Share This!

Η ερωτική σχέση, η πορεία της και η σημασία του Ερμή στην ερωτική συναστρία!

Η επικοινωνία στη σχέση και ο ρόλος του Ερμή!
 
Οι σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τα μέλη που απαρτίζουν τη σχέση έχουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας, μοιράζονται με άνεση σκέψεις, ιδέες, όνειρα και απόψεις ενώ όσα χρόνια και αν είναι μαζί πάντα απολαμβάνουν τις μεταξύ τους συζητήσεις! Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η επικοινωνία σε μια μακροχρόνια σχέση καθώς ο έρωτας και η σωματική έλξη όσο έντονα και αν τα νιώθουμε στην αρχή μιας ερωτικής ιστορίας από μόνα τους δεν μπορούν να στηρίξουν μια σχέση σε βάθος χρόνου.
 
Μήπως όμως στη σχέση σου συμβαίνει το αντίθετο και αισθάνεσαι πως εσύ και ο σύντροφός σου μιλάτε άλλη γλώσσα; Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και οι επικοινωνίες σας καταλήγουν πάντα σε αδιέξοδο; Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, την σκέψη, τον τρόπο που διαχειρίζεται, μεταδίδει και εκφράζει κάθε άνθρωπος τις απόψεις του! Η θέση του Ερμή σου στον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σου, σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την επικοινωνιακή ταύτιση που υπάρχει μεταξύ σας και σε βοηθά να κατανοήσεις αν οι σκέψεις σου, ο τρόπος που εκφράζεσαι και επικοινωνείς μαζί του, του δημιουργούν ικανοποίηση!
 
Βρες στον αστρολογικό χάρτη σου σε ποιο ζώδιο έχεις τον Ερμή σου. Στη συνέχεια δες ο σύντροφός σου σε ποιον οίκο του γενέθλιου χάρτη του έχει το ζώδιο που είναι ο Ερμής σου και διάβασε την αστρολογική ανάλυση που ακολουθεί! Για παράδειγμα, αν έχεις Ερμή στους Διδύμους, κοίταξε σε ποιον οίκο έχει Δίδυμο ο σύντορφός σου και εκεί σημαίνει ότι "πέφτει" ο Ερμής σου.
 

Ο Ερμής σου στον 1ο οίκο του συντρόφου σου

 
Με τον Ερμή σου να βρίσκεται στον 1ο οίκο του συντρόφου σου, είναι γεγονός ότι έχεις την άνεση και την ευχέρεια να εκφράζεσαι απέναντί του αυθόρμητα, μοιράζοντας ελεύθερα κάθε σου σκέψη, χωρίς να έχεις κανέναν ενδοιασμό! Τα λόγια σου, οι σκέψεις και οι ιδέες σου, βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση και το ταίρι σου δείχνει πραγματικό θαυμασμό στον τρόπο που επικοινωνείς, στις κουβέντες που χρησιμοποιείς και μπορεί και το ίδιο από την πλευρά του να σου ανοιχτεί αρκετά στις συζητήσεις σας. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις για συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και επαφές, κάνουν τον σύντροφό σου να αισθάνεται όμορφα κοντά σου και καταφέρνεις με τον τρόπο σου να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του! 
Εσύ ξέρεις ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ; Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες; Πως ήταν η Σελήνη; Ξέρεις πόσες μέρες έχεις ζήσει; Μάθε αμέσως εδώ.
 

Ο Ερμής στο 2ο οίκο του συντρόφου σου

 
Η επικοινωνία σας είναι δεδομένο ότι δεν στηρίζεται σε ρομαντικά κριτήρια, δεν περνάτε ώρες κάνοντας όμορφα σχέδια και όνειρα για τη σχέση σας, αλλά έχετε μία πολύ καλή ταύτιση σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την ποιότητα της σχέσης σας. Δραστηριοποιείς το ταίρι σου να δει πιο υπεύθυνα το μέλλον της ζωής του και ιδιαίτερα των οικονομικών του και μέσα από τις συζητήσεις σας, προσπαθείς να του ενισχύσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες του! Το άτομο του οίκου (το ταίρι σου δηλαδή) πολλές φορές αισθάνεται πιεσμένο από εσένα και νιώθει ότι η σχέση σας, του προσθέτει αρκετές ευθύνες. Με τον Ερμή λοιπόν του ενός συντρόφου στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου του άλλου, αναπτύσσεται μία πιο συνεταιριστική και συναδελφική επικοινωνία, παρά αισθηματική! Είναι απαραίτητο να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα το χιούμορ, το παιχνίδι και οι πιο ανάλαφρες συζητήσεις! 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης και την ερώτησή σου στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.

