Share This!

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει γαλήνη και ισορροπία. Τα άστρα σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Η Πανσέληνος αφήνει το στίγμα της μέχρι το μεσημέρι οπότε και η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Όπως εξασθενεί η επίδρασή της φεύγει και η τάση που είχαμε να ζούμε με ψευδαισθήσεις και να κυνηγάμε το άπιαστο και τις βαθιές επιθυμίες μας έστω και αν δεν ξέρουμε τον τρόπο να τις εκπληρώσουμε.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Στις 15:01 το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και κάνει πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας το επόμενο διήμερο. Έτσι χαλαρώνουμε και γινόμαστε πιο προσιτοί, πιο κοινωνικοί και έχουμε την επιθυμία να περάσουμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα μέσα σε όμορφες καταστάσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία και εκπληρώνεται η ανάγκη μας για ισορροπία και αρμονία.
 
Μην ξεχνάμε όμως τον Ήλιο στους Ιχθείς που μας ακολουθεί αυτό το διάστημα και μας θυμίζει πως πάντα πρέπει να αφήνουμε ανοικτό το ενδεχόμενο η πραγματικότητα να είναι διαφορετική από αυτή που αντιλαμβανόμαστε. Πολλές φορές θα χρειαστεί να βασιστούμε στην εσωτερική μας διαίσθηση.
 
Σήμερα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις, μια και συχνά θα νοιώσουμε πως μπορεί να εμπλακούμε σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ας προτιμήσουμε περισσότερο χαλαρές και ήρεμες συζητήσεις ή συνευρέσεις· δεν είναι η ώρα για την επίλυση ζητημάτων και καλό είναι να κινηθούμε σε πιο χαλαρούς τόνους και ρυθμούς…
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι έχετε μπροστά σας ένα διήμερο με έντονη κοινωνικότητα. Η συνεύρεση, η ανταλλαγή, το μοίρασμα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, καθώς και η έντονα ερωτική διάθεση, που ζητά εκτόνωση. Αφεθείτε στο ρομαντικό κλίμα των ημερών και απολαύστε την μαγεία ενός κατ’ εξοχήν ερωτικού φεγγαριού!
 
Κριοί, με την Σελήνη να έρχεται απέναντί σας, έρχονται στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διήμερο. Λέοντες και Τοξότες η κοινωνική σας ζωή γίνεται περισσότερο έντονη τις ημέρες που ακολουθούν και ο φιλικός σας κύκλος προσφέρεται για όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
 
Ας μην ξεχνάμε πως βρίσκεται ήδη σε ενέργεια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που εκτοξεύει το ερωτικό στοιχείο την επιθυμία και την ένωση… Γι’ αυτήν όμως θα μιλήσουμε αύριο!
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.