Share This!

Ήλιος-Σελήνη και Δίας με τις όψεις τους μας βοηθούν να πετύχουμε στο χρήμα και στον έρωτα!

 

Όλοι  μας  θέλουμε να έχουμε τύχη στον έρωτα και την αγάπη, αλλά δεν θα μας ..στεναχωρούσε  να γίνουμε και πλούσιοι.. Η αστρολογία μας δίνει τη γνώση για να μας ξέρουμε αν ο αστρολογικός μας χάρτης έχει  εκείνες τις όψεις που μιλούν για τύχη, επιτυχία, καταξίωση αλλά  και πλούτο.  Αυτές είναι οι όψεις του Δία με την Σελήνη και τον Ήλιο!
 
Μία από τις πιο ευνοϊκές όψεις λοιπόν, είναι η γενέθλια όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Δία και του Ήλιου ή της Σελήνης. Σε αυτές τις όψεις οφείλονται πολλές επιτυχίες και ανοδικές σταδιοδρομίες, στρωμένες με ροδοπέταλα.
 
Όσοι λοιπόν έχουν στον χάρτη τους όψη μεταξύ του Δία και της Σελήνης ή/και του Ήλιου, θεωρούνται τυχερά και ευνοημένα άτομα, που βρίσκονται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, διεκδικώντας χωρίς πολύ αγώνα τη μερίδα του Λέοντος! Το άτομο διακατέχεται από αισιοδοξία, πως όλα καλά θα πάνε, αρμονία, σιγουριά για την τύχη του και με καλή υγεία.
 
Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη και μάθε την θέση και τις όψεις που κάνουν ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Δίας!
 
Οι δύο αυτοί πλανήτες βοηθούν να ανοίξουν διάπλατα πόρτες, που για κάποιους άλλους παραμένουν ερμητικά κλειστές, είτε πρόκειται για προσωπικές επιτεύξεις, επαγγελματικές ή κοινωνικές.
 

Οι δυνατότ​ερες σε ισχύ όψεις που φέρνουν τύχη, είναι οι εξής:

 
- Ήλιος ή Σελήνη σύνοδος με Δία. Η σύνοδος μεταξύ Δία και Ήλιου ή και Σελήνης, έχει μεγάλη δυναμική και φέρνει πραγματικά ουρανοκατέβατες παραγγελίες από το σύμπαν.
 
- Ήλιος ή Σελήνη τρίγωνο με Δία. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην εύνοια που θα δεχτεί ένας άνθρωπος, διευκολύνοντας καταστάσεις, παραμερίζοντας εμπόδια και συντελώντας στην εξέλιξη των καταστάσεων.
 
- Ήλιος ή Σελήνη εξάγωνο με Δία. Επίσης δυνατή και αποτελεσματική όψη, η οποία παρατηρείται σε χάρτες ηθοποιών και καλλιτεχνών, που ξεπέρασαν τη φήμη της χώρας τους.
 
Από τις λιγότερο εύκολες όψεις θεωρούνται :
 
- Ήλιος ή Σελήνη τετράγωνο με Δία. Αν και το τετράγωνο μεταξύ του Δία και της Σελήνης/ Ήλιου, ποτέ δε μπορεί να είναι δύσκολο, απλά η επιτυχία θα έρθει με λίγη περισσότερη προσπάθεια.
 
