Share This!

Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη

 

Κριός

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Σχετικά με τα ερωτικά σας, ο Ιούλιος είναι ένας καυτός μήνας! Ο 5ος οίκος σας, αυτός που αφορά τον έρωτα, την αγάπη και τα φλερτ, φιλοξενεί κατά τη διάρκεια του μήνα πλήθος πλανητών, όπως είναι ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μέχρι τις 2 Ιουλίου, ο Ερμής μέχρι τις 23 του μήνα και η Αφροδίτη μέχρι τις 28! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είστε γοητευτικοί, ακατανίκητοι και ρομαντικοί! Δεν περιμένετε για να δράσετε, αλλά το πολύ πάθος μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, ιδίως μετά τις 10 του μήνα… Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο οίκο σας μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα επικοινωνιακής φύσης στις συναισθηματικές σχέσεις σας και όχι μόνο. Η πορεία της Αφροδίτης ευνοεί ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί. Η ζωή στην οικογένεια θα είναι πολύ πιο αρμονική! Σε γενικές γραμμές όμως, οι περισσότεροι του ωροσκοπίου σας θα ενδιαφέρονται περισσότερο για την συναισθηματική τους ασφάλεια και κάλυψη, παρά για εφήμερες γνωριμίες και αμφίβολες σχέσεις, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις κινήσεις των ελεύθερων του ζωδίου σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 7, 12

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 3, 4, 7, 27

Συμβουλή: Η οικογενειακή ζωή, οι υποχρεώσεις σας έναντι των αγαπημένων σας προσώπων ή ενδεχόμενες επισκευές στο σπίτι θα σας είναι βάρος αυτό το μήνα. Όλα όμως θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι καταστάσεις θα ισορροπήσουν και πάλι. Πρέπει ωστόσο να εμπλακείτε ενεργά και συναισθηματικά για να δώσετε λύσεις!

Ταύρος

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 8 του μήνα και σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που εκφράζετε τον συναισθηματικό σας κόσμο! Δείτε μέσα σας και αναγνωρίστε τις προσωπικές σας ανάγκες. Μέχρι ποιο βαθμό είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε, τι ζητάτε από το άλλο σας μισό, τι αλλαγές και αναπροσαρμογές πρέπει να κάνετε στη ερωτική σας ζωή. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτό το εσωτερικό διάλογο σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να είστε σε ισορροπία με τα συναισθήματα σας αλλά και η συναισθηματική σας ζωή να σας εκφράζει και να καλύπτει τις ανάγκες σας. Η δύσκολη όψη μεταξύ Άρη, που κυβερνά τον οίκο των σχέσεων σας, και του Ουρανού, που είναι στο ζώδιο σας, σας εκθέτει σε κεραυνοβόλους έρωτες και σκοτεινά πάθη, πιθανόν διανθισμένα με πολύ ζήλια, κτητικότητα, εγωισμό και συγκρούσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα φέρουν διαπληκτισμούς και διενέξεις. Με προσοχή και πολύ συζήτηση μπορείτε να ξεπεράσετε ότι και αν βρεθεί στο δρόμο σας. Επικοινωνιακά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν πολλούς από σας που έχετε μόνιμη και σταθερή σχέση, σε ζητήματα που αφορούν την κοινή σας ζωή, την επικοινωνία με τους συγγενείς και την ανάμιξη τους στην ζωή σας. Εάν η σχέση σας είναι ακόμη καινούργια, αποφύγετε να κάνετε το μήνα αυτό σημαντικές αλλαγές, ειδικά εάν προγραμματίζετε να προτείνετε συγκατοίκηση, γάμο, κλπ.  Ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες του μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά! Ότι ζημιά έγινε κατά το προηγούμενο διάστημα μπορεί να αποκατασταθεί, εάν υπάρχουν όμως διαφωνίες σε ζητήματα αρχών, εκεί θα πρέπει να γίνει πολύ δουλειά.