 

Ο Ερμής στον 3ο οίκο του συντρόφου σου

 
Η σχέση σας βασίζεται στην ουσιαστική επικοινωνία και εσείς οι δύο περνάτε πάρα πολύ όμορφα, όταν είστε μαζί και κουβεντιάζετε! Πολλές φορές μπορεί να ξεχαστείτε από τις συζητήσεις σας και να περάσει μία ολόκληρη βραδιά, χωρίς να το καταλάβετε! Το άτομο που έχει τον Ερμή, έχει τον τρόπο να κάνει το ταίρι του να νιώθει άνετα και αυθόρμητα και το βοηθά να εξωτερικεύει τις σκέψεις του με ευκολία. Παράλληλα, του μεταδίδει γνώσεις και πληροφορίες, που του φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες. Το άτομο του οίκου (δηλαδή το ταίρι σου) αισθάνεται ότι έχει βρει επιτέλους έναν άνθρωπο, με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί, γιατί μιλάτε ακριβώς την ίδια γλώσσα. Μέσα από αυτή τη σχέση μπορείτε και οι δυο σας να βρείτε αλληλοκατανόηση, συμπαράσταση και επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να έχετε κοινούς φίλους! Ακόμα και τα πιο σοβαρά προβλήματα της σχέσης μπορούν να λυθούν, με την ουσιαστική επικοινωνία σας. 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ερμής στον 4ο οίκο του συντρόφου σου

 
Δεν θα έλεγε κανείς ότι είστε το ζευγάρι που… βυθίζεται σε πολύωρες συζητήσεις. Είσαστε της άποψης ότι οι επικοινωνίες σας πρέπει να στηρίζονται σε σταθερές βάσεις και ότι πρέπει μεταξύ σας να υπάρχει συνέπεια! Τις περισσότερες φορές κουβεντιάζετε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας σχέση και την εξέλιξή της, και αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα κάθε τι που αφορά τον μεταξύ σας δεσμό! Εσύ καταφέρνεις με τον τρόπο σου να «ξυπνάς» μία ιδιαίτερα προσωπική πλευρά του συντρόφου σου, ο οποίος στηρίζεται πραγματικά στα λόγια σου και νιώθει οικειότητα και σταθερότητα μαζί σου. Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές που πιστεύει ότι προσπαθείς μέσα από τα λεγόμενά σου να του επιβάλεις τα δικά σου θέλω και ότι παίρνεις πολύ σοβαρά την κάθε του κουβέντα, με αποτέλεσμα να πιέζεται και να αγχώνεται! 
★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  

Ο Ερμής σου στον 5ο οίκο του συντρόφου σου

 
Με τον Ερμή σου να βρίσκεται στον 5ο οίκο του αστρολογικού χάρτη του συντρόφου σου, είναι δεδομένο ότι οι επικοινωνίες σας στηρίζονται πάνω σε ρομαντικές και συναισθηματικές βάσεις. Υπάρχει μεταξύ σας ένα καλοπροαίρετο, εύθυμο επικοινωνιακό παιχνίδι, το οποίο σας βοηθά να ξεχνιέστε από τη μουντή και απαιτητική καθημερινότητά σας. Μεταξύ σας υπάρχει χιούμορ, ευχάριστη διάθεση και σας αρέσει να διασκεδάζετε μαζί, να γελάτε, να ασχολείστε με την τέχνη και να ταξιδεύετε! Εσύ λειτουργείς αρκετά αυθόρμητα και εκδηλωτικά απέναντι στο ταίρι σου και του μεταδίδεις κέφι και αισιοδοξία! Ο σύντροφός σου βρίσκει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία σε εσένα και θέλει να περνάτε χρόνο μαζί, γιατί από εσένα ενθαρρύνεται και ξεφεύγει από τα προβλήματα! Είναι δεδομένο ότι εσείς οι δύο δύσκολα μπορείτε να βαρεθείτε! 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στo Προσωπικό Ωροσκόπιο.
 

