Share This!

Ο Άρης στα ζώδια και η ερωτική χημεία! Από την Βασιλική Κόντη.

Όταν γεννηθήκαμε, ο Ήλιος, το φεγγάρι και τα υπόλοιπα αστέρια βρίσκονταν σε μια μοναδική διάταξη που δεν θα παρουσιαστεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Αυτός ο μοναδικός σχηματισμός του Σύμπαντος μεταφέρεται εδώ και αιώνες τώρα στο μικροσκόπιο των παρατηρητών των άστρων και στοιχειοθετούν το προσωπικό μας ωροσκόπιο παίρνοντας πληροφορίες για το χαρακτήρα, για τις προοπτικές μας σε σχέση με τα οικονομικά, την υγεία, τα συναισθηματικά. Λίγο δύσκολο ήταν μέχρι πρόσφατα να ασχοληθούμε με ειλικρίνεια και εντελώς ανοιχτά για τα σεξουαλικά θέματα ενός ατόμου και να τα περιγράψουμε μέσα από το γενέθλιο χάρτη του. Αφορά, εξάλλου, απόλυτα προσωπικό θέμα της κάθε οντότητας και δύσκολα ξεπερνιούνται ταμπού που συνδέονται με αυτά.
 
Περιοριζόμαστε στο να αναλύουμε τη συναισθηματική έκφραση των πλανητών -κυρίως του Άρη και της Αφροδίτης- μη διαχωρίζοντας το ειδύλλιο από τη σεξουαλικότητα. Έχουν όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι μάλλον λάθος να τα συγχέουμε μεταξύ τους. Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν τα πάντα... Διαφορετικό θέμα το είδος της αγάπης το οποίο θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε και διαφορετικό θέμα η σεξουαλικότητα και πώς επιλέγουν τα άτομα να εκφραστούν μέσα από αυτήν.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Την αγάπη και το συναίσθημα το κυβερνούν η Σελήνη και η Αφροδίτη, το σεξ είναι απολύτως θέμα του Άρη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μέσα σε ένα ωροσκόπιο και παράλληλα ο συνδυασμός τους σε μια συναστρία είναι άκρως αποκαλυπτικά για το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας ξεχωριστά τον εαυτό του μέσα στη σχέση και πώς αντανακλάται στη μεταξύ τους επαφή. Κορυφαίες ερωτικές έλξεις δημιουργούνται όταν ο Άρης τού ενός κάνει επαφή με την Αφροδίτη ή τη Σελήνη του άλλου. Τα άτομα αδυνατούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους «χημεία» και οι σχέσεις που δημιουργούνται είναι παθιασμένες, εκρηκτικές και πάντα ζωντανές, εφόσον το στοιχείο που κυριαρχεί είναι το σεξουαλικό πάθος - και είναι απόλυτα φυσιολογικό! Όταν μιλάμε για γνήσια, ατόφια έλξη μεταξύ αρσενικού και θηλυκού -δεν μπορεί να σου αρέσει κάποιος επειδή φοράει ωραίο πουκάμισο-, αλλά μόνο επειδή σε ξεσηκώνουν οι αισθήσεις, η μυρωδιά, η αφή, η ακοή, η όραση. Ο Άρης αντιπροσωπεύει την ενεργητική αρσενική δύναμη, το ανδρικό μόριο, το θάρρος, τις μαχητικές ικανότητες, το δυναμισμό, άρα και τον τρόπο έκφρασης της ενεργής σεξουαλικότητας. Μέσα σ' ένα γυναικείο χάρτη δηλώνει τον εραστή ή το είδος των αντρών προς τους οποίους μια γυναίκα νιώθει έλξη. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, τον εξετάζουμε για να δούμε προς ποια κατεύθυνση πάει η δύναμή του, η ενέργεια και η δραστηριότητά του.
 

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.

 

Άρης και σεξουαλική ταυτότητα ανάλογα με το ζώδιο

 
Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ έχει τόλμη και θράσος. Μεγάλη φυσική ικανότητα τον καθιστά «κυνηγό», είναι επιθετικός, ενεργητικός, ανήσυχος, αλλά και βιαστικός - το φλερτ δεν τον πολυ-ενδιαφέρει. Είναι ικανός να εγκληματήσει εν βρασμώ για τα πάθη του.
 
Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ έχει φυσική αντοχή στο σεξ (και στο φαγητό). Κυνηγά την απόλαυση, αλλά έχει ανάγκη κατοχής όταν ευαισθητοποιείται ερωτικά. Ήρεμος όταν δεν νιώθει ότι απειλείται, γίνεται όμως αγρίμι όταν προσβληθεί (ταύρος εν υαλοπωλείω).
 
• Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ δίνει προτεραιότητα σε πνευματικά θέματα, εκφράζεται επιθετικά από νευρικότητα και όχι από ανασφάλεια. Δεν είναι απαιτητικός αλλά ούτε και παθιασμένος. Έχει όμως ενθουσιασμό (αρχικά) και γοητεύει με τα λόγια.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ είναι ευαίσθητος και χρειάζεται οικειότητα για να εκφραστεί άμεσα και αυθόρμητα. Είναι υπομονετικός αλλά και επιθετικός (τα συνδυάζει). Είναι πολύ συναισθηματικός, ιδεαλιστής και ονειροπόλος. Γοητεύει με το να περιποιείται και να συμπεριφέρεται με το «γάντι».
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟN  ΛΕΟΝΤΑ είναι δυναμικός, αναλαμβάνει ρίσκα, έχει πάθος, είναι γενναιόδωρος και υπερσεξουαλικός όταν βρει το αντικείμενο του πόθου του. Η αυτοπεποίθησή του κερδίζει την προσοχή και η αυταρχική του προσωπικότητα επισκιάζει τύπους και κατεστημένα.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ είναι έξυπνος και πρακτικός, ενώ προσέχει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα γύρω του. Αρκετά ντροπαλός, δεν κυνηγά εύκολα αλλά προτιμά να του δώσουν πάσα για να εκφραστεί ερωτικά. Ευγενικός και αξιοπρεπής, εκδηλώνει το πάθος του με διάρκεια.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ δεν εκδηλώνει καμία επιθετικότητα ή βιαιότητα στη συμπεριφορά, δίνει προτεραιότητα στους άλλους, αλλά έχει την τάση να ειρωνεύεται όταν φοβάται. Δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ, αλλά έχει μόνιμα πολλές ρήξεις στις σχέσεις του.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ δηλώνει ακραία παθιασμένο άτομο. Έχει μαγνητισμό, σεξουαλικότητα, θέληση και τρομερή αντοχή. Αρχικά έχει την τάση να λειτουργεί παθητικά, στην πορεία όμως περνά στην αντεπίθεση. Σεξουαλική αποχή κατά διαστήματα.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ δεν φημίζεται για τη μονιμότητα στις σχέσεις του, συνήθως ανάβει φωτιές και αποχωρεί· έχει όμως κέφι, ζωντάνια και εξαιρετικό χιούμορ. Επικοινωνεί πνευματικά και δεν μπορεί τους περιορισμούς.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ δηλώνεται πάντα με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και τιμιότητα. Είναι κάπως αυταρχικός, αλλά έχει ισχυρή σεξουαλικότητα η οποία δεν του φαίνεται καθόλου. Αντοχές μαραθωνοδρόμου!
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ είναι, προκλητικός, ακραίος και εξτρεμιστής στη συμπεριφορά του. Ρομαντικός και εγκεφαλικός, αποφεύγει τους δεσμούς που του δημιουργούν υποχρεώσεις.
 
• Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ έχε, την τάση να κρύβει τις πράξεις του από τους πολλούς. Είναι όμως φιλήδονος, συναισθηματικός και ασταθής. Εξαιρετική φαντασία και μαγνητισμός στο άλλο φύλο.
 

Η χημεία της σεξουαλικότητας

 
Η σεξουαλική χημεία δεν ανήκει στη δικαιοδοσία κάποιου πλανήτη αλλά είναι περισσότερο αποτέλεσμα της συνδυασμένης δράσης του Άρη και της Αφροδίτης στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας. Ο Άρης, ως εκφραστής της αρσενικής σεξουαλικότητας, δίνει το κλασικό πρότυπο του ισχυρού, κυρίαρχου και κατακτητικού αρσενικού που στόχο έχει να κατακτήσει τη μαγευτική Αφροδίτη. Μπροστά της μεταβάλλεται σε γλυκό και τρυφερό αγοράκι ή, αντίθετα, σε άγριο και αυταρχικό κουρσάρο ανάλογα με τα ζώδια που είναι τοποθετημένοι. Αντίστοιχα, η Αφροδίτη ανακουφίζει και κατευνάζει την Άρεια συμπεριφορά με τα ερωτικά της κόλπα, συμπεριφερόμενη είτε σαν άγρια κατακτητική Αμαζόνα είτε σαν γλυκιά , τρυφερή γατούλα που εκλιπαρεί για χάδια, πάλι ανάλογα με τα ζώδια που καταλαμβάνει. Οι δύο μαζί δηλώνουν την ερωτική συμπεριφορά τη δική σας και του συντρόφου σας, όπως επίσης και τι αναμένει ο ένας από τον άλλο στις πολύ προσωπικές σας επαφές.
 
Βασιλική Κόντη 
 «Ειδική σε θέματα σχέσεων»  τηλ για ραντεβού 6937131048