Σημαντικοί αριθμοί: 5, 6, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 15, 19, 23, 30

Συμβουλή: Προς τα μέσα του μήνα μπορεί να δεχτείτε μια απρόσκλητη επίσκεψη από πρόσωπα που δεν θα χαρείτε ιδιαίτερα που θα τα δείτε… Δείξτε το φιλόξενο πνεύμα σας, ακόμη και εάν δεν το εννοείτε, καθώς από την συμπεριφορά σας θα εξαρτηθεί εάν θα σας εμπιστευθούν κάτι που μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας.

Follow us:

 

Δίδυμοι

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Τον Ιούλιο θα πρέπει να σκεφτείτε και τα αποφασίσετε τι αξία έχει για σας η αγάπη, τι αξία έχουν οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή σας, την ουσία της συναισθηματικής οικειότητας, της πίστης σε μια σχέση, της γενναιοδωρίας απέναντι στο σύντροφό σας, αλλά και της διαχείρισης των κοινών οικονομικών πόρων. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε άστατη ερωτική ζωή ή έχετε σκοπό να εγκαταλείψετε για σχέση, καθώς σας καλεί η ελευθερία! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας κάνετε εντύπωση στους κύκλους που κινείστε τον μήνα αυτό και με μεγάλη ευκολία προσελκύετε υποψήφιους εραστές με το χιούμορ σας αλλά και την ικανότητα σας να ανακαλύπτετε το ευαίσθητο σημείο του συνομιλητή σας που θέλετε να κατακτήσετε.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας μια στιγμή κρίσης για τους παντρεμένους, αλλά και για όσους σκοπεύουν να πάνε την σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ίσως να υπάρχουν πιεστικά ζητήματα  που θα μεγεθυνθούν με την έκλειψη, όπως είναι η χειραγώγηση, ο έλεγχος, οι εξαρτήσεις ή ακόμη και το εκτός ελέγχου πάθος στη σχέση. Χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση το διάστημα αυτό!  Ο Δίας συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος), που δεν προσφέρει ανακούφιση στον τομέα αυτό. Τη τελευταία βδομάδα του μήνα υπάρχει μια θετική όψη μεταξύ Άρη και Δία, που ευνοεί την αρμονική επίλυση διαφορών αλλά και παλαιότερων ζητημάτων συναισθηματικής φύσης.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 13, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 5, 6, 7, 19

Συμβουλή: Στις αρχές του μήνα ένα άτομο που εμπιστεύεστε θα ενεργήσει πίσω από την πλάτη σας, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί! Στα τέλη του μήνα όμως η ένταση αυτή θα υποχωρήσει, οπότε θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ανακτώντας τις δυνάμεις σας. Θα ανακαλύψετε όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι μέσα από την ταλαιπωρία αυτή. Να είστε δοτικοί με τα άτομα που σας αγαπάνε και σας στηρίζουν, για να έχετε λαμβάνειν από το σύμπαν. 

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Οι εκλείψεις του Ιουλίου

 