Ο Ερμής σου στον 6ο οίκο του συντρόφου σου

 
Η αλήθεια είναι ότι τα βρίσκετε, συζητάτε και αφιερώνεστε αρκετά σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την εργασία σας. Με τον Ερμή σου να βρίσκεται στον 6ο οίκο του συντρόφου σου, καταφέρνεις να γίνεις μέρος της καθημερινότητάς του και υπάρχει μεταξύ σας ένα κοινό ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές σας ή και την εργασία σας. Ωστόσο, η θέση αυτή του Ερμή κρύβει και κάποιες παγίδες, που πρέπει να τις διαχειριστείς με τον πιο έξυπνο τρόπο! Τα λόγια σου και ο τρόπος που προσπαθείς να μεταδώσεις στο ταίρι σου τις σκέψεις και τις ιδέες σου, συχνά του προκαλούν άγχος και υπερένταση! Πιθανότατα προσπαθείς να κάνεις τον σύντροφό σου να έχει τάξη και οργάνωση στη ζωή του, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις σας να είναι πολύ σοβαρού περιεχομένου και να μην υπάρχουν χαλαρές στιγμές μεταξύ σας… 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης και την ερώτησή σου στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 

Ο Ερμής σου στον 7ο οίκο του συντρόφου σου

 
Μέσα από τις συζητήσεις και τις επικοινωνίες, προσπαθείτε και πετυχαίνετε από κοινού κάτι πολύ σημαντικό: Να μπει ο ένας στη θέση του άλλου! Υπάρχει ένα όμορφο, ζεστό και συντροφικό κλίμα μεταξύ σας, δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσά σας και θέτετε επί τάπητος τα ζητήματα της σχέσης σας, προσπαθώντας να βρείτε πάντα τις ιδανικότερες λύσεις! Ο σύντροφός σου αισθάνεται να γαληνεύει όταν σε ακούει να μιλάς και τα λόγια σου τον κάνουν να συνειδητοποιεί την αξία της σχέσης σας. Νιώθει άνετα να κουβεντιάσει μαζί σου, ό,τι περνά από το μυαλό του και εσύ καταφέρνεις να εκμαιεύεις όλες του τις σκέψεις και τις ανησυχίες! Η πορεία της σχέσης σας μπορεί να είναι πολύ καλή, γιατί ακόμα και τα πιο σοβαρά σας προβλήματα, έχετε την ικανότητα να τα λύνετε με τον σωστό διάλογο. 
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

Ο Ερμής σου στον 8ο οίκο του συντρόφου σου

 
Με τον Ερμή σου να βρίσκεται στον 8ο οίκο του συντρόφου σου, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι στην επικοινωνία σας, όπου πρέπει και οι δύο να τους γνωρίζετε. Στις συζητήσεις σας κυριαρχούν οι ζήλιες, τα πάθη, οι ίντριγκες και δημιουργούνται παρεξηγήσεις, που κάνουν έντονο το κλίμα της σχέσης σας. Πολλές φορές κυριαρχούν οι ωφελιμιστικές σκέψεις και διαθέσεις απέναντί σας και με πείσμα και επιμονή, προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλον μέσα από τα λόγια που δημιουργούνται! Ακόμα και τις στιγμές που υπάρχει πλήρη ταύτιση στις απόψεις σας, στη συνέχεια έρχονται οι δεύτερες σκέψεις, που ποτίζουν το μυαλό σας με αμφιβολίες! Γνωρίζοντας αυτές τις αρνητικές τάσεις που κυριαρχούν στην μεταξύ σας επικοινωνιακή επαφή, μπορείτε από κοινού να «δουλέψετε» προκειμένου να χτίσετε έναν πιο ουσιαστικό και επιδοματικό διάλογο, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επικοινωνίες σας… 

★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  

 