- Ήλιος ή Σελήνη αντίθεση με Δία. Ισχύει το ίδιο με το τετράγωνο, ίσως κάποιες αναποδιές καθυστερήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά αυτά διευθετούνται σχετικά ανώδυνα.
Γενικά, όλες οι όψεις του Δία με τη Σελήνη και τον Ήλιο, κάνουν το κυνήγι των στόχων ευκολότερο, με γρήγορα και επιθυμητά αποτελέσματα, χαρίζοντας στο άτομο επιπρόσθετη αισιοδοξία, αφού η ζωή του χαμογελά συνεχώς, ενώ υπάρχει ισορροπία συναισθημάτων. Κατά κάποιο τρόπο πρόκειται για άτομα, τα οποία τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, έχουν εμπιστοσύνη στη τύχη τους και αφήνονται στη ροή της ζωής και των καταστάσεων.
Μάθε τώρα ποια πρόσωπα θα φέρουν το χαμόγελο στη ζωή σου!Κάλεσε τώρα στο 14901 και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
Στους χάρτες που παρατηρούνται οι όψεις Ήλιος ή Σελήνη αντίθεση με Δία ή Ήλιος ή Σελήνη τετράγωνο με Δία, πάλι η επιτυχία και η εκπλήρωση χτυπά την πόρτα, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις για μεγαλύτερη επίδοση. Αυτό οφείλεται, στο ότι το άτομο ταλαντεύεται με αμφιβολίες και διλλήματα πριν ξεκαθαρίσει την πορεία του. Στο τέλος όμως δικαιώνεται.
 
Το άγγιγμα της τύχης
 
Η τύχη παρουσιάζεται με διάφορα πρόσωπα, ευνοώντας στο μέγιστο βαθμό σε οικονομικές απολαβές, σε τυχερά παιχνίδια, κοινωνική άνοδο, δημοσιότητα, ταξίδια, επαγγελματική επιτυχία, τυχερούς έρωτες, γάμους από αυτούς που συζητιούνται για καιρό!
Ειδικά οι όψεις Σελήνη τρίγωνο με Δία και Σελήνη εξάγωνο με Δία θεωρούνται πως φέρνουν εύνοια ως προς τη δημοσιότητα, επειδή η Σελήνη δεν συμβολίζει μόνο την ψυχή και την εσωτερικότητα, αλλά και το κοινό, το λαό, το πλήθος.
 
Ως συνέπεια, δημιουργεί μια λαμπερή περσόνα, ένα αστραφτερό και αγαπητό ίνδαλμα, αφού μέσα από το άγγιγμα του Δία, το άτομο μετατρέπεται σε είδωλο των πολλών, σε βεντέτα και αντιπρόσωπο του λαού. Μία εξήγηση είναι πως οι πολλοί αντανακλούν τις δικές τους επιθυμίες για επιτυχία και φήμη στο άτομο αυτό και το εξιδανικεύουν.
★ Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

 

Έρωτας... πολλών καρατίων
 
Οι όψεις αυτές δε θα μπορούσαν να μείνουν έξω από τον έρωτα και τις σχέσεις, ενώ είναι γνωστές οι υπερβολές που προκαλούν.
 
Οι άντρες
 
Αν είναι ανδρικός ο χάρτης που έχει όψεις μεταξύ Δία και Σελήνης, τότε η επιτυχία και το κοινωνικό στάτους πιθανόν να έρθει στη ζωή του άντρα αυτού με τη βοήθεια μιας δυνατής και ισχυρής γυναίκας, που θα τον αναδείξει και θα τον στηρίξει.
 
Οι άνδρες με όψη Δία με Σελήνη ή Ήλιο, επηρεάζουν εύκολα μια γυναίκα, τη γοητεύουν χωρίς δυσκολία και κατά συνέπεια, την χειρίζονται κατά βούληση. Η εικόνα που δίνουν, είναι της υπερβολικής αυτοπεποίθησης, της σιγουριάς ως προς τον ανδρισμό τους και της επιτυχίας, πολύ κοντά στην εικόνα με το πριγκιπόπουλο καθισμένο στο άτι!
 
