Share This!

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και οι προσταγές της λογικής έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες μας.Τα άστρα σήμερα Δευτέρα 25/02.

Τις εντυπώσεις της ημέρας κλέβει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Σε αστρολογική μετάφραση, οι προσταγές της λογικής έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες μας. Η μέρα μας θυμίζει πως πρέπει να αφεθούμε στα βαθύτερα θέλω μας, να ακούσουμε την φωνή της συνείδησής μας και να την εμπιστευτούμε ώστε να μας απελευθερώσει και να μας οδηγήσει στην πραγματική ευτυχία.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Διάχυτη είναι η ανάγκη να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και αξιολογούμε τα πράγματα  καθώς αυτό μας επιβάλει ο Ήλιος και Σελήνη σε όψη ταυ-τετραγώνου με τον Δία. Το δύσκολο σημείο είναι να κρατήσουμε την διάθεσή μας και να μην απογοητευτούμε από τα εμπόδια που βάζει η καθημερινότητα. Αν καταφέρουμε να σηκωθούμε από τον καναπέ και να βγούμε από την βόλεψή μας μόνο τότε θα επιτύχουμε την πραγματική αλλαγή και δεν θα μείνουμε απλοί παρατηρητές της ιστορίας που εξελίσσεται. Λίγο να στρέψουμε το βλέμμα μας και να αλλάξουμε τον τρόπο που κοιτάμε ίσως αλλάξουν και τα πράγματα. Μπορεί να μην ακουστεί εύκολο μέσα στις δύσκολες και απαιτητικές μέρες που διανύουμε αλλά το τι και πόσο θα λάβουμε εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από αυτά που προσφέρουμε.
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Ο Ποσειδώνας συνοδοιπόρος αυτής της Πανσελήνου θα δείξει τον δρόμο, προς την πτώση ή… την εξύψωση! Μόνο που εδώ η εξύψωση δεν έχει να κάνει με τίποτα από αυτά που έχουμε μάθει ως τώρα, τα μικρά τακτοποιημένα κουτάκια που ανοίγουμε κατά πως μας βολεύει… Έχει να κάνει μόνο με την καρδιά και την ανάγκη της να… ψηλώσει, να προσφέρει να αγαπήσει, να εξελιχτεί, κι αυτό έχει ζόρισμα και δυσκολία…
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο είναι Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες. Τα διλλήματα που φωλιάζουν στο μυαλό και στην καρδιά θα είναι ο λόγος που συχνά θα χάσετε τον ύπνο σας, μια και το προς τα πού θα κινηθείτε είναι ένας προβληματισμός που δεν έχει εύκολη απάντηση… Ο δρόμος της εσωτερικής σας αλήθειας είναι ο μόνος που μπορεί να σας οδηγήσει σωστά, μην κάνετε πως δεν ακούτε, μην κλείνετε τα αυτιά σας και προ παντός, μην μένετε στο βόλεμα που σας δίνει ο καναπές σας…
 
Καρκίνοι και Σκορπιοί, τον εξοπλισμό τον έχετε… Ώρα για δράση! Τα οφέλη θα τα εισπράξετε παρακάτω… Ταύροι και Αιγόκεροι, ο μικρόκοσμος δεν είναι πια αρκετός… Αλλάξτε ότι θέλετε, τώρα που μπορείτε!
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.