικό παιχνίδι στα άκρα!
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Κι μια και μιλάμε για άκρα, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την όψη του Άρη με τον Πλούτωνα, στις 26 αυξάνοντας το ενεργειακό πεδίο των ημερών, προκαλώντας ρήξεις και ανατροπές από την μία, αλλά και σχέσεις με έντονο το στοιχείο της εξάρτησης και δη… της σεξουαλικής!
 
Πάθη, συγκρούσεις, αλλά και έντονη σεξουαλικότητα συνθέτουν το μοντέλο των ημερών, και παραπέμπουν σε σκηνές που θα έλεγε κανείς πως μοιάζουν σαν ένα ακραίο σενάριο ταινίας!
 
Στα καθημερινά μας, η Σελήνη κάνει την τελευταία της βόλτα στον ζώδιο του Κριού, για να περάσει τις βραδινές ώρες στο ζώδιο του Ταύρου, και να προσφέρει ένα διήμερο ηρεμίας χαλάρωσης και καλοπέρασης…
 
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.