Καρκίνος

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο ζώδιο σας και η σεληνιακή στις 17 του μήνα ενεργοποιούν τον άξονα του «εγώ» σας σε σχέση με τους άλλους (7ος οίκος – δεσμοί με τρίτους, γάμος, συνεργασίες). Αναμένεται ότι κάποιες σχέσεις ίσως και ο γάμος σας να φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, που θα απαιτήσει σημαντικές αποφάσεις, ίσως και δραστικές. Κάτι θα ανατραπεί και θα αλλάξει ριζικά στη μέχρι τώρα δυναμική του ζευγαριού! Η ηλιακή έκλειψη ευνοεί την προσωπική ανασυγκρότηση, την αναδιάρθρωση και την επανατοποθέτηση στις σχέσεις. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και αυτές του συντρόφου σας. Εάν όμως υπάρχουν πολύ σημαντικά και χρόνια προβλήματα σε ένα γάμο ή μια σχέση, ίσως να ήρθε η στιγμή του χωρισμού. Κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να σκέφτονται τον γάμο, αλλά ο Ιούλιος δεν ευνοεί τέτοιες αποφάσεις! Ίσως κάποιες πτυχές της σχέσης σας να γίνουν εμφανείς μετά την σεληνιακή έκλειψη, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε για σημαντικές αποφάσεις. Ο ελεύθεροι του ζωδίου σας αποζητάτε σχέσεις που να οδηγούν στον γάμο, που εκ των πραγμάτων περιορίζει τις επιλογές σας.  Υπό την έννοια αυτή, μόνοι σας βάζετε εμπόδια στη ζωή σας. Χαλαρώστε και κοινωνικοποιηθείτε για λίγο, καθώς θα υπάρξουν πολύ καλές γνωριμίες την περίοδο αυτή. Σημειώστε όμως ότι, τόσο ο κυρίαρχος του οίκου των ερωτικών και του φλερτ του ωροσκοπίου σας, όσο και αυτός των σχέσεων και του γάμου, είναι σε ανάδρομη πορεία, οπότε η περίοδος δεν προσφέρεται για ξεκινήματα με προοπτικές μακροβιότητας που ονειρεύεστε.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 8, 11

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 4, 20, 24, 26

Συμβουλή: Οι σχέσεις αποτελούν την καυτή πατάτα του μήνα για το ζώδιο σας και οι επιπλοκές θα αποτελούν καθημερινό γεγονός για τον μήνα αυτό! Μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας και αφήστε τα επώδυνα ζητήματα για μετά τις 20 του μήνα!

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Λέων

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Η ερωτική – συναισθηματική ζωή σας είναι γεμάτη γεγονότα τον μήνα αυτό! Θα υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες για τους ελεύθερους αλλά και αναπάντεχες ανατροπές στις ζωές των παντρεμένων. Ο Άρης ξεκινάει τη διέλευση του στις 2 του μήνα στο ζώδιο σας, κάτι που επιτείνει την ανάγκη σας να λάμψετε με την παρουσία σας, να κατακτήσετε και να εμπλουτίσετε με ρομάντζο και πάθος τη ζωή σας! Μέσα στην ένταση της στιγμής μπορεί να χαλάσετε εν δυνάμει πολύ καλές γνωριμίες οι ελεύθεροι, με το να προβάλετε ένα πολύ εγωιστικό χαρακτήρα ή με την ανάγκη σας να επιβάλετε τις απόψεις σας στους γύρω σας! Με την συμπεριφορά σας αυτή δεν θα αφήσετε περιθώρια έκφρασης και ελιγμών στο υποψήφιο ταίρι σας, θα αισθανθεί πως εγκλωβίζεται, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια. Και οι παντρεμένοι όμως ή σε μόνιμη σχέση κινδυνεύουν μέσα στην υπερβολή των στιγμών, να προκαλέσουν την αντίδραση του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ανεπιθύμητες και αναπάντεχες αντιδράσεις, έως και επαναστάσεις… Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων ταλαιπωρούνται αυτό το μήνα από αστάθεια και εντάσεις, ειδικά το διάστημα μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου! Κάποιοι ωστόσο που δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν τους, θα βασανιστούν και πάλι από νοσταλγία για τον χαμένο τους έρωτα. Εκμεταλλευτείτε σοφά την περίοδο αυτή, καθορίζοντας επακριβώς τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε στο ταίρι σας ή σε έναν υποψήφιο σύντροφο.

Σημαντικοί αριθμοί: 8, 13, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 8, 10, 11, 12

Συμβουλή: Κάποιος από το περιβάλλον σας θα αισθανθεί παραμελημένος και θα απαιτήσει την προσοχή σας! Μπορεί όμως και να χρειαστεί την στήριξη και την συμβουλή σας! Μην τον αγνοείτε και προσφέρετε του αυτό που έχει ανάγκη. Και μην ξεχνάτε, ότι στο μέλλον ίσως να ανατραπούν οι ρόλοι…

Follow us:

 

