Share This!

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και τα ζώδια αποκτούν τάσεις προσφοράς, βιώνουν έντονα πάθη αλλά είναι ευάλωτα στις εντάσεις. Τα άστρα σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων

Το κύριο στοιχείο που επικρατεί σε αυτή τη νέα περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, είναι αυτό της ανιδιοτελούς προσφοράς και της ευχαρίστησης που παίρνουμε καθώς βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Η αλλαγή που θέλουμε να πετύχουμε περνά μέσα από όλα όσα θέλουμε να προσφέρουμε αυθόρμητα με την καλύτερη των διαθέσεων. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος καθώς η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη κρύβει εντάσεις και κάποιες σχέσεις θα υποστούν ισχυρές αναταράξεις που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και οριστικές εξελίξεις. Κάθε είδους λύση που αναζητούμε αυτό το διάστημα θα έρθει από τον τομέα της δημιουργικότητας. Η φαντασία και οι εμπνεύσεις μας θα προσφέρουμε πολύτιμες λύσεις μέσα από πρωτότυπες ιδέες και τρόπους που ποτέ δεν περιμέναμε.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Τα ζώδια και πως επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Ευκαιρίες για πρόοδο φέρνει η Νέα Σελήνη σε Ιχθύες, οι Καρκίνους και Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Θα παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για εξέλιξη τόσο επαγγελτικών όσο και προσωπικών ζητημάτων.
 
Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα έρθουν αντιμέτωποι με μπερδεμένες καταστάσεις. Ο τομέας των σχέσεων για τους Παρθένους δεν θα είναι ξεκάθαρος, καθώς το λάθος δεν είναι ευδιάκριτο, ενώ οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες δυσκολίες στην επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή.
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Υδροχόοι και Λέοντες ρίχνουν τον ενδιαφέρον τους πάνω σε οικονομικά ζητήματα δικά τους, ή ακόμα και άλλων, και ψάχνουν λύσεις.
 
Η επικοινωνία και η προσωπική ζωή συνεχίζονται στους ίδιους ρυθμούς για τους Αιγόκερους.
 
Οι Ταύροι δέχεστε θετικές επιρροές και βοήθειες από το φιλικό σας περιβάλλον αρκεί να έχετε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας μαζί του.
 
Ζυγοί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την απαιτητική καθημερινότητα ώστε να βρείτε δημιουργικές λύσεις και τελικά να βγείτε κερδισμένοι.
 
Οι Κριοί πρέπει να προσέξουν τις παρασκηνιακές κινήσεις τους καθώς είναι καιρός αποκαλύψεων…
 
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.