Ο Ερμής σου στον 9ο οίκο του συντρόφου σου

 
Η σχέση σας, σας χαρίζει εμπειρία και γνώση. Μέσα από τις συζητήσεις και τις επικοινωνίες σας, μαθαίνετε πάντα κάτι αξιόλογο και καινούργιο! Είναι πολύ πιθανό οι απόψεις σας να διίστανται, να έχετε διαφορετικές ιδέες ή και στάτους, όμως βρίσκετε έναν τρόπο να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον… Σαν ζευγάρι αντιμετωπίζετε με τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό κάθε τι που προκύπτει στη σχέση σας και δεν σκέφτεστε μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον! Εσύ προσπαθείς πάντα να πεις κάτι καινούργιο στο σύντροφό σου ή με τα λόγια σου του κινείς το ενδιαφέρον να αναζητήσει μία νέα πλευρά του εαυτού του ή να φιλοσοφήσει με κάποιο τρόπο τη ζωή! Ο σύντροφός σου, από την πλευρά του, σε παρακινεί με κάθε τρόπο να ταξιδέψεις, να μορφωθείς, να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και νιώθει όμορφα γιατί κοντά σου βρίσκει πάντα λύσεις σε όλα! 
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Ο Ερμής σου στον 10ο οίκο του συντρόφου σου

 
Με τον Ερμή σου να βρίσκεται στον 10ο οίκο του συντρόφου σου, είναι βέβαιο ότι στο μυαλό σου κυριαρχούν σοβαρές σκέψεις, που αφορούν το μέλλον και την προοπτική του δεσμού σας! Στις συζητήσεις σας, φέρνεις την κουβέντα σε ζητήματα που αφορούν την κοινή σας ζωή και προσπαθείς να πείσεις το ταίρι σου να κατατάξει τη σχέση σας ψηλά! Συχνά μπορεί να ρίχνεις ευθύνες στο ταίρι σου ότι δεν είσαι η προτεραιότητά του, άλλες πάλι φορές λειτουργείς αρκετά ανταγωνιστικά και απαιτητικά απέναντί του! Ο σύντροφός σου, από την άλλη πλευρά, πολλές φορές προσπαθεί να σε συνετίσει με την φωνή της λογικής του και το σίγουρο είναι ότι δεν σου δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, παρά μόνο συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να βάλετε από κοινού τη σχέση σας σε μία καλύτερη τροχιά! 
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει πότε είναι ευνοϊκή περίοδος για τα ερωτικά σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 

Ο Ερμής σου στον 11ο οίκο του συντρόφου σου

 
Λένε πώς για να καταφέρει ένα ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο με το πέρασμα των χρόνων, είναι απαραίτητο εκτός από ερωτικοί σύντροφοι να είναι και δύο καλοί φίλοι! Η σχέση σας είναι πολύ πιθανό να ξεκίνησε σαν φιλία ή να νιώσατε ότι εκτός από ερωτικό ταίρι καταφέρατε να βρείτε και έναν πραγματικό φίλο, που είναι πάντα δίπλα σας και περνάτε όμορφα μαζί του! Ο δικός σου ζεστός, άνετος και καλοπροαίρετος τρόπος, βοηθά το ταίρι σου να νιώσει όμορφα μαζί σου και έτσι σου εκμυστηρεύεται από τα πιο μικρά, μέχρι τα πιο μεγάλα μυστικά! Μαζί κουβεντιάζετε κοινούς στόχους και όνειρα και βλέπετε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ταύτιση, που σας κάνει να αισθάνεστε ότι υπάρχει μία βαθιά και ουσιαστική φιλία!
Διάβασε εδώ την ανάλυση της ερωτικής σας συναστρίας!
 

Ο Ερμής σου στον 12ο οίκο του συντρόφου σου

 
Υπάρχει μία αμοιβαία κατανόηση μεταξύ σας και καταφέρνει ο ένας να διεισδύει στη σκέψη και στο μυαλό του άλλου με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και διαισθητικό! Δεν χρειάζονται λοιπόν πολλά λόγια μεταξύ σας για να μπείτε στο νόημα των συζητήσεων, ένα βλέμμα και μόνο είναι αρκετό, για να μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου και να διορθώσετε τα κακώς προσκείμενα στη σχέση σας! Υπάρχει μία επικοινωνία σε ανώτερο, τηλεπαθητικό πεδίο, που σας κάνει να αισθάνεστε ότι γνωρίζετε το ταίρι σας από χρόνια! Ιδιαίτερα, εσύ από την πλευρά σου, καταφέρνεις να αναλύεις και να καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί το ταίρι σου με έναν τρόπο μοναδικό! Ο σύντροφός σου μερικές φορές ενοχλείται, γιατί καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί εύκολα να κρύψει κάτι από εσένα… 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης και την ερώτησή σου στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.