Παρθένος

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Αντί να κατατρώγεστε με τις επιπλοκές σε μια μυστική ή δύσκολη συναισθηματική σχέση, αυτή τη περίοδο φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ανανεωθείτε! Κινηθείτε εκτός του κύκλου των γνωριμιών σας, εάν αποζητάτε ανανέωση της ερωτικής σας ζωής! Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου και η σεληνιακή στις 17 ενεργοποιούν τον άξονα φιλίας και έρωτα του ωροσκοπίου σας! Το μήνα αυτό ευνοούνται μεν οι καινούργιες γνωριμίες, μπορεί όμως να αισθάνεστε μπερδεμένοι, εάν κάποια γνωριμία θα πρέπει να μείνει σε φιλικό επίπεδο ή εάν θα πρέπει να επιδιώξετε κάτι περισσότερο. Όσοι είστε σε μόνιμη σχέση ίσως να αισθανθείτε ανασφάλεια για τα αισθήματα που έχει απέναντι σας το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Μην εκμαιεύετε οι αδέσμευτοι ερωτικές εξομολογήσεις και αποφύγετε να κάνετε και σεις με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας, ανάδρομο μετά τις 8 του μήνα. Αφήστε καλύτερα το χρόνο να κυλίσει και σκεφτείτε προσεκτικά τα συναισθήματα σας και τις επιδιώξεις ή τα θέλω σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, ζυγίστε καλά τις προθέσεις σας, εάν θέλετε η σχέση σας να έχει μέλλον. Ευτυχώς για σας, οι Κρόνος και Πλούτωνας που διέρχονται, αν και ανάδρομοι, το 5ο σπίτι σας( έρωτας, φλερτ και σχέσεις), ευνοούν τις ρεαλιστικές προσεγγίσεις, όσο δύσκολες και επίπονες και αν είναι.

 Σημαντικοί αριθμοί: 1, 7, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 4, 9, 16, 18

Συμβουλή: Σε ένα ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιήσετε την περίοδο αυτή, ίσως να υπάρξει μια γνωριμία που θα σας οδηγήσει στην πεποίθηση ότι γεννιέται μια μεγάλη αγάπη! Θα πρόκειται για ένα άτομο γοητευτικό που μπορεί να αλλάξει ριζικά την συναισθηματική σας ζωή. Οι πλανήτες ευνοούν, καλό είναι όμως να κινηθείτε και σεις ανάλογα και να μην περιμένετε να σας χτυπήσει η τύχη την πόρτα.

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Οι πλανήτες, οι όψεις και η κίνηση τους τον Ιούλιο 2019

 

Ζυγός

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την παρόρμηση μέσα στον Ιούλιο να εκφράσουν ή να ανακαλύψουν εκ νέου την σαγηνευτική πλευρά του χαρακτήρα τους. Θα κυνηγάνε τα ευκαιρίες για φλερτ και αποπλάνηση. Το κακό είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα το βλέπετε σαν παιχνίδι, χωρίς να έχετε διάθεση να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό, με αποτέλεσμα να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων. Και επειδή το σύμπαν είναι δίκαιο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσετε οι ίδιοι στα δίχτυα που θα στήσετε… Οι αδέσμευτοι συνιστάται να ζήσετε στο έπακρο τις στιγμές, αλλά να έχετε κατά νου, ότι οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα δεν ευνοούν κάτι πιο σταθερό. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να κατευθύνουν όλη τους την σαγήνη στο ταίρι τους,  ειδικά εάν υπάρχουν προβλήματα ή ένα βεβαρυμμένο παρελθόν με καχυποψίες ή διαπληκτισμούς. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σας και έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε τόσο την σχέση σας, όσο και την ερωτική σας ζωή και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Προφυλάξτε τους συντρόφους σας όμως όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί τα πλανητικά του μήνα δείχνουν ατυχήματα… 

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 7, 10

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 15, 16, 24, 29

Συμβουλή: Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξει ένα συμβάν που θα έχει μεγάλη επίπτωση στη ζωή σας και η κατάσταση σας θα είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι ήταν μέχρι τώρα. Μόνο τα υλικά ζητήματα θα ευνοούνται και σε τελική ανάλυση δεν θα έχετε κανένα λόγο να παραπονιέστε για τα οικονομικά σας. Για την οικονομική σας αυτή σταθερότητα ή και ευημερία, ενδεχομένως να πρέπει να ευχαριστήσετε ένα μέλος της οικογένειας σας για την γενναιοδωρία του.

