Share This!

Νέα Σελήνη από 19 Ιουλίου

Στις 19 Ιουλίου και ώρα 7.27 το πρωί πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα του Καρκίνου. Σε κάθε Νέα Σελήνη, αυτό που συμβαίνει είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης, δηλαδή η ένωση του Πνεύματος και της Ψυχής. Η ένωση αυτή οδηγεί στη γονιμοποίηση της Ψυχής με καινούριες ιδέες και εμπνεύσεις που παρέχει το Πνεύμα. Έτσι κάθε Νέα Σελήνη είναι η ευνοϊκότερη στιγμή για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον. Ισχύει όμως ακριβώς το ίδιο και έτσι στην περίπτωση αυτής της Νέας Σελήνης;
 
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Καρκίνο, ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη και είναι συνδεδεμένο με το παρελθόν, την καταγωγή μας και οτιδήποτε την  αντικατοπτρίζει, όπως πατρίδα και οικογενειακό περιβάλλον. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη γίνεται με ανάδρομο Ερμή, άρα οι σκέψεις μας θα είναι στραμμένες στο παρελθόν. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μοναδικός πλανήτης που κάνει όψη, και μάλιστα σκληρή, με τη Νέα Σελήνη είναι ο Κρόνος, η κοσμική αρχή της σοφίας, του κάρμα και της παράδοσης. Αυτό είναι μια ακόμη ένδειξη ότι το νέο ξεκίνημα που υπαγορεύει η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου έχει να κάνει με μια μεγάλη βουτιά στο παρελθόν και με τακτοποίηση παλαιών εκκρεμοτήτων ώστε να απαλλαγούμε από ό,τι μας κρατούσε τόσο καιρό δέσμιους.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Νέα αυτή Σελήνη μας καλεί να φωτίσουμε το παρελθόν μας και τη σημασία που έχουν στη ζωή μας η πατρίδα μας, η οικογένειά μας και το σπίτι μας. Ο Κρόνος όμως μας υπενθυμίζει ότι από το παρελθόν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε μόνο εκείνα τα πράγματα που έχουν κάποια χρησιμότητα στο παρόν. Η σκληρή του όψη με τη Νέα Σελήνη φανερώνει μια κάποια βίαιη αποκοπή από το παρελθόν, το οποίο υποδηλώνεται και από το ταυ-τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα-Ουρανού που πραγματοποιείται μαζί με τη Νέα Σελήνη και που σηματοδοτεί εντάσεις και συγκρούσεις απότοκες των πρωτοβουλιών που ίσως πάρουμε κάποιοι για ριζικές και επαναστατικές αλλαγές στις ζωές μας.
 
Η αποκοπή από το παρελθόν μπορεί να πάρει τη μορφή μιας μετανάστευσης ή ενός επαναπατρισμού, μιας μετακόμισης μακριά από το πατρικό μας ή μιας επιστροφής στο πατρικό μας. Μπορεί επίσης να πάρει τη μορφή της απώλειας ενός από τους προγόνους μας ή της επιστροφής των παιδιών μας στο σπίτι, ενώ σχέσεις του παρελθόντος μπορεί τώρα να αναβιώσουν και να σοβαρέψουν απότομα ή να διακοπούν για πάντα.  
 
Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου φαίνεται να είναι, λοιπόν, κάπως βαριά και μελαγχολική και θα επηρεάσει ιδιαιτέρως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), και μάλιστα όσους έχουν γενέθλια στις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών. Επηρεάζονται όμως πολύ και όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες ή στην 7η-9η μοίρα των ίδιων ζωδίων λόγω του ταυ-τετραγώνου. Αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο όλοι μας θα κληθούμε να πενθήσουμε κάποια απώλεια στη ζωή μας, αυτό δε θα μας καταβάλλει τόσο πολύ, γιατί ο Ερμής στο Λέοντα σε εξάγωνο με τη σύνοδο του Δία και της Αφροδίτης στους Διδύμους μάς δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με πολλά άτομα και μάλιστα σε μια ατμόσφαιρα νεανική, ζωντανή και παιχνιδιάρικη!     
 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν με 100% ακρίβεια την επιρροή της Νέας Σελήνης ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901! Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε like στη σελίδα του astrologos.gr στο facebook ή ακολούθησέ μας στο twitter για να μαθαίνεις αμέσως όλα τα αστρολογικά νέα!