Share This!

Η Σελήνη μας συντροφεύει από τον Ταύρο και ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία την Κυριακή. Τα άστρα το Σαββατοκύριακο.

Η Σελήνη στον Ταύρο

Την Παρασκευή αλλά και ολόκληρο το Σάββατο η Σελήνη θα φωτίζει τα βήματά μας από το ζώδιο του Ταύρου. Το γεγονός ότι είναι Σαββατοκύριακο βοηθά ακόμα την διάθεση για χαλάρωση, να περάσουμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε καλά! Θα μπορέσουμε αυτές τις μέρες να αφήσουμε στην άκρη ότι μας προβληματίζει και κρατάμε μόνο όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Θα αναζητήσουμε την ευχαρίστηση μέσα από βραδιές με φίλους, παρέα στο σπίτι όπου μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες γεύσεις και στιγμές ζεστασιάς.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα και αντίθεση με Κρόνο

Υπάρχει πάντα και η δύσκολη μεριά καθώς οι όψεις της Σελήνης, τρίγωνο με Πλούτωνα και αντίθεση με Κρόνο, φέρνουν επιπλοκές στα προσωπικά μας ζητήματα τα οποία μας οδηγούν να διεκδικούμε με κάθε τρόπο όσα νιώθουμε όσα δικαιούμαστε. Πρέπει να κρατήσουμε μακριά μας την τάση που υπάρχει να αποξενωθούμε και να απομονώσουμε τον εαυτό μας σε ένα περιβάλλον μοναξιάς.
 
Από τι όψεις της Σελήνης επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι στο τέλος του πρώτου αλλά και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Θα χρειαστεί έντονη αυτοσυγκράτηση για να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές εντάσεις. Κερδίστε χρόνο και μην αντιδράτε βασιζόμενοι σε στιγμιαίες σκέψεις. Βρείτε να κάνετε κάτι που σας βοηθά να ηρεμήσετε.
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία

Την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία, αποκαθιστώντας σιγά σιγά την τάξη των πραγμάτων και επαναφέροντας τις ισορροπίες και τα μπερδέματα των προηγούμενων ημερών!
 
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, ξαναβρίσκετε την χαμένη σας… φόρμα, αλλά και επανέρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το προηγούμενο διάστημα, καθώς παίρνουν πια και την οριστική τους μορφή…
 
Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια ημέρα… επαφών και συζητήσεων!
 
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.