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Οι εκλείψεις του Ιουλίου

 

Σκορπιός

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει μια σχετική αστάθεια μέσα στο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναρπαστική! Μπορεί να υπάρξουν αρκετές ανατροπές, ιδίως μετά τις 9/7 που η Αφροδίτη, κυβερνήτης του  οίκου σας των σχέσεων και του γάμου, διέρχεται από τον 9ο οίκο σας. Η διέλευση αυτή συνιστά να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τη βαρετή καθημερινότητα σας. Αναζητήστε νέους τρόπους προσέγγισης των καταστάσεων, ανανεώστε την ερωτική σας ζωή και ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες εμπειρίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να αισθανθούν μια έλξη για άτομα από το εξωτερικό, άτομα άλλης κουλτούρας ή να είναι ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Δύσκολη είναι η περίοδος μεταξύ 16 και 22 του μήνα, που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με Κρόνο και Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια αντιθέσεις ουσίας μέσα στο ζευγάρι. Θα έχετε την τάση να παραμείνετε άκαμπτοι στις απόψεις σας και να διατηρήσετε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, αλλά θα είναι η λανθασμένη προσέγγιση και θα φέρει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Οι εκλείψεις του μήνα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε απόψεις σε συγκεκριμένα ζητήματα και να δείτε τα θέματα μέσα από μια  διαφορετική οπτική. Εάν η σχέση σας είναι τον τελευταίο καιρό δυσλειτουργική, ίσως να έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Παλιά μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια που θα σας ωθήσουν να πάρετε την τελική απόφαση.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 14, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 6, 9, 10, 18, 24

Συμβουλή: Θα υπάρξει αρκετός εκνευρισμός και στο σπίτι και στη δουλειά την εποχή αυτή, που θα έχει σχέση με τις πολλές και μεγάλες ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά. Η νέα κατάσταση που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε θα σας δυσαρεστήσει, αλλά αποφύγετε αποφάσεις εν θερμώ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πριν δράσετε.

Follow us:

 

Τοξότης

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Οι αστρολογικές όψεις του μήνα συνιστούν και σας οδηγούν, είτε το θέλετε είτε όχι, στο να αξιολογήσετε εκ νεόυ στις απόψεις σας για τον γάμο, την συμβίωση, τον έρωτα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται οποιαδήποτε συναισθηματική σχέση. Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του οίκου σας, σχετικού με τις συναισθηματικές σχέσεις και τον γάμο, είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 του μήνα στον 9ο οίκο σας, και μετά μέχρι τις 1 Αυγούστου στον 8ο οίκο σας. Αυτό το πέρασμα θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε ζητήματα αρχών και αξιών με το ταίρι σας, να φέρει αποξένωση μεταξύ των συντρόφων, ακόμη και μια ακύρωση ενός ταξιδιού ή των διακοπών λόγω του άσχημου κλίματος που θα επικρατεί. Ζητήματα πίστης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κτητικότητας, ελέγχου και χειραγώγησης αναφύονται μετά τις 19 Ιουλίου, που θα οδηγήσει τη σχέση στα άκρα, με έντονα συναισθήματα, ιδίως από την πλευρά του συντρόφου σας. Θα πρέπει να δείξετε έμπρακτα ότι είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στη σχέση και να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφό σας για να βρείτε την χρυσή τομή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα είστε ρομαντικοί μέσα στο μήνα αυτό, αλλά και ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Θα σας ελκύσουν περισσότερο άτομα υψηλής μόρφωσης και διανόησης, άτομα με έντονη δημιουργικότητα ή με διαφορετική κουλτούρα από σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να σας προσελκύσει ένα άτομο που θα είναι από άλλη χώρα. Εάν αναζητάτε την αγάπη και μια καινούργια σχέση, η ακατάσχετη πολυλογία σας και η περιαυτολόγηση θα αποδειχτεί αυτό το μήνα η αχίλλειος πτέρνα σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 9, 11

