Share This!

Η πορεία του Ερμή στον Λέοντα, η ανάδρομη φορά του και πώς θα επηρεάσουν. Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

 

Στις 27 Ιουνίου, στις 3:19 τα ξημερώματα, ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα, αλλά δεν προτίθεται να διανύσει το δεκαπενθήμερό του και να αποχωρήσει όπως κάνει συνήθως, καθώς ήρθε η στιγμή να κάνει άλλη μία ανάδρομη φορά, η οποία ξεκινά στις 9/7 στις 2.15 τα ξημερώματα, ενώ από τις 8/7 την ίδια ώρα, μπαίνει σε στάση.

Η αλήθεια είναι πως από τις αρχές του μήνα, όλο και κάτι είναι ανάποδο, δυσνόητο και εκνευριστικό, που γίνεται ακόμα εκνευριστικότερο με το ύφος που έχει ο Ερμής στον Λέοντα και μάλιστα ανάδρομος, ειδικότερα για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο του Λέοντα, Υδροχόου, Σκορπιού και Ταύρου.

Follow us:

 

Δεν έχει προλάβει όμως να διανύσει τις πρώτες 5 μοίρες του ζωδίου και στις 19/7 περνάει και πάλι στον Καρκίνο, φτάνοντας ως την 23η μοίρα επηρεάζοντας Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαήμερου.

Επιστρέφει ξανά ορθόδρομος στις 2/8 στις 7 το πρωί, περνώντας ξανά στον Λέοντα στις 11/8, μέχρι τις 29/8 που θα περάσει στην Παρθένο.

Έχουμε λοιπόν μπροστά μας έναν Ιούλιο μαστιγωμένο από τις εκλείψεις και από το χάος που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, με τα πισωγυρίσματα να πρωταγωνιστούν σε όλα.

Όσο ο Ερμής είναι στον Λέοντα σε ευθεία φορά, μιλάμε με στόμφο, γινόμαστε πολύ παραστατικοί, υποσχόμαστε πολλά για να κάνουμε επίδειξη και γινόμαστε γενναιόδωροι και συγχωρητικοί.

Στην ανάδρομη φορά του, θυμόμαστε τι μας έχουν στερήσει οι άλλοι και μηχανορραφούμε για να πάρουμε το αίμα μας πίσω, δημιουργώντας εντυπωσιακές ίντριγκες.

Στις 9/7 που ο Ερμής συναντιέται με τον Άρη, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη υπομονή και σύνεση, καθώς την ίδια μέρα αρχίζει και η ανάδρομη φορά του. Αν ταξιδεύουμε, ειδικά από 5 έως 11/8, χρειάζεται υπομονή καθώς οι μετακινήσεις μπορεί να καθυστερήσουν. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε και να γινόμαστε εριστικοί.

Επηρεάζονται ιδιαίτερα Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, που μοιάζουν με ηφαίστεια έτοιμα να εκραγούν.

Στις 21/7 συναντά τον Ήλιο στον Καρκίνο κάνοντας τις μέρες γύρω από αυτό το διάστημα εντελώς ακατάλληλες για σημαντικές αποφάσεις. Ό,τι αποφασιστεί αυτές τις μέρες, δεν θα έχει διάρκεια.

Ιδιαίτερα Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί του 3ου δεκαήμερου, αράξτε όπου και όσο πιο αναπαυτικά μπορείτε και παραδοθείτε στη σιωπή.

Στις 25/7 έρχεται η συνάντηση με την Αφροδίτη και το μελόδραμα γιγαντώνεται. Δακρύβρεχτα σενάρια, παράπονα, γκρίνια, αμφισβήτηση, νάζια, ιστορίες αγάπης από το παρελθόν, ζωντανεύουν μαζί με τη λαγνεία του καλοκαιριού και μπορεί Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Παρθένοι του 3ου δεκαήμερου να το απολαμβάνουν, αλλά Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί επίσης του 3ου,  γίνονται υπέρμετρα συναισθηματικοί και οδηγούνται σε πιθανές απογοητεύσεις.

Από 30/7 έως 2/8 και η κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργεί ανεξέλεγκτο πάθος. οδηγώντας σε κακούς χειρισμούς, ιδιαίτερα τα 4 προαναφερθέντα ζώδια.

Στις 16/8 έρχεται η κόντρα με τον Ουρανό, ευτυχώς πλέον σε ευθεία φορά, ωστόσο η επιμονή και η αδιαλλαξία γύρω από αυτό το διάστημα, μπορεί να φέρουν δυσάρεστες ανατροπές, ιδιαίτερα για Λέοντες, Ταύρους, Υδροχόους και Σκορπιούς του 1ου δεκαήμερου.

Τελειώνοντας όμως τις συναναστροφές του, μας φυλάει μια ευχάριστη έκπληξη, εφόσον στις 21/8, εναρμονίζεται με τον Δία, επαναφέροντάς μας σε αισιόδοξες και θετικές σκέψεις.

Απολαμβάνουμε διασκέδαση, χαρά και ψυχαγωγία, ξοδεύουμε ενέργεια ειδικά διανοητική που έχουμε περίσσια, κάνουμε όμορφες συζητήσεις και αποκαθιστούμε σχέσεις. Γενικά βάζουμε τα πάντα στη θέση τους.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι, Λέοντες, Κριοί και Τοξότες του 2ου δεκαήμερου, καθώς και Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι.

 

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο. Πώς θα μας επηρεάσει;

Ο θεατρικός Άρης στον Λέοντα και πώς θα επηρεάσει

Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα

Οι εκλείψεις του Ιουλίου