Οι γυναίκες
 
Όσον αφορά τις γυναίκες, εφόσον έχουν όψη Ήλιου ή Σελήνης με τον Δία στον αστρολογικό χάρτη τους, η πιθανότητα να αναδειχτούν κοινωνικά μέσα από ένα τυχερό γάμο, είναι μεγάλη και αυτό αναζητούν συχνά άλλωστε. Εδώ η τύχη μπορεί να είναι διπλή, γιατί βοηθά τόσο από κοινωνικής πλευράς, όσο και με την δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης, αγαπημένης, αρμονικής και ταιριαστής.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!  
Ανεξαρτήτως φύλου, χαρακτηριστικό των ανθρώπων αυτών είναι η συναισθηματική γενναιοδωρία, αλλά και η υπερβολή, αφού τα πάντα υποκινούνται από την ανάγκη για προβολή. Ο κόσμος όλος μια σκηνή ενός θεάτρου, που μόνο το παθιασμένο χειροκρότημα ικανοποιεί και χορταίνει το κενό μέσα τους.
 
Οι τυχεροί στον έρωτα
 
Στις ερωτικές σχέσεις υπάρχει η τάση και η ανάγκη για επιβεβαίωση, αλλαγές, νέα μοτίβα, κινητικότητα. Ωστόσο, σε μία καλή όψη (σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο) μεταξύ Σελήνης και Δία οι σχέσεις κυλάνε αρμονικά, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες και ζόρια, ενώ οι εντάσεις και τα απωθημένα βρίσκουν τη λύση τους μέσα στις ψυχές και το σωστό χειρισμό.
 
Η άλλη όψη του νομίσματος: Ήλιος ή Σελήνη σε τετράγωνο ή αντίθεση με Δία
 
Δύο όψεις με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
-Ήλιος ή Σελήνη τετράγωνο με Δία 
-Ήλιος ή Σελήνη αντίθεση με Δία
 
Βέβαια, επειδή στη ζωή δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια και οι πλανήτες δεν είναι πάντα οι καλές νεράιδες, έτσι και η όψη Ήλιος ή Σελήνη τετράγωνο με Δία και Ήλιο ή Σελήνη αντίθεση με Δία στον αστρολογικό χάρτη, δεν θα μπορούσε να μην κρύβει κάποια παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη, από την παραπλάνηση του λαού, της μάζας, του άλλου, αυτού που έχουμε απέναντι, αυτού με τον οποίο διαπραγματευόμαστε.
 
Με όπλο τα κομψά λόγια, την ανεπανάληπτη πειθώ και την επιρροή, η οποία εισχωρεί πιο βαθιά απ’ ό,τι αντιλαμβανόμαστε, είναι εφικτός ο χειρισμός του πλήθους και η κατά βούληση κατεύθυνση συνειδήσεων.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Μαζί με την χαριτωμένη στάση ζωής, το άτομο υιοθετεί και μια στάση πως ο κόσμος του ανήκει, απαιτώντας οι άλλοι να υποχωρούν στην κάθε του απαίτηση και βίτσιο, όσο παράλογα και αν αυτά είναι.
 
Ακόμη, στις όψεις που έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, δηλαδή είναι τετράγωνο και αντίθεση, τότε έχουμε μια ασύδοτη σπατάλη, κακό χειρισμό της εύνοιας και επιπολαιότητα. Η βοήθεια από τους άλλους λαμβάνεται σα δεδομένη, η φιλοδοξία δεν έχει όρια, ενώ στον ερωτικό τομέα, το... κακομαθημένο άτομο προσανατολίζεται στην ποικιλία και την έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.
 
Σαν επίλογο, θα πούμε πως η επαφή του Δία με τη Σελήνη και τον Ήλιο, σε ένα ωροσκόπιο, δημιουργεί συνθήκες τέτοιες, που έλκει αυτό που έχουμε ανάγκη τη στιγμή που το χρειαζόμαστε. Είναι το κόκκινο χαλί κάτω από τα πόδια μας, η πόρτα που χτυπάμε να ανοίξει και αυτή ανοίγει διάπλατα να μας υποδεχτεί, είναι το χαμόγελο του Θεού στη ζωή μας, η υπόσχεση του σύμπαντος πως δεν μας έχει εγκαταλείψει αβοήθητους. Αρκεί να τολμήσουμε και να έχουμε γνώση της αστρολογικής μας προίκας...