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 6, 9, 13, 25

Συμβουλή: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη γνωριμία ενός ατόμου με μεγάλη επιρροή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής σας εξόδου. Η επαφή μαζί του μπορεί να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες και να σας βοηθήσει να κάνετε μια αλλαγή πορείας στην καριέρα σας. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να τα καταφέρετε, αλλά θα τα καταφέρετε στο τέλος, και αυτό έχει σημασία.

Αιγόκερως

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Οι σχέσεις γενικά θα είναι αρκετά δύσκολες μέσα στον Ιούλιο, πιθανόν γιατί και σεις δεν θα είστε ιδιαίτερα ισορροπημένοι αυτό το διάστημα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας, του γάμου και των σχέσεων – συμπράξεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κρίση, που όμως θα οδηγήσει σε ανανέωση και αλλαγή. Ζητήματα χρημάτων μπορεί να αποτελέσουν σημαντική αιτία έριδας με το ταίρι σας και όσοι βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου, το μοίρασμα των κοινών περιουσιακών σας στοιχείων θα είναι εφιάλτης.  Ένα άλλο σενάριο των ημερών είναι να περνάει δύσκολα ο σύντροφός σας, καθώς θα βρίσκεται σε φάση προσωπικού επαναπροσδιορισμού, με αποτέλεσμα να συναντάτε άρνηση και απόρριψη στην κάθε σας κίνηση!  Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 συντελείται στο ζώδιο σας, και η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης ενεργοποιεί τον άξονα του 1ου και του 7ου οίκου σας, του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους. Έτσι, μπορεί να βιώσετε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο, στην βάση της ύπαρξης και της λειτουργία της σχέσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την θέση σας, τις προτεραιότητες σας στο γάμο ή την σχέση, να εκφράσετε ανοιχτά την άποψη σας στα θέματα που σας απασχολούν ή σας ανησυχούν. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις ανάγκες από κάθε πλευρά του δίπολου και η έκλειψη αυτή μπορεί να καταδείξει, πως η παρούσα σχέση δεν μπορεί να επιτύχει την πολυπόθητη ισορροπία, τουλάχιστον υπό την παρούσα μορφή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και διαζύγια, σε άλλες όμως να γίνουν σημαντικά βήματα για την εμβάθυνση και σταθεροποίηση σε ένα νέο, ουσιαστικότερο επίπεδο. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, έχετε την στήριξη της Αφροδίτης, η οποία διέρχεται τον 7ο οίκο σας μεταξύ 3 και 28 Ιουλίου. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει, αλλά θα είναι και έτοιμο να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση με μακροχρόνιες προοπτικές.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 5, 6

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 5, 6, 21, 28

Συμβουλή: Κατά τον Ιούλιο θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί από ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πιο ανοιχτοί στις επαφές σας και πιο συγκαταβατικοί σε σχέση με τις απόψεις και τα πιστεύω των φίλων σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία με φίλους και συγγενείς και προσφέρετε την στήριξη και την βοήθεια σας σε άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος που θα την χρειαστούν αυτή τη περίοδο.

