Share This!

Η Σελήνη στην Παρθένο: υπευθυνότητα πάνω απ’ όλα

Νωρίς το ξημέρωμα της 29 Ιανουαρίου, στη 01:29, η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, αφήνοντας πίσω της αυτό του Λέοντα. Η Παρθένος μας προσγειώνει κάπως απότομα στην πραγματικότητα, πιο πολύ γιατί εμείς βρισκόμαστε σε διαφορετική διάθεση. Η αλήθεια είναι πως το χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο. Γινόμαστε πιο πρακτικοί και κοιτάμε τα πάντα μέχρι την πιο μικρή τους λεπτομέρεια. Η δουλειά μπαίνει πρώτη προτεραιότητα, θα εργαστούμε σκληρά αλλά είναι από αυτές τις περιόδους που ο κόπος μας θα ανταμειφθεί. Έτσι η συγκεκριμένη Σελήνη ρίχνει φως εκεί που πρέπει, δεν μας ξεφεύγει τίποτα και πολλές φορές από εκεί προέρχονται οι λύσεις που ψάχνουμε.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Επίσης πολύ νωρίς το πρωί, στις 05:07, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και η μέρα μας ξεκινά με διαφορετική διάθεση ή, καλύτερα, με διάθεση για το διαφορετικό. Η ανησυχία είναι έντονη το πρωί και η αναζήτηση του περίεργου ίσως απασχολήσει πιο πολύ Παρθένους, Ιχθείς, Διδύμους και Τοξότες. Κυρίως αυτά τα ζώδια θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο να κρατηθούν συγκεντρωμένοι. Σε αυτό βοηθάει εκ των πραγμάτων η Σελήνη που δεν σταματά να ζητά πειθαρχία και πρακτικό μυαλό.
 
Καθώς περνά η μέρα, στις 13:14 το μεσημέρι, σχηματίζεται το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερβολές, κυρίως σε σχέση με τα συναισθήματά μας. Έτσι πρέπει να προσέξουμε την συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας. Το στοίχημα είναι να μετριάσουν να ανάγκη για εκτόνωση καθώς είναι στιγμές που δεν υπολογίζουμε τις συνέπειες.
 
Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Αν είναι ο κατάλληλος; Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σε συμβουλεύσουν με 100% ακρίβεια. Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Προς το τέλος της ημέρας, στις 20:35 το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα αναζητά έντονα συναισθήματα και εκδηλώσεις πάθους. Ο έρωτας παραμονεύει και κάνει την εμφάνισή του σε αυτούς που δεν μένουν στα επιφανειακά συναισθήματα αλλά ζητούν την βαθύτερη ένωση και θέλουν να νιώσουν το μεγαλείο του στο μέγιστο βαθμό. Μια μονό ματιά είναι ικανή να συνεπάρει Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ταύρους στου πρώτου δεκαημέρου και έχουν όλες τις προοπτικές για ένα άκρως αισθησιακό ταξίδι στον έρωτα.
 
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.