Share This!

Μάθε το μέλλον σου εύκολα! Κάνε την ερώτηση που σε απασχολεί και ο πίνακας των αριθμών θα σου δώσει την απάντηση!

Ένας πολύ απλός τρόπος για να αρχίσετε να εξασκείτε τις μαντικές σας ικανότητες είναι το ταμπλό των αριθμών:
 
Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα χαρτόνι πάνω στο οποίο θα σχεδιάσετε με την ίδια διάταξη τους αριθμούς του πίνακα που ακολουθεί, και  ένα ζάρι, ή κάτι μικρό αλλά με κάποιο βάρος (π.χ. ένα βότσαλο, ένα πετραδάκι) που να μπορείτε να το ρίξετε επάνω στο χαρτόνι. 
 
          
 
 
Μετά συγκεντρωθείτε μπροστά στον πίνακα των αριθμών,σκεφτείτε αυτό που θέλετε να ρωτήσετε, και  μόλις νοιώσετε  έτοιμοι εκφράστε  την ερώτηση σας με απόλυτη σαφήνεια ( φωναχτά ή από μέσα σας δεν έχει σημασία, αρκεί  η ερώτηση να είναι σαφής). Μετά ρίξτε επάνω στον πίνακα το ζάρι. Στον αριθμό που θα σταθεί το ζάρι  θα διαβάσετε και την αντίστοιχη ερμηνεία.
 
★ Μίλησε με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr, ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, και στην αριθμολογία! Κάλεσε αμέσως στο 14901Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, και οι εμπειρότεροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
Οι ερμηνείες των αριθμών είναι οι ακόλουθες:
 
 1. 1.    Στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να είστε καχύποπτοι αναφορικά με την εξαφάνιση των πολύτιμων αντικειμένων σας.  Ακούστε τη διαίσθησή σας!
 2.  
 3. 2.    Υπάρχει μια ευκαιρία να συναντηθείτε με σημαίνοντα και ενδιαφέροντα πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Θα βρείτε αμοιβαία κατανόηση, καθώς επίσης θα πάρετε απαντήσεις στις απορίες σας.
 4.  
 5. 3.    Λόγω του πάθους και των ρομαντικών ενδιαφερόντων σας, δεν θα παρατηρήσετε σοβαρές απώλειες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε απόγνωση και σύγχυση. Περιμένετε λίγο, και η καλή τύχη εμφανίζεται και πάλι στον ορίζοντα σας.
 6.  
 7. 4.    Να είστε σε επιφυλακή! Ένα άτομο του περιβάλλοντός σας  προσπαθεί να σας βλάψει, μέσα από το κουτσομπολιό και ψευδείς πληροφορίες.  Μην ενδώσετε σε προκλήσεις.
 8.  
 9.  Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
 10. 5.    Στο εγγύς μέλλον η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ίσως θα δεχτείτε μια προαγωγή ή να βιώσετε την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου. Παραμένοντας στην κορυφή της επιτυχίας, μην ξεχνάτε να προφυλάσσεστε από τους γύρω σας.
 11.  
 12. 6.    Αυτή τη φορά θα διακόψετε με έναν παλιό φίλο ή εραστή.
 13.  
 14. 7.    Τολμηρά και ριψοκίνδυνα τα σχέδιά σας, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της υπερβολικής αλαζονείας.
 15.  
 16. 8.    Σύντομα θα υπάρξει μήνυμα από ένα παλιό φίλο, με τον οποίο θα έχετε μια συνάντηση στο σπίτι του.
 17.  Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.
   
