Share This!

Η Σελήνη στον Καρκίνο μας δείχνει την αγάπη και την στοργή της

Τα άστρα σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου
 
Κύριο χαρακτηριστικό της μέρας είναι η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η διέλευση της Σελήνης δίνει στη μέρα μια τρυφερότητα που είναι έτοιμη να μας ανοίξει την αγκαλιά της και να μας υποδεχθεί. Σήμερα γινόμαστε περισσότερο συναισθηματικοί και είναι κυρίαρχη η τάση να δίνουμε και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Άνθρωποι με Σελήνη στον Καρκίνο δεν μπορούν να διανοηθούν τη ζωή τους χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους και κυρίως την οικογένειά τους. Πολλές φορές η ευαισθησία τους στα συναισθήματα των άλλων αγγίζει τα όρια της διαίσθησης και είναι πιθανό να καταλήξουν να φορτώνονται συναισθηματικά με προβλήματά τους που δεν τους αφορούν. Όμως είναι εκείνα τα άτομα που ξέρουμε ότι θα μας ακούσουν σε κάθε πρόβλημα και θα μας δώσουν την συμβουλή τους ή αυτοί που θα μας φροντίσουν τρυφερά, ακόμα και χωρίς να τους το ζητήσουμε ή αυτοί που θα μαγειρέψουν για να μας φιλοξενήσουν με περίσσια ζεστασιά! Είναι αυτός ο φίλος ή γνωστός που στα δύσκολα όλοι τρέχουν να χωθούν στην αγκαλιά του, μια και ξέρουν πως είναι πάντα εκεί για αυτούς. Αν έχετε κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει να νοιώθετε έτσι, κοιτάξτε που βρίσκεται η Σελήνη του μέσα στον αστρολογικό χάρτη του. Το πιο πιθανό είναι να έχει Σελήνη στον Καρκίνο.
 
Η πορεία της Σελήνης μέσα στη μέρα ξεκινά με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στις 10:56 και οι συναισθηματικές καταστάσεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στο ξεκίνημα της ημέρας. Θα υπάρχει η τάση για ακραίες διεκδικήσεις μέσα από ζήλιες, θυμό και έντονες καταστάσεις. Επίσης, η επικοινωνία κάθε άλλο παρά εύκολη για όλα τα ζώδια, αλλά ακόμη πιο έντονα για Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα κληθείτε να διαχειριστείτε αυτό που θέλετε να διεκδικήσετε, μια και θα προκαλέσετε και πολύ πιθανό να προκληθείτε!
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Αμέσως μετά οι ισορροπίες επανέρχονται, αφού το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει μια μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτοέλεγχο, αλλά και πιο ώριμη σκέψη, έτσι ώστε να αποκαταστήσει πιθανές εντάσεις ή παρεξηγήσεις… και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύες!
 
Στις 19:48 το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη, βελτιώνει την ενεργητικότητα και τη διάθεση. Σας συστήνουμε να επιδοθείτε στο αγαπημένο άθλημα …του έρωτα! Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές και για κάθε είδους δραστηριότητα!
 

Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.