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Οι εκλείψεις του Ιουλίου

 

Υδροχόος

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Τα συναισθηματικά σας θα είναι λίγο-πολύ στάσιμα αυτό το μήνα, φίλοι Υδροχόοι. Από την μια μπορεί να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα σε πιθανούς ενδιαφερόμενους, από την άλλη να μην είστε σε θέση να καταλάβετε τις προθέσεις αυτών που έχετε απέναντι σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου της αγάπης και του έρωτα του ωροσκοπίου σας, θα είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος). Συνιστάται να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για δεσμεύσεις μακροχρόνιες, εάν δεν είστε παντρεμένοι και έχετε απλά μια σχέση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε, και εάν κρίνετε σκόπιμο, συμβουλευτείτε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα που εμπιστεύεστε, πριν ανακοινώσετε το οτιδήποτε σημαντικό. Όσοι είστε παντρεμένοι, με τον ανάδρομο Ερμή έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να λύστε διαφορές και παρεξηγήσεις και να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Ίσως και να αποφασίσετε το διάστημα αυτό να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο 7ος οίκος σας είναι σε σημαντικό βαθμό ενεργοποιημένος μέσα στον Ιούλιο. Έχουμε την διέλευση του Άρη, τον οποίο θα συναντήσουν ο Ήλιος μετά τις 23 Ιουλίου και η Αφροδίτη μετά τις 28! Το διάστημα μεταξύ 10 και 18/7 υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αψιμαχίες και διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σας, αλλά μετά τις 23 η ένταση καταλαγιάζει. Χρειάζεται ωστόσο αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, γιατί καμία πλανητική όψη από μόνη της δεν μπορεί να κάνει μια σχέση λειτουργική. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος να βρείτε ένα ταίρι και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Κάποιους μεταξύ σας μπορεί να τους απασχολεί ακόμη μια παλιά τους σχέση και να σκέφτονται το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό.

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 4, 5

Σημαντικές ημερομηνίες: 8, 10, 14, 23, 26

Συμβουλή: Κάποιες καινούργιες διασυνδέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες με μελλοντικό στάδιο. Καλλιεργήστε τες όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί θα σας προφέρουν μια πολύ χρήσιμη διέξοδο, την στιγμή που θα την έχετε απόλυτη ανάγκη! 

 

Οι πλανήτες, οι όψεις και η κίνηση τους τον Ιούλιο 2019

 

Ιχθείς

Συναισθηματικά  - Κοινωνικά

Έχετε σημαντικά τονισμένη τη δύναμη της αποπλάνησης αυτό το μήνα, φίλοι Ιχθείς! Εκπέμπετε συναίσθημα, τρυφερότητα και έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να κάνετε επανεκκίνηση της ερωτικής και συναισθηματικής σας ζωής. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση που δείχνει καλά δείγματα, τώρα είναι μια περίοδος που θα σκεφτείτε να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (έρωτας, φλερτ και σχέσεις), αλλά ο οίκος αυτός επηρεάζεται επίσης και από την σεληνιακή έκλειψη στις 17/7. Έτσι, νέοι έρωτες μπορεί να ανθίσουν, παλιές και προβληματικές σχέσεις να τελειώσουν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι, ότι η συναισθηματική σας ζωή θα βιώσει καθοριστικές στιγμές! Ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας ( συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 5ο οίκο σας, γεγονός που συνιστά προσεκτικές κινήσεις στα συναισθηματικά σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να καταλάβετε πως αισθάνεστε για το άτομο που έχετε δίπλα σας ή εάν αυτό που έχετε, είναι αυτό που θέλετε. Σε μακροχρόνιες σχέσεις και πολυετείς γάμους η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια πολυπόθητη αναγέννηση στην σχέση, μέσα και από την ανανέωση της ερωτικής τους ζωής. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο κάποιας ζήλιας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στο να εμπλουτίσετε λίγο την κοινωνική σας ζωή. Είναι επίσης πολύ καλή χρονική στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους όρους, κάτω από τους οποίους λειτουργεί ο γάμος ή η σχέση σας και να μοιράσετε τις ευθύνες σε μια καινούργια βάση.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 9, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 14, 22, 23, 27

Συμβουλή: Να είστε επιφυλακτικοί με συγγενικά πρόσωπα που θα επιζητήσουν με ζέση επαφή μαζί σας, γιατί έχουν πονηρούς σκοπούς και αποβλέπουν στο πορτοφόλι σας. Έχουν κάθε πρόθεση να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είστε συμπονετικοί και να σας βάλουν στο χέρι.