 18. 9.    Θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Μην το χάσετε.
 19.  
 20. 10. Στην προσωπική σας ζωή να περιμένετε σοβαρές αλλαγές.
 21.  
 22. 11. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να είστε έτοιμοι για την έναρξη μιας μακράς και κουραστική μάχης.
 23.  
 24. 12. Προσβλέπετε σε μια ευτυχισμένη συνάντηση με έναν παλιό φίλο.
 25.  
 26. 13. Να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν άσχημα πράγματα που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Να είστε υπομονετικοί, υπομένοντας τις κακουχίες.
 27.  
 28. 14. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια και τις συμβουλές των συγγενών και φίλων. Απευθυνθείτε σε εκείνους.
 29.  
 30. 15. Θα αντιληφθείτε ότι στο άμεσο περιβάλλον ή το χώρο εργασίας σας εξυφαίνονται δολοπλοκίες εναντίον σας.
 31.  
 32. 16. Θα «σφίξτε τη ζώνη», καθώς είναι πιθανό μια σημαντική απώλεια.
 33.  
 34. 17. Θα παρατηρήσετε ότι σας προσεγγίζουν και σας κανακεύουν. Μην εντυπωσιάζεστε από κολακείες.
 35.  
 36. 18. Έχετε ονειρευτεί μεγάλα υλικά κέρδη! Η τύχη είναι με το μέρος σας.
 37.  
 38. 19. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε σκέψεις που σας ταλαιπωρούν. Κάντε ένα ταξίδι για να αλλάξετε παραστάσεις.
 39.  
 40. 20. Μακρινά και απραγματοποίητα σχέδια σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια ενός φίλου .
 41.  
 42. 21.  Μην απελπίζεστε! Είναι καλύτερα να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και σθένος το χτύπημα της μοίρας.
 43.  
 44. 22. Να είστε έτοιμοι για ψυχαγωγία! Θα προκύψουν ταξίδια, κατά τα οποία θα είστε σε θέση να αποκομίσετε υλικά κέρδη.
 45. Μπορείς να ελπίζεις σε μια θεαματική αλλαγή της τύχης σου;Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 46.  
 47. 23. Προσοχή στα νεαρά άτομα που σας περιβάλουν.
 48.  
 49. 24. Στο εγγύς μέλλον θα συναντήσετε έναν άνθρωπο με τον οποίο θα ανθίσουν ειλικρινή και έντονα συναισθήματα.
 50.  
 51. 25. Για να ενεργοποιήσετε την τύχη που επιθυμείτε,  ακούστε την διαίσθηση σας.
 52.  
 53. 26. Με αγάπη και υπομονή θα διαλύσετε όλα τα σύννεφα που παρουσιάζονται.
 54.  
 55. 27. Η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, χάρη σε έναν καλό φίλο. Μην    εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε ανθρώπους που ξέρετε  καλά πως μπορούν να τορπιλίσουν τα σχέδιά σας.
 56.  
 57. 28. Η θερμότερη  σας ευχή θα γίνει πραγματικότητα, αλλά μόνο μετά από μια σειρά από προβλήματα που θα πρέπει να υπομείνετε με καρτερία.
 58.  
 59. 29. Ζήλιες και ίντριγκες  μπορεί να παρεμποδίσουν σοβαρά την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Μην απογοητεύεστε, γιατί το άγχος μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας.
 60.  
 61. 30. Μην ενδίδετε  σε  κολακείες! Ο άμεσος περίγυρος σας αποτελείται από υποκριτές. Προσοχή στις ίντριγκες και τα κουτσομπολιά.
 62.  
 63. 31. Σύντομα  θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και θα ξεκινήσετε  μια μακροχρόνια σχέση. Ο έρωτας που έρχεται θα είναι ευτυχισμένος και παθιασμένος. Αλλά μην παραμελείτε θέματα  σχετικά με την υγεία σας.
 64.  
 65. 32. Η υλοποίηση  στα πολυπόθητα όνειρά σας θα προκύψει ξαφνικά  από ένα φίλο. Αλλά δεν πρέπει να τρέφετε αυταπάτες! Για τις υπηρεσίες του  θα απαιτήσει πολλά και ένα απρόσμενο τέλος θα σας περιμένει αν δεν χειριστείτε τα πράγματα σωστά . Να είστε προσεκτικοί, καθώς το τέλος μπορεί να είναι πολύ δαπανηρό.
 66.  
 67. 33. Μπαίνετε σε μια περίοδο στασιμότητας, και θα νιώσετε την  ζημία να σας πιέζει έντονα. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις προς το καλύτερο – δεν θα το  πετύχετε προς το παρόν. Ζητήστε  τη βοήθεια από έναν φίλο που εμπιστεύεστε.
 68.  
 69. 34. Να περιμένετε μεγάλα προβλήματα στο χώρο εργασίας από  συναδέλφους που σας συκοφαντούν. Προσπαθήστε να έχετε υπομονή και σύνεση, καθώς μετά την ολοκλήρωση του έργου σας  όλα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τη θέση σας.
 70.  
 71. 35. Ένα επερχόμενο ταξίδι θα σας φέρνει επιτυχία και υλικό κέρδος. Επίσης, αυτό το ταξίδι θα σας δώσει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία με έναν άνθρωπο, ο οποίος θα αργότερα θα γίνει στενός φίλος και αρωγός στο έργο σας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε με ασφάλεια τα μυστικά σας και τις σκέψεις σας.
 72.  
 73. 36.Στο εγγύς μέλλον να είστε προετοιμασμένοι για ένα νέο ρομαντικό δεσμό, που μπορεί να φέρει τόσο τη θλίψη, όσο όμως και την ευτυχία στη ζωή σας.  Ο/Η νέα σας σύντροφος εξιτάρεται με νέα πράγματα που προκύπτουν  από το πουθενά! Δεν χάνετε τίποτε να δοκιμάσετε μια νέα σχέση, αλλά για να πετύχετε κάντε προσεκτικά βήματα. Ένα και μόνο σφάλμα θα σας κοστίσει πολύ ακριβά.
★ Για να λαμβάνεις τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ
 1. 37. Θα είστε απογοητευμένοι με ένα αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο θα σας οδηγήσει  κάποια στιγμή σε πολύ μεγάλη στεναχώρια. Θα αισθανθείτε λυπημένοι, αλλά στη συνέχεια να ξεχαστείτε μέσα από τις συμβουλές και τις παραινέσεις ενός παλιού φίλου. Μην αφήνεστε να ερωτευτείτε, καθώς θα σας παρηγορεί, γιατί σας βλέπει μόνο φιλικά. Δεν σας χρειάζεται και άλλη απογοήτευση.
 2.  
 3. 38. Λόγω απροσεξίας σε λεπτομέρειες μπορεί να υποστείτε υλικές ζημιές. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια δυσάρεστη κατάσταση, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας να φέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παρ “όλα αυτά, πρέπει να θυμόσαστε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γύρω σας ειλικρινείς και ανιδιοτελείς.
 4.  
 5. 39. Μια ιδιαίτερη σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί, αλλά να προκαλέσει θλίψη στους γύρω σας. Να θυμάστε ότι η ευτυχία ή ακόμα και η ατυχία σας επηρεάζει τον άμεσο περίγυρο σας .Υπάρχουν πρόσωπα που στηρίζονται σε σας για την υλοποίηση των σχεδίων τους. Θα πρέπει να τους κρατήσετε σε απόσταση για να μην  το πληρώσετε  ακριβά.
 6.  
 7. 40. Αντισταθείτε στον πειρασμό να κερδίσετε ένα μεγάλο ποσό με εύκολους και πλάγιους τρόπους. Στο μέλλον θα το πληρώσετε με  αποτυχίες. Επίσης, δεν χρειάζεται να φλερτάρετε – μπορεί να προκαλέσετε τον χωρισμό από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Προσπαθήστε να μην κάνετε  λάθη, γιατί θα δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα.
 8.  
 9. 41. Στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την δύναμη και επιρροή σας για να βοηθήσετε ένα συνεργάτη σας. Να είστε ωστόσο προσεκτικοί!  Θα προσπαθήσει να σας χρησιμοποιήσει  για δικούς τους σκοπούς, με κάθε μέσο. Σ αυτή τη περίπτωση θα μπορείτε να ξεφύγετε μόνο με τη βοήθεια  ενός δικού σας πρόσωπου, που ανιδιοτελώς θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.
 10.  
 11. 42. Λόγω της αφέλειας και του εύπιστου χαρακτήρα σας μπορείτε να εμπλακείτε σε ίντριγκες. Αυτή η κατάσταση δεν σας ευνοεί, καθώς μπορεί να υποστείτε ηθική και υλική βλάβη.
 12.  
 13. 43. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αφού όλες τις προσπάθειές σας οδηγούν στην επιτυχία. Ακούστε τη διαίσθησή σας – αυτή θα σας πει τι να κάνετε.
 14.  
 15. 44.Στο εγγύς μέλλον οι συνθήκες θα αλλάξουν αποτελεσματικά υπέρ σας. Ότι σκέφτεστε να κάνετε, θα φέρει την σφραγίδα της επιτυχίας, καθώς θα ανοίξουν νέες προοπτικές και ευκαιρίες. Τα επαγγελματικά σας θα ανοίξουν και θα φέρουν σημαντική αύξηση των  υλικών αποκτημάτων και των οικονομικών.
 16.  
 17. 45. Θα ανακαλύψετε το πραγματικό χαρακτήρα ενός αγαπημένου προσώπου. Προσπαθήστε να τερματίσει τη σχέση σας μαζί του το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε σοβαρά προβλήματα. Να μην υποκύψετε στην γοητεία του, γιατί το πρόσωπο αυτό  είναι ανειλικρινές.
 